עבור לתוכן

ג'ינין ג'נין ...

Featured Replies

פורסם

איני מבין איך הגענו תוך 6 שנים מרצח של ראש ממשלה מהשמאל לבחירות עם 5 מפלגות שתומכות בטרנספר.

איני מוצא גם שום דרך פרט לנסיון בחזית המדינית (וכמוני גם אריק לפי דיבוריו האחרונים).

ברגע שהנסיון יכשל, אבל נסיון אמיתי, לא וואי פלנטיישן- אפשר להתחיל לחפש פתרונות אחרים (גדר הפרדה, לדוגמא)

• תגובות 133
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלוהים יעזור לך ויפתח לך את העיניים

אין לך עסק עם בני אדם אלא עם חיות שבראשם עומד הטרוריסט מספר 1!

שהוא יעוף נוכל לדבר על שלום כל עוד שהוא מנהיג אותם נחתום על עוד הסכמי שלום ועוד הסכמי שלום ויהו עוד הרוגים והם יקבלו עוד שטחים.

לא נימאס לכם להאמין לערפאת אתה חושב שהוא באמת רוצה שלום. הבן אדם שקרן ונימאס להאמין לשקרים שלו.

בשיטה שלך כל העם הישראלי יכחד. כי הם לא רוצים שלום כי הם היו רוצים שלום ערפאת לא היה מנהיג אותם.

או שאפשר לעשות דבר כזה

לעשות שלום בלי החזרת שום שטח! מפירים את השלום אנחנו ניכנסים באמא שלהם! ואז נחתום על שלום אמיתי שהם יראו מה כוחו של צה"ל.

אתם מגינים עליהם אני רוצה להבין למה? הם הורגים אותנו ותודות לצה"ל אתה לא שומע מבזק חדשות על עוד פיגוע שמחבל עלה על אוטובוס והתפוצץ. במקום להודות לצה"ל וברך את החיילים ששומרים שלא תתפוצץ אתם יוצאים נגדם. גוש שלום זה הבושה הישראלית מספר 1!

שים לב לבוש תראה איך סדאם מת מפחד. נעשה אותו דבר לערפאת ותראה אותו מתקפל בדיוק כמו סדאם.

גם בארצות הברית יש שמאלנים אבל בו"ש לא שם עליהם ותראה לאיזה מצב ארה"ב הגיעה למצב שסדאם מת מפחד.

*ועוד משהו תראה כמה מנהיגי שמאל ניסו לעשות שלום כמה הצליחו? 0!

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חיילים שלחמו בקרב בג'נין התראיינו אצל רזי ברקאי בנוגע לתביעת דיבה שהם מגישים נגד מוחמאד באכרי בסך של 2.5 מיליון ש"ח.

כמו כן הם תובעים את אולמות הקולנוע שהקרינו את הסרט.

בין כל הדיבורים תיאר איך הציג מוחמד באכרי את החיילים במחנה הפליטים בג'נין. בין היתר הוא תיאר איך מובילים קבוצה של עצורים , ומתוך נגמ"ש צהלי ירו בכולם. ועוד הוא מתאר איך טנק ישראלי דורס עצור בעודו חיי , הלוך וחזור.

יש לי הרגשה שכל סרט זוועתי בסגנון השואה והגבורה הפלסטינאית יוצג כאן כסוג של מגן זכויות הביטוי וחופש הביטוי , למרות שמדובר בהסטה פרועה של גדול השקרנים העלובים - מוחמד באכרי.

חבל שמחנה השקר "השלום" שם לו למטרה להגן על כל האוילות והרשעות שמציג אותו שחקן ערבי (גדול השקרנים המודרניים) .

מאות אם לא אלפי חיילים שמאלניים , ושומרי זכויות אדם לחמו באינתיפאדה האחרונה ואני סמוך ובטוח שבזכותם צה"ל הוא הצבא המוסרי והאנושי ביותר בעולם.

אהה , ובסגנון "חף מפשע כל עוד לא הוכח אחרת "- קרובי משפחתו הודו בסיוע לרצח 9 ישראלים . אשמים ?

