עבור לתוכן

יש לי 40000 שקל מה כדאי מאזדה 323 שנת 2000 או איביזה שנת 2003 ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תנין החלטת כבר??

• תגובות 119
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החלטה מצוינת!

לא סתם מאזדה מובילה בארץ גם במכירות וגם במספר המכוניות הקיימות על הכביש..

פורסם

החלטה מצוינת!

לא סתם מאזדה מובילה בארץ גם במכירות וגם במספר המכוניות הקיימות על הכביש..

חחחחחחחחחח לא סתם מאזדה מובילה בארץ מבחינת מס' הרכבים שנגנבו (לגנבים כנראה יש טעם טוב)..... :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

א' אני והוא לא חבירם טובים כי הוא ילד זין שמה שמעניין אותו זה הכסף והמכוניות הוא מבריז לי כשקובעים איתו כי הוא הלך לעושת סיבוב דאווין בהרצליה לידידות שלו אז שידחוף אצבע וינגב עם דולרים ב' מאזדה מובילה בארת יכ הם יחסית זולות ומאינות ושווות את המחיר שהם נותנות על המכוניות בגלל זה אבל אני לא סובל אוטומאט זה גם שותה אתה גם משלם יותר על אוטו וגם זה מעצבן אותי לפחות קיצור תתחדש אני אישית הייתי הולך על איביזה אבך מאזדה לא פחות יותר טובים

פורסם

כמו שאמרו פה כבר מקודם וזאת גם דעתי, איביזה זה רכב שעובר הרבה ידיים וקילומטראז' אצל צעירים לכן הוא לא כל כך מומלץ מבחינתי.

פורסם

כמו שאמרו פה כבר מקודם וזאת גם דעתי, איביזה זה רכב שעובר הרבה ידיים וקילומטראז' אצל צעירים לכן הוא לא כל כך מומלץ מבחינתי.

והוא זקן.... ותאמין אני מכיר לא מעט אנשים שקנו איביזה מזקנים... ואני מדגיש זקנים תחשבו על זה ותיראו שזה הגיוני +-

פורסם
  • מחבר

והם היו מרוצים?

פורסם

ברור אוטו שבקשוי עשה ק"מ עבר טיפולים בזמן חחח אחריהם האוטו כבר לא היה שמור כלכך....שחטו את האוטו.... החליף לו פעמיים צמיגים 4 צמיגים!

פורסם
  • מחבר

למה קורעים תאוטו הזה?! מי ישמע פראררי

פורסם

Ford focus

אמין מאוד

נוח ומנוע טוב.

הכי טוב בשנתונים הללו.

פורסם

למה קורעים תאוטו הזה?! מי ישמע פראררי

תיראה את בן 19 אוטו ראשון נוגע בו רק בסוף שבוע וזה גם מכונית יחסית "זריזה" גם פוקוס טוב מואד! אבל איפה תימצא אחת טובה במחירים האלו?

פורסם

למה לא ללכת על גולף 98 99

1600 אוטומטית

אוטו מעולה בד"כ גם שמורות

פורסם

למה לא ללכת על גולף 98 99

1600 אוטומטית

אוטו מעולה בד"כ גם שמורות

הצעתי את זה...

פורסם
  • מחבר

גולף 99 יותר טובה ממאזדה 323 שנת 01

שניהם אוטמט ו1600

מי לוקח?

פורסם

מה הקשר עררסים אני ניראלך ערס?! ערס בHWZONE לא שמעתי עוד דבר כזה :lol:

ביגלל זה אני לא רואה הרבה בימרים על הכבישים בישראל. :-\

ותודה למרות זאת אני עדיין לא מדמיין את עצמי עם לאנטיס או איביזה. זה פשוט לא מעניין אף אחד.

אני יודע שאני שאני ינהג אחרי שיהיה לי רישיון ברכב של אבא שלי להתחלה ככה גם אבא שלי אמר לי אני מעריך שכבר יהיה לי 40 אלף 50 אלף עד גיל 17 וחצי אבא שלי אמר שהוא יעשה עליו את הביטוח וישלם חצי מהסכום בשביל הBMW שאני רוצה ב60 או 80 אלף ביגלל זה אני אומר שתהיה לי .

הוא גם אמר לי כשהבנק רואה שניכנס כל חודש כסף ויש לך בבנק איזה 30 אלף הוא ישר מביא לך לך הלוואה של 30.

אם כבר לא העזרה מאבא שלי ברור שאני בעצמי לא יוכל להחזיק אותה. עכשיו אתם מבינים?

אני פשוט רוצה להיות משהו שונה שיהיה לי משהו שונה לא כמו כולם זה הכל.

אני גם לא קונה תרכב הזה לספורט או שיפורים או כל החרטא הזה אני צריך רכב מישפחתי בשביל המשפחה כי יש לאבא שלי רק אוטו של עבודה לא מישפחתי ליציאות וכאלה. ביגלל זה אני אומר שהBMW סידרה 5 זה בידיוק מה שאני צריך בשבילי ובשביל המישפחה. זה הכל. גם אמא שלי אוהבת עור בצבע קרם עץ וכל זה אני גם אמרתי אני יקנה כזה כמובן הBMW סידרה 5 בדיוק קולעת בול לדרישות שלנו אנחנו עובדים 3 במשפחה באותו עסק ואבא שלי מרוויח טוב מאוד. הוא קבלן אם אתם יודעים מה זה. ואין מצב שאנחנו לא נחייה ברמה ונביא לנו איזה BMW שתשלים לנו את הרמה בכללי. בקרוב גם אבא שלי קונה וילה אז למה לא.

אתם פשוט לא הבנתם אותי מהתחלה.

גם חקרתי את הדגם הזה דיי הרבה ובכללי זה רכב יוקרתי ומישתלם אם אתה משווה אותו לרכבים יוקרתיים אחרים כמו מרצדס ..

אח שלי רוצה X5 :lol: ואבא שלי מת ליקנות מרצדס הישנות האלו הארוכות והרחבות אבל בטוח אף אחד לא מוכר אותן .

הוא גם חושב להביא לעצמו מהדגמים של הS 320 500 וכאלה הוא מדבר איתי על מכוניות שעולות מעל 100 אלף אז המצב שלי עוד טוב עם הסידרה 5

הוא בעצמו אומר לי נדב אתה רואה אתה יכול להביא מרצדס כזאת ב100 אלף שקל אני אומר לו ניראלך?! אני רק BMW סידרה 5.

אני בטוח בזה שלהחזיק מרצדס זה יותר יקר מלהחזיק BMW.

יום טוב לכולם. :)

בטיפול הראשון הוא יזרוק אותך עם האוטו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים