עבור לתוכן

בטח כבר ראיתם את זה אבל- איסלם ראדיקלי.

Featured Replies

פורסם

רדיקאלי?

עם כמות כזו של בהמות זה שתומכים בזה, זה נקרא מאיינסטרים...

פורסם

בזכות הטכנולוגיה והידע, המערב ינצח בקרב הזה. לא שגם האיסלאמים הקיצוניים לא מתפתחים, הקצב שלהם הוא פשוט הרבה יותר איטי: הם עדיין אנשים טיפשים והם ימשיכו להיות כך בגלל החינוך שהם מביאים לילדיהם.

לצערי, הטרור רק בתחילת דרכו, כשנשק גרעיני יהיה יותר נפוץ בעתיד (והוא יהיה, בגלל האו"ם הדפוק של העולם), קטיושות ובמיוחד קאסמים ייחשבו לאבנים בשבילם. וכמו שאינשטיין אמר: במלחמת העולם הרביעית אנו נלחם בעזרת מקלות.

פורסם

וכרגע "הוכחת" שיתרון טכנולוגי יכול להימחק בשנייה על ידי "האבנים שבעולם".

פורסם
  • מחבר

בזכות הטכנולוגיה והידע, המערב ינצח בקרב הזה. לא שגם האיסלאמים הקיצוניים לא מתפתחים, הקצב שלהם הוא פשוט הרבה יותר איטי: הם עדיין אנשים טיפשים והם ימשיכו להיות כך בגלל החינוך שהם מביאים לילדיהם.

לצערי, הטרור רק בתחילת דרכו, כשנשק גרעיני יהיה יותר נפוץ בעתיד (והוא יהיה, בגלל האו"ם הדפוק של העולם), קטיושות ובמיוחד קאסמים ייחשבו לאבנים בשבילם. וכמו שאינשטיין אמר: במלחמת העולם הרביעית אנו נלחם בעזרת מקלות.

אילו שטויות אתה מדבר.... הצלבנים הברברים ניצחו את הערבים המתורבתים ע"י פאנאטיות וצבאות ענק. ג,ינגיס חאן השתלט על השטחים שבש בלי כל "ידע וטכנולוגיה עליונים" ולאחר שהשתלטו על השטחים הם גנבו את הידע של הערבים. אם לא שמתה לב הערבים כל משתמשים בנשקים של העולם המערבי כגון רובים ופצצות שלא לדבר על שטיפת מח, לאומת זאת המערב לא משתמש בנשק העוצמתי ביותר של המוסלמית הראדיקליים - הפאנאטיות.

ראה ציטוט מויקיפדיה:

למרות שאירופה הייתה חשופה לתרבות המוסלמית במשך מאות שנים, דרך נקודות החיכוך בספרד ובסיציליה, הרבה מן המחשבה האיסלמית במדע, ברפואה ובאדריכלות פיעפעה אל המערב דרך מסעי הצלב. לדוגמה, הטירות האירופיות הפכו למבני אבן מאסיביים, כפי שראו הצלבנים במזרח, ולא נותרו מבני העץ הקטנים יותר שהיו בעבר. הצלבנים סייעו גם לתחילת הרנסאנס באיטליה, כאשר ערי מדינה באיטליה היו בעלות תפקיד חשוב ורווחי של מסחר עם מדינות הצלבנים, הן בארץ הקודש, הן בטריטוריות הביזנטיות שנכבשו.
פורסם

וכרגע "הוכחת" שיתרון טכנולוגי יכול להימחק בשנייה על ידי "האבנים שבעולם".

הייתי צריך להגיד שזה יתרון זמני :smile1: כי כרגע הם לא משיגים את מטרתם, שהיא השמדת מדינות המערב. אבל אם יהיה להם נשק גרעיני, סביר להניח שהם ישיגו אותה בעתיד- אלא אם כן יפותחו מערכות הגנה הרבה יותר מפותחות מאלה שיש כיום.

נחום, שיטת הלחימה כיום היא שונה לחלוטין אז אין בכלל מה להשוות...

פורסם
TROP.jpg
פורסם

^^^^^

זה נראה לי מספר קצת מונפץ...

בכל מקרה, לא הבנתי מה הם רוצים בסרט. עד כמה שזה עצוב לראות את הדברים האלה כל פעם, זה לא חדש. והם לא הציעו איזה משהו קונקרטי שיכול לפתור את הבעיה... אז מה הפואנטה? :-\

פורסם

תיכנס ותקרא לבד. אף אחד לא ממציא כלום.

פורסם

^^^^^

זה נראה לי מספר קצת מונפץ...

בכל מקרה, לא הבנתי מה הם רוצים בסרט. עד כמה שזה עצוב לראות את הדברים האלה כל פעם, זה לא חדש. והם לא הציעו איזה משהו קונקרטי שיכול לפתור את הבעיה... אז מה הפואנטה? :-\

למה זה נראה חרטא?

- יש את אסון התאומים והפנטגון..

- יש התקפות טרור בעיראק.. [וגם על חיילים..]

- יש התקפות בארץ..

- והיו כל מיני בארצות שונות [ספרד אם אני לא טועה, בריטניה גם אם אני לא טועה וכו'].

וזה לא נגמר... אם כבר, לדעתי המספר הוא יותר גבוה..

פורסם

האמת, הם שכחו להוסיף את הקאסאם שפצע קשה 2 ילדים לפני כמה ימים לכן רוב הסיכויים שהמספר גדול אף יותר מזה.

פורסם

יש לי תחושה שאת מעורבת בזה אממ אממ .. local terrorist :P

סתאאאם ... ד"א ראיתם את הסרטים המזעזעים על הצלף העיראקי שמוריד חיילים על ימין ועל שמאל ? :-[

פשוט קורע לב לראות תדברים האלה..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

הלוואי וזה רק היה כמות כזאת של ראדיקלים!!!

שלא נשכח את עוזריהם!!!!!!!

הרי הנאצים לבדם לא יכלו לעשות מה שהם עשו ,זה" עוזריהם "לפשע!

"דין מוחמד בחרב "

ככה האיסלם תמיד התקיים וימשיך להתקיים ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים