פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים יש לי כפתור במקלדת ששולח אותו למצב שינה אחרי שניה!! על הברכיים ומכבה עם הזיין ..... ;D תרד הזוי :
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אני צועק עליו "שלוש !!1!1111!!!!###%$!!" , אם זה ממש מפחיד אותו , אז מדי פעם הוא נכבה .
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים על הברכיים ומכבה עם הזיין ..... ;D תרד הזוי : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: נ.ב לא מכבה בכלל אולךי ריסט פעם ב...
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים לרוב ריסטים...כיבוי ? פשוט לחיצה הכפתור כיבוי (עם היד...) .למי יש זין לכיבוי של הXP..
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים לרוב ריסטים... כיבוי ? פשוט לחיצה הכפתור כיבוי (עם היד...) . למי יש זין לכיבוי של הXP.. לי יש זיין אני מוצא פירצה קטנה במערכת ההפעלה ומתחיל לזיין אותה .... בכול מיני פוזיציות עד עד שאני לא מפיל אותה על ומחשב מתחנן כבה אותי :anim-jjd: :alcoholic: :itschy: :itschy:
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים כמעט ולא מכבה. ומתי שאני כן- זה במגוון דרכים.המקורית ביותר עד עכשיו- תקעתי מברג על אחד מהמגלשיים של המסוק שלי, והטסתי אותו ככה שהמברג ילחץ על כפתור הכיבוי.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים ככה: או רואה את זה: http://www.youtube.com/watch?v=4rZ7dCN12d8 עד שלמחשב נמאס והוא נכבה מעצמו O SHIT?~!@% WTF?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.