פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים זה צריך להיות במקום מדויק,יחסית קרוב לחוף...אבל שגם הקרינה לא תשפיע...ולמצוא דרך שהגל יעשה עדף וימשיך
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים בעיקרון צונאמי נגרם מרעידת הלוחות מתחת למים - מה שאנחנו קוראים לו רעידת אדמה.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים להטביע את עזה ? רעיון מצוין ! אני אומר בואו נחביא מכונת גלים גדולה בים, וביום בהיר אחד, מישהו ילחץ על כפתור.... הטבע פתר את הבעיה, אנחנו לא עשינו כלום..
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אממ רעיון טובב..המכונה שבטבריה מספיקה??. ;Dחחח אם כן אני מוכן לקנות אותה(זאת מטרה טובה..לא?)
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים פשוט עושים סביב עזה בריכת גלים שרק מאחור סגורה, ומקדימה (הקדימה של עזה) לא סוגרים, ואז מפעילים
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים זה פשוט מאוד, במקום שהם יקחו אותנו לים התיכון אנחנו לוקחים את הים התיכון אלהם ! לא רעיון גאוני ?
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים פשוט עושים סביב עזה בריכת גלים שרק מאחור סגורה, ומקדימה (הקדימה של עזה) לא סוגרים, ואז מפעיליםשכחתה את לבנון גם אני באתי לירשום את זה חח
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אז נפוצץ את הפצצה באמצע ונעשה איזה שובר גלים שיפצל את הגל ללבנון ועזה עם מגלשה מעלינו לאיראן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.