עבור לתוכן

יש לי 40000 שקל מה כדאי מאזדה 323 שנת 2000 או איביזה שנת 2003 ?

Featured Replies

פורסם
ניראה למי יהיה ולמי לא אתם חושבים הכל תלוי ב4 אלף אתם פשוט לא מבינים.

ותהיה לי ועוד איך תהיה לי BMW אני לא חולם אני בניתי תמטרה שלי, הדרך שלי כבר בתהליכים מתקדמים.

ותאמין לי אתם כולכם מיסכנים שכסף בשבילכם זה כל העולם לפחות אצלי זה כסף קטן לי לא חסר כסף ואם יהיה חסר תמיד אני יביא ויביא.

מקווה שהבנת? מר מאיר.

חמוד - אבא חי רק עד גיל מסויים, ואז אבא הולך, ואתה לבד... sad aye ? but true. אנחנו לא מבינים ? אתה לא מבין, חמודי. אתה עוד לא קולט שאתה ילד קטן עם פנטזיות שפשוט גדולות עליו.

• תגובות 119
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיהיה לכולם בהצלחה בואו ניקח הכל ברוח טובה! ;)

למרות שאני עדיין עומד על מה שאני אומר אבל יאללה שטויות מה אתם חושבים מה אני חושב.

חורף נעים וחמים לכולם. :goodposting:

פורסם

אם אתה חושב שלהחזיק בימר זה כמו להחזיק לאנטיס אתה חי בעולם משלך

אנחנו השעון המעורר שלך

פורסם

אם אנשים שלא מכירים אותך באינטרנט אומרים לך שאתה מפגר עם פנטזיות, כדאי שתפנים את זה.

פורסם

תאמין לי זה שטויות תאחלס יש לי כבר רישיון שנה אני נוהג על טויוטה קורולה של ההורים לא איכפת לי איזה אוטו תן לי קרטון ואני אנהג גם עליו תשמע אוטו נועד להביא אותך מנקודה א' לנקודה ב' אני לא ערס מוביל ולא דאווינים יש לי עמרכת באוטו בלי רמקולים מיוחדים ובלאגנים סאונד סבבה וזהו לא איכפת לי במוו איביזה חיפושית תן לי סוסיתא ואני אסע יש לך כסף תביא גם בוגאטי אין בעיה בכלל :jump:

פורסם
  • מחבר

תאמין לי זה שטויות תאחלס יש לי כבר רישיון שנה אני נוהג על טויוטה קורולה של ההורים לא איכפת לי איזה אוטו תן לי קרטון ואני אנהג גם עליו תשמע אוטו נועד להביא אותך מנקודה א' לנקודה ב' אני לא ערס מוביל ולא דאווינים יש לי עמרכת באוטו בלי רמקולים מיוחדים ובלאגנים סאונד סבבה וזהו לא איכפת לי במוו איביזה חיפושית תן לי סוסיתא ואני אסע יש לך כסף תביא גם בוגאטי אין בעיה בכלל :jump:

לא קשור ערס אחי

לא רק ערסים טיפשים אוהבים מכוניות

זה סוג של אהבה

אני אוהב אוטו שיהיה יפה

שמע אם לא היה לי תאפשרות הייתי נוסע עם כל מה שזז אבל שיש סכום שנועד רק לאוטו למה לא לנצל את זה?!

אוטו של 10000 שקל אם אני יקנה ההוצאות עליו יהיו יותר מהאוטו עצמו,צריך לקחת את זה בחשבון..

פורסם

כל היוקרה הזאת מיועדת לערסים

בכלל כל הרכבים הישנים של הBMW מכוערים רצח וסתם גרוטאות

איביזה 2003 הכי משתלמת

מכונית חזקה ויפה.

זה גם תלוי בן כמה אתה ומה אתה חפש

איביזה זה יותר לצעירים ומזדה זאת מכונית משפחתית

פורסם

תשמע אחי זה וואלה תלוי מה אתה מחפש אני אל אורמ שזה רק של ערסים אני פשוט אומר שאני לא כזה כי בתאחלס רוב החבירם שלי ככה אני אמרתי אז שאחרי שנאי מוציא רישיון אני לקוח אוטו חזק וזה ובסוך לא קניתי כי אני הולך לצבא אז אחרי הצבא עדיף כי בתאחלס חבל על הכסף אמרתי אז שאני אקח A3 1.8 T אדום משהו לפנים אז היה לי איזה מציאה ואמרו לי בונא איזה אוטו וזה אבל בסוך לא רציתי כי אבא שלי אמר ליא ני קונה לך אבל לך עתבוד תעשה ביטוח דלק וזה ולמי יהיה כסךף לדלק שזה שותה ולביטוח ואני נהג ראשי אז הביטוח עולה כמו אופנוע מהחנות אז כבר חשבתי פעמיים אבל תאחלס במאת יש לך כסף לך תשקיע אם אתה באמת רוצה וצריך אין בעיה אבל תחשוב עוד פעם אם כדי כי תלוי אליזה מטרות אתה צריך וכמה סידורים יש לך שאתה במאת צריך את האוטו ולך תמצא לו חניה תשמע אני גר בתל אביב חניה זה בעייתי במקרה שלי יש לי תו נכה אבל אני לא ידוע איך זה אצלך אז תחשוב שוב ואם אתה כבר בא בקטע של להשקיע ויש לך כסף עדיף או טויוטה או אריופאי וואלה לי יש טויטה לא רואה מוסכים כל החבירם שלי יש להם אמריקאיות וסובארו וקוראני רוב הזמן האוטו במוסך שלא נדבר על צרפתיות אז תחשוב גם מבחינת מוסכים

פורסם

שמישהו יעיף את האידיוט הזה מהת'רד... הוא לא מועיל בגרוש......

bmw5 היקר, אתה אומר "חכו שתהיה לי bmw סדרה 5 לנקר לכם את העיניים איתה"

אתה לא מבין שדברים כאלו מנקרים את העיניים רק לטיפשים? תביא פורש קררה GT, תביא מרצדס מקלרן SLR, תביא גם מאיבאך, שום דבר מהדברים האלו לא מנקר לי, או לכל אדם עם שכל, את העיניים.

אני רק חושב "מי המפגר שמבזבז כל כך הרבה כסף על דבר כל כך לא דרוש". (אלא אם כן יש לך כמה מליונים מיותרים, ואז זה סיפור אחר)

תהנה לנסות לעמוד בעלויות התחזוקה, בזמן שאני אסע לי במכונית ממוצעת, ואהנה מכל רגע. למה? כי לא צריך יותר מזה. יודע מה אפשר לעשות בכמויות הכסף האדירות שאתה הולך לבזבז על מכונית לא דרושה? להשקיע בתחביב טוב. אני למשל חוסך עכשיו לאולטרא לייט. תמצא תחביב גם אתה, ובמקום לזרוק את כל הכסף שלך לעזאזל, שים אותו בצד עד שתמצא משהו טוב לעשות איתו. זו עצה, לא יותר.

פותח הדיון- בהצלחה :xyxthumbs: עם קצת מזל תמצא משהו טוב ולא יקר מדי.

הדעה האישית שלי- את הדיון הזה כבר מיצינו, מכל זה יצא- או איביזה כל עוד היא במצב טוב, או אקסנט, או מאזדה 323

צודק, אם יש לך כסף לתחזק מכונית יקרה אז יאללה... אבל אם לא למה לשקוע בחובות וכל מיני דברים.... זה סתם יביא לך כאב ראש :bash:

פורסם

תשמע אחי זה וואלה תלוי מה אתה מחפש אני אל אורמ שזה רק של ערסים אני פשוט אומר שאני לא כזה כי בתאחלס רוב החבירם שלי ככה אני אמרתי אז שאחרי שנאי מוציא רישיון אני לקוח אוטו חזק וזה ובסוך לא קניתי כי אני הולך לצבא אז אחרי הצבא עדיף כי בתאחלס חבל על הכסף אמרתי אז שאני אקח A3 1.8 T אדום משהו לפנים אז היה לי איזה מציאה ואמרו לי בונא איזה אוטו וזה אבל בסוך לא רציתי כי אבא שלי אמר ליא ני קונה לך אבל לך עתבוד תעשה ביטוח דלק וזה ולמי יהיה כסךף לדלק שזה שותה ולביטוח ואני נהג ראשי אז הביטוח עולה כמו אופנוע מהחנות אז כבר חשבתי פעמיים אבל תאחלס במאת יש לך כסף לך תשקיע אם אתה באמת רוצה וצריך אין בעיה אבל תחשוב עוד פעם אם כדי כי תלוי אליזה מטרות אתה צריך וכמה סידורים יש לך שאתה במאת צריך את האוטו ולך תמצא לו חניה תשמע אני גר בתל אביב חניה זה בעייתי במקרה שלי יש לי תו נכה אבל אני לא ידוע איך זה אצלך אז תחשוב שוב ואם אתה כבר בא בקטע של להשקיע ויש לך כסף עדיף או טויוטה או אריופאי וואלה לי יש טויטה לא רואה מוסכים כל החבירם שלי יש להם אמריקאיות וסובארו וקוראני רוב הזמן האוטו במוסך שלא נדבר על צרפתיות אז תחשוב גם מבחינת מוסכים

אנשים לא שמים נקודות ופסיקים...זה בלתי אפשרי לקרוא ככה...

תנין החלטת כבר??

פורסם

מה הקשר עררסים אני ניראלך ערס?! ערס בHWZONE לא שמעתי עוד דבר כזה :lol:

אם אתה חושב שלהחזיק בימר זה כמו להחזיק לאנטיס אתה חי בעולם משלך

אנחנו השעון המעורר שלך

ביגלל זה אני לא רואה הרבה בימרים על הכבישים בישראל. :-\

ותודה למרות זאת אני עדיין לא מדמיין את עצמי עם לאנטיס או איביזה. זה פשוט לא מעניין אף אחד.

אני יודע שאני שאני ינהג אחרי שיהיה לי רישיון ברכב של אבא שלי להתחלה ככה גם אבא שלי אמר לי אני מעריך שכבר יהיה לי 40 אלף 50 אלף עד גיל 17 וחצי אבא שלי אמר שהוא יעשה עליו את הביטוח וישלם חצי מהסכום בשביל הBMW שאני רוצה ב60 או 80 אלף ביגלל זה אני אומר שתהיה לי .

הוא גם אמר לי כשהבנק רואה שניכנס כל חודש כסף ויש לך בבנק איזה 30 אלף הוא ישר מביא לך לך הלוואה של 30.

אם כבר לא העזרה מאבא שלי ברור שאני בעצמי לא יוכל להחזיק אותה. עכשיו אתם מבינים?

אני פשוט רוצה להיות משהו שונה שיהיה לי משהו שונה לא כמו כולם זה הכל.

אני גם לא קונה תרכב הזה לספורט או שיפורים או כל החרטא הזה אני צריך רכב מישפחתי בשביל המשפחה כי יש לאבא שלי רק אוטו של עבודה לא מישפחתי ליציאות וכאלה. ביגלל זה אני אומר שהBMW סידרה 5 זה בידיוק מה שאני צריך בשבילי ובשביל המישפחה. זה הכל. גם אמא שלי אוהבת עור בצבע קרם עץ וכל זה אני גם אמרתי אני יקנה כזה כמובן הBMW סידרה 5 בדיוק קולעת בול לדרישות שלנו אנחנו עובדים 3 במשפחה באותו עסק ואבא שלי מרוויח טוב מאוד. הוא קבלן אם אתם יודעים מה זה. ואין מצב שאנחנו לא נחייה ברמה ונביא לנו איזה BMW שתשלים לנו את הרמה בכללי. בקרוב גם אבא שלי קונה וילה אז למה לא.

אתם פשוט לא הבנתם אותי מהתחלה.

גם חקרתי את הדגם הזה דיי הרבה ובכללי זה רכב יוקרתי ומישתלם אם אתה משווה אותו לרכבים יוקרתיים אחרים כמו מרצדס ..

אח שלי רוצה X5 :lol: ואבא שלי מת ליקנות מרצדס הישנות האלו הארוכות והרחבות אבל בטוח אף אחד לא מוכר אותן .

הוא גם חושב להביא לעצמו מהדגמים של הS 320 500 וכאלה הוא מדבר איתי על מכוניות שעולות מעל 100 אלף אז המצב שלי עוד טוב עם הסידרה 5

הוא בעצמו אומר לי נדב אתה רואה אתה יכול להביא מרצדס כזאת ב100 אלף שקל אני אומר לו ניראלך?! אני רק BMW סידרה 5.

אני בטוח בזה שלהחזיק מרצדס זה יותר יקר מלהחזיק BMW.

יום טוב לכולם. :)

פורסם

כשאתה עייף לא בזין שלך לכתוב פסיקים ונקודות........... :sleep:

פורסם

מה הקשר עררסים אני ניראלך ערס?! ערס בHWZONE לא שמעתי עוד דבר כזה :lol:

ביגלל זה אני לא רואה הרבה בימרים על הכבישים בישראל. :-\

ותודה למרות זאת אני עדיין לא מדמיין את עצמי עם לאנטיס או איביזה. זה פשוט לא מעניין אף אחד.

אני יודע שאני שאני ינהג אחרי שיהיה לי רישיון ברכב של אבא שלי להתחלה ככה גם אבא שלי אמר לי אני מעריך שכבר יהיה לי 40 אלף 50 אלף עד גיל 17 וחצי אבא שלי אמר שהוא יעשה עליו את הביטוח וישלם חצי מהסכום בשביל הBMW שאני רוצה ב60 או 80 אלף ביגלל זה אני אומר שתהיה לי .

הוא גם אמר לי כשהבנק רואה שניכנס כל חודש כסף ויש לך בבנק איזה 30 אלף הוא ישר מביא לך לך הלוואה של 30.

אם כבר לא העזרה מאבא שלי ברור שאני בעצמי לא יוכל להחזיק אותה. עכשיו אתם מבינים?

אני פשוט רוצה להיות משהו שונה שיהיה לי משהו שונה לא כמו כולם זה הכל.

אני גם לא קונה תרכב הזה לספורט או שיפורים או כל החרטא הזה אני צריך רכב מישפחתי בשביל המשפחה כי יש לאבא שלי רק אוטו של עבודה לא מישפחתי ליציאות וכאלה. ביגלל זה אני אומר שהBMW סