פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים תנסה להחליף ספק או לבדוק אם הוא עבד/נדלק במקום אחר..יש מצב גדול שהלוח שבק..בדקת את הכרטיס מסך...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר אני יכול לנסות אותו על המחשב החדש שלי...לא אופציה ממש טובה מבחינתימה יש לבדוק בכרטיס מסך?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים בוא נעזוב לרגע את עניין הסי די רום.יש לך אפשרות לחבר את המסך לחשמל (לשקע) ? ובמידה והמסך ידלק לראות ולחקור קצת יותר מה קורה במחשב.אם לא אז נסה לחבר מסך אחר שיש בו את האפשרות לחבר לשקע ולבדוק.-לא מומלץ לחבר את הספק כוח למחשב החדש-חבל סתם לגרום לעוד בעיות ותיסכול רב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.