פורסם

מה פתאום אשמים! חכה שניה, עוד מעט יבוא לפה מישהו (fro.gif אני לא רוצה לנקוב בשמו) ויגיד שהוציאו מהם הודאה במכות ובעינויים ולכן היא לא תקפה.

פורסם

אלוהים יעזור לך ויפתח לך את העיניים

אין לך עסק עם בני אדם אלא עם חיות שבראשם עומד הטרוריסט מספר 1!

שהוא יעוף נוכל לדבר על שלום כל עוד שהוא מנהיג אותם נחתום על עוד הסכמי שלום ועוד הסכמי שלום ויהו עוד הרוגים והם יקבלו עוד שטחים.

לא נימאס לכם להאמין לערפאת אתה חושב שהוא באמת רוצה שלום. הבן אדם שקרן ונימאס להאמין לשקרים שלו.

בשיטה שלך כל העם הישראלי יכחד. כי הם לא רוצים שלום כי הם היו רוצים שלום ערפאת לא היה מנהיג אותם.

או שאפשר לעשות דבר כזה

לעשות שלום בלי החזרת שום שטח! מפירים את השלום אנחנו ניכנסים באמא שלהם! ואז נחתום על שלום אמיתי שהם יראו מה כוחו של צה"ל.

אתם מגינים עליהם אני רוצה להבין למה? הם הורגים אותנו ותודות לצה"ל אתה לא שומע מבזק חדשות על עוד פיגוע שמחבל עלה על אוטובוס והתפוצץ. במקום להודות לצה"ל וברך את החיילים ששומרים שלא תתפוצץ אתם יוצאים נגדם. גוש שלום זה הבושה הישראלית מספר 1!

שים לב לבוש תראה איך סדאם מת מפחד. נעשה אותו דבר לערפאת ותראה אותו מתקפל בדיוק כמו סדאם.

גם בארצות הברית יש שמאלנים אבל בו"ש לא שם עליהם ותראה לאיזה מצב ארה"ב הגיעה למצב שסדאם מת מפחד.

*ועוד משהו תראה כמה מנהיגי שמאל ניסו לעשות שלום כמה הצליחו? 0!

first i would like 2 ask how old r u?

second : do u really think u can just kill all the arabs and then everything will b perfect? well if u do its wrong ,the only possible option is peace, weather u like it or not, u cannot kill thousands of people just because u think they r animals it just doesnt work like that

THE ONLY OPTION IS PEACE U CANNOT KILL THOUSANDS BECAUSE U DONT LIKE THEM!

and niow just 2 clear something out,mayb i am "cemaly" but it has nothing 2 do with our army! i want 2 b KRAVY and i will b kravy because i like u think an army is needed 2 stop terrorists ,and yes i hate arafat and i want him dead but that is not the point each side has its fanatics mayb they have a lil more but that is only because they live in places u will not b able 2 imagine and they think the only option is kill us(they get to that conclusion with the help of the jihad or patah or whatever) AND that is what WE need 2 change!

(i didnt get 2 read the whole thread but im working on it so i only replyed about the msg's on the last page)

פורסם

קודם כל, MoonMage, אני ממליץ לך להשתמש ביישור לשמאל ( left.gif ) בהודעות שאתה כותב באנגלית.

ועכשיו לנושא - לדעתי, ולדעת כל אדם שפוי, זוהי תביעה שבהחלט במקום; לא ראיתי את הסרט המדובר (אני גם לא מעוניין לראות אותו) אבל ממה שהבנתי הוא מציג שקרים וחצאי אמיתות בצורה מגמתית שנועדה מראש להטעות את הצופה.

דבר זה לבדו הופך סרט, כל סרט, לסרט לא ראוי לצפיה.

אבל, עצם העובדה שהסרט מציג חיילים של צה"ל - שמייצגים את מדינת ישראל ואת העם היהודי - בשעה שהם מבצעים, כביכול, פשעי מלחמה ומעשי רצח המוניים, היא מעוררת זעם.

פורסם

קודם כל, MoonMage, אני ממליץ לך להשתמש ביישור לשמאל ( left.gif ) בהודעות שאתה כותב באנגלית.

