פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים אלוהים ישמור *צונזר*איך הוא יכול לרצוח אותה? מקווה מאוד שבכלא הוא יסבול!*צונזר*Ynet
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים חתיכת ~!!~@##$%$%$%^^...... וכן הלאה.....(לא חושב שכל הקללות שעולות לי בראש צריכות להופיע פה עכשיו)עונש מוות, שילמדו המטורפים האחרים שמתכננים או אפילו מעלים על דעתם!
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים אני לא מתכוון להיות The Devil's Advocate פה, אבל ייתכן שהוא לא רצח אותה כי הוא שנא אותה או רצה להתנקם באמא שלה...הבן אדם חולה נפש, עונש מוות לא יעזור פה (לדעתי עונש מוות אף פעם לא עוזר אבל זה לת'רד אחר)... צריך פשוט לאשפז אותו במוסד סגור לכל החיים וזהו.
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים אני לא מתכוון להיות The Devil's Advocate פה, אבל ייתכן שהוא לא רצח אותה כי הוא שנא אותה או רצה להתנקם באמא שלה...הבן אדם חולה נפש, עונש מוות לא יעזור פה (לדעתי עונש מוות אף פעם לא עוזר אבל זה לת'רד אחר)... צריך פשוט לאשפז אותו במוסד סגור לכל החיים וזהו.מה שנכון נכון .
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים 100% צודק.לא נראה לי אדם רע, שרצח את ביתו מתוך שנאה או כעס..בן אם עם סריטה (עמוקה) במוח.
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים אין צורך לפתוח 2 ת'רדים על אותו הנושא. אפשר להגיב בת'רד הראשון שנפתח ע"י udicol.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.