פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים לי היה בעיה דומה לפני מס' שנים,בסוף זה הסתבר כטרויאני או שלל מזיקים אחרים. תעדכן תוכנת AV שלך (אני מקווה שאתה לא עם נורטון ודומותיה) תסרוק לתוכנות רגילו ווירוסים
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים תנסה להקליד שאתה במצב בטוח או בכלל ממצב דוס ותגיד לנו מה קורה.תן לחיצות חזקות וקצרות על המקשים תנסה לשחרר אותם.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים תבדוק שהNUBERLOCK כבוי. לחלק מהמחשבים הניידים יש את האפשרות להפוך כמה מהמקשים למקשי הNUMPAD אם הNUMBERLOCK דלוק (קרה לי במחשב של חבר לקח לי שעה להבין למה זה רושם לי מספרים )
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר טוב זה קשור לWINDOW כי עם אני נכנס בדיסקת BOOT בדוס אין בעיה מדובר במחשב נייד של IBM THINKPAD X24 איך אני מפעיל את ה NUMLK ומה יכול להיות הבעיה
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר טוב פתרתי את הבעיה זה באמת היה ה NUMLOCK אני חשבתי וירוס ולא יודע מה כבר רציתי להתקין WINDOWS אאאאאאאאאאאאח מוזר שכל פעם שהמחשב היה נכנס לWINDOW זה היה בקיצור למי שלא יודע מפעילים את ה NUMLOCK על ידי Shift+NumLkב מחשבי X24 X23ותודה רבה שעזרתם לי ונתתם כיון בחיים לא הייתי חושב על NumLk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.