עבור לתוכן

היה לי הפסקת חחשמל ועכשיו יש נורה קבועה בהארדיסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק

אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים..

אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע..

ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד..

מה אני עושה ???

עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.

פורסם

נשרף בקר , יש לך דיסק נוסף לבדוק אם הבעיה ממשיכה ?

אם כן - יש לך בעיה בלוח האם

אם לא - הבקר של הדיסק נדפק קצת, וצריך לבדוק (לפי הייצרן) האם זו נלקחת באחריות

פורסם

שלום לכולם,

היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק

אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים..

אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע..

ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד..

מה אני עושה ???

עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.

תפנה לחברת חשמל בנוגע לקבלת פיצוי כספי !!!

הם אמורים לשלם לך על הנזק!!!

פורסם

אם המכשיר נשרף לגמרי משלמים 75 אחוז על החדש

אם מתקלקל ואפשר לתקן הם משלמים על התיקון

פורסם
  • מחבר

מה זה הבקר של הדיסק הקשיח ?

ואם אני מרכיב דיסק קשיח שאני יודע בוודאות שלא נשרף לו שום בקר והוא תקין ואני עדיין רואה נורה כתומה קבועה מה זה אומר ?? שנשרף משהו בלוח האם ?

פורסם

ייתכן והבקר בלוח אם הלך..

אם זה SATA - אני מציע לך לבדוק את כל החיבורים. בלוחות מסויימים יש בקר נוסף על זה המצוי בגשר הדרומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים