פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים שאני מנסה לפרמט את המחשב הוא כותב לי SYMC810.SYS הושמד נמחקוהורדתי את הקובץ הזה איפה הוא אמור להיות ?! ניסיתי להכניס אותו לWINDOWS ולSYSTEM וזה לא עובדזה אמור אולי להיות בדיסק ?!מה אפשר לעשות בשביל לפרמט ?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מה ?!?!תסביר את עצמך.באיזה שלב יש לך את ההודעה?אתה מנסה לפרמט HD חדש? ריק? עם windows כבר עליו ?מה אתה מנסה לעשות ?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים לא יודע מזה HD ? אני עשיתי F6 או F8 והכניס אותו וכתב את זה לא ככה מפרמטים מחשב
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אני בשוק ממה שהולך פה :kopfpatsch: מה הבעיה בדיוק , מתי זה קרה , איך אתה מפרמט ? ואם אתה לא יודע מה זה HD עדיף שלא תיגע בכלל :lol:
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אני בשוק ממה שהולך פה :kopfpatsch: מה הבעיה בדיוק , מתי זה קרה , איך אתה מפרמט ? ואני יוסיף עוד שאלה לפותח התרד איפה אתה מטופל?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים חברה לא צריך להעליב !!שמע גבר hd זה hard disd !!לפרמט יש כמה שלבים 1-דיסק ווינדוס שיש בו boot2-לשנות בביוס שיעלה מהדיסק3-ללכת לפי השלבים א-מחיקת מחיצה ב-פירמוטג-התקנת ווינדוס חדש4-בדיסק יש שלבים והסבריםבקיצור כנס בגוגל תרשום " פירמוט " יש שם מדריכים יפים עים תמונות והסברים5-אים מדובר בhd חדש אזאתה חייב לקבוע מחיצות ואז לפרמט כל מחיצה ואז להתקין אתהווינדוס
פורסם 2007 בינואר 218 שנים איך לפרמטעוד שיטהעצה: כדאי שתבין את חלקי המחשב ובמיוחד מזה HD(דיסק קשיח) זה יעזור לך להבין בהמשך
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר חחח לא ידעתי מזה הקיצור hd אני יודע מזה hard disc ובסוף הצלחתי לפרמט אבל עכשיו הבעיה שהמחשב שלי עדיין נתקע זה לא עזר הפירמוט ואחרי כמה זמן שאני עושה משהו נכנס לאינטרנט או פותח תמונות סרטים הוא נתקע וזהו ! למה זה יכול להיות קשור כבר ?[br]פורסם בתאריך: 3.01.2007 בשעה 00:15:44 ותודה ירון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.