ועכשיו לנושא - לדעתי, ולדעת כל אדם שפוי, זוהי תביעה שבהחלט במקום; לא ראיתי את הסרט המדובר (אני גם לא מעוניין לראות אותו) אבל ממה שהבנתי הוא מציג שקרים וחצאי אמיתות בצורה מגמתית שנועדה מראש להטעות את הצופה.

דבר זה לבדו הופך סרט, כל סרט, לסרט לא ראוי לצפיה.

אבל, עצם העובדה שהסרט מציג חיילים של צה"ל - שמייצגים את מדינת ישראל ואת העם היהודי - בשעה שהם מבצעים, כביכול, פשעי מלחמה ומעשי רצח המוניים, היא מעוררת זעם.

i totaly agree with u (and i will use it from now on) what i said was directed to the msg i quated and not 2 the whole thread i think the film is as bad as u described and even worse ...

פורסם

עדיין לא הבנתי את העילה לתביעה, האמת....

ובמידה שכן הבנתי, כל אותם המתחכמים עם הסמיילים- אם בכרי יצא זכאי (אני מריח סטיקר), זה אומר שכל הדברים בסרט שלו הם נכונים, לא?

כשהם יזכו, נדבר.

פורסם

העילה לתביעה היא הוצאת דיבה.

פורסם

בתור מי שהצליח לשים את ידו על מספר חלקים מהסרט, אני מצטער לאכזב אותך.

על פי הסרט הוא לא יצא זכאי בתביעת דיבה.

פורסם

אם בכרי יצא זכאי (אני מריח סטיקר), זה אומר שכל הדברים בסרט שלו הם נכונים, לא?

בהחלט כן.

הוא ייצא זכאי אם ורק אם יצליח להוכיח את נכונות דבריו ואת נכונותו של כל פרט שהוצג בסרט, אז על פי החוק לא מדובר בהוצאת דיבה אלא באמירת האמת.

במידה והוא לא יוכל להוכיח את אמיתות הדברים שהוא הראה בסרט, ואני לא רואה כיצד הוא יוכל להוכיח שטנקים של צה"ל דרסו גופות או ריססו שבויים, ניתן יהיה להכריז על הסרט בפה מלא כעל תעמולה מסיתה.

פורסם

אז רגע, יש כאן מלכוד.

אם הסרט דובר אמת, אז בכרי לא יאלץ לשלם פיצויים, אבל מצד שני, עדיין הסרט שלו יהיה מצונזר.

אם הסרט שקרי, לא רק שהוא מצונזר, הוא גם נאלץ לשלם פיצויים.

יש פה צדק?

אני לא חושב.

אף אחד לא ביקש מהצנזור להציג דוגמאות או חקר לפני שהוא פסל (חף מפשע עד שהוכח אחרת, מישהו?)

ועכשיו נטל ההוכחה שקרו דברים מעולם רובץ על בכרי.

פורסם

נו באמת. יש להיות רודף צדק ושלום ויש להיות עיוור וטיפש. תחליט באיזה צד של הגדר אתה.

הצנזור על המדיה התקשורתית הוא צבאי. אם בכרי רוצה להסיר את הצנזורה, הוא מוזמן לפנות לבג"ץ.

אתה חושב שמה שמתואר בסרט נכון, או שאתה סתם מנסה לעצבן אנשים?

פורסם

הצנזורה על הסרט היא לחלוטין לא צבאית!

הצנזור הראשי לא הלך ובדק שום עובדה, אלא הסתמך על דובר צה"ל והחליט שהסרט שקרי וצריך להצנזר.

לא ראיתי את הסרט, ואין לי הרבה מושג מה מתואר בו. אבל כל העניין של התביעה והצנזור (תפיסת "לציבור אין זמן להחליט מה טוב בשבילו")

אבסורדי.

פורסם

אני לא מדבר על הצנזור, לדעתי הוא לא היה מוצדק - אבל במחשבה שניה, אני לא ראיתי את הסרט.

אם הסרט מציג דברים פיקטיביים שלא התרחשו אשר מציגים את חיילי צה"ל באור שלילי, וכפי שאני מבין אכן כך הדבר, הרי שיש לאותם חיילים הזכות המלאה לתבוע את בכרי על הוצאת דיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים