פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים הולה חברים! אני מעוניין לרכוש נגן MP4 ואני די מתלבט. מחיפוש שערכתי בפורום, יש קרב ראש בראש של iPod ו- Sansa. יש מספר שאלות שמעניינות אותי: - מהם ההבדלים העיקריים בין נגן איכותי (כמו הנ"ל) לעומת נגן זול מחברה קטנה? (ברור שאיכות סאונד פחות טובה ואולי מוצר שברירי יותר, אך מה עוד?) - מהו הסטנדרט מבחינת גודל מסך לנגן? האם זה 1.5 אינץ'? - האם יש המלצה לנגן איכותי עם מסך גדול יותר? - המלצותיכם לנגן MP4 התקציב הוא עד 600 שקל. כמובן שאני שואל האם שווה להשקיע את מלוא הסכום?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים E250 2GB יתן לך את מה שאתה צריך..ההבדלים הם בהכל בין נגנים זולים לנגים איכותיםם...החל מאיכות בניה ושמע ועד למחיר..הסטנדרט הוא בהתאם לשימושים שלך..הנגן יתאים לך לצפיית קליפים..אני לא חושב שאפשר לראות עליו סרטים..אפשר לשים עליו אבל זה יהיה מאוד קטן...
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר תודה על ההמלצה אליאב, כנראה שאני אלך עליו.יש לי שאלה- האם אתה מנצל את האופציה של ניגון קליפים? ואם כן מהו גודל ממוצע של אחד כזה.עוד משהו ששמתי לב אליו, הוא שמצוין במפרט חריץ הרחבה MicroSD. זה אומר שאני אוכל להוסיף כרטיס זיכרון mini secure digital?
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים לא mini אלה micro...(יצאה לא מזמן גירסת ה2GB)...מחיר ואיפה אפשר להשיג בארץ?
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים לא mini אלה micro...(יצאה לא מזמן גירסת ה2GB)...אתה בטוח? יש לי חבר שהכניס את הכרטיס של ה-Motorola E1000 שלו ל-E250 ונראה לי שזה היה MiniSD.יש לי שאלה- האם אתה מנצל את האופציה של ניגון קליפים? ואם כן מהו גודל ממוצע של אחד כזה.אתה צריך להמיר את הסרטים לקובצי MOV ואז הם תופסים יותר מקום.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר אתה צריך להמיר את הסרטים לקובצי MOV ואז הם תופסים יותר מקום.כלומר, קליפים שוקלים בערך 40-50 מגה (לפי בדיקה שעשיתי) יגדלו מעבר לכך? בכמה בערך?
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אתה בטוח? יש לי חבר שהכניס את הכרטיס של ה-Motorola E1000 שלו ל-E250 ונראה לי שזה היה MiniSD.מכיוון שיש מספר תקנים. מיקרו זה מה שמכונה גם trans-flash והוא מן הסתם קטן יותר =]
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר ^^^אני חושב שדווקא כן מצאתי בזאפ:http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-FlashMemory&DB166407=316314
פורסם 2007 בינואר 118 שנים ^^^אני חושב שדווקא כן מצאתי בזאפ:http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-FlashMemory&DB166407=316314שני גיגה אבל בכל מיקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.