פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אפפל מרטיני זה טעים :-[ אבל אני אף פעם לא הבנתי את הקטע עם קוקטיילים - יש משקאות הרבה יותר טעימים, ובטח שהרבה יותר חזקים. לא תה ולא קפה (קוקטייל חח)
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים גם הבלאנדד מאלט יחסית מתוק... אבל יכול להיות שזה רק אני...זה מאוד מאוד תלוי במשקה עצמואבל הטעם הסקוטי הוא בד"כ מר ולא מתוק
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר אני הכי מעדיף את הקוקטיילים עם החלב, גם חמוצים.אבל הכי הרבה המתוקים..אלה שטעים בפה לשתות אותם ולא הכי מחניקים (אבל דיי חזקים, שירגישו את האלכוהול גם).ולגבי וויסקי...בדרך כלל מה שאני מכיר זה הכבדים האלו, הסקוטש.רד לייבל וכו'..ניסיתי לא אהבתי בכלל לא טעים לי...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אם כבר ב-קשה, אבסינט על מצע של יגר/אפטר שוק ספרייט ולימון בא מטורף... יש משקה שאני ממש אוהב - נקרא - סאות'רן קומפורט, אני שותה אותו בד"כ נקי... אבל אם יש לברמן איזה רעיון בשבילו אז שימליץ בגדול, יש ערבובים ממש חזקים שבד"כ מתחילים עם אבסינט...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר תנסה ייגר... אמרתי בהתחלה שקצת נמאס לי מהטעם של ברנייגר ובאד אפל..זה כולל את הייגר עצמו, סאותרן וכדומה.. אבל אני רואה פה המלצות טובות אני אנסה ממה שאני פוחד, שזה ברגע שאני אשתה את האבסנט אני ישכח את עצמי בפאב. הדבר הזה חזק מדי.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אויי נו באמת.. קוקטיילים לכוסיות...grow up damn it.. בכל אופן אני אוהב לשתות מאי טאי
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אתה יכול להרביץ אחלה צ'ייסרים עמוקים... של קוקטלי אבסיינט למיניהם.. אחד הדברים היותר טובים :ס
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים ו...? זה נשמע כמו מתכון לקיא מלאכותי ;D כן, בערך שווה לבדוק גם y אדום. אפטר שוק אדום וצ'יליץ הרבה צ'ילי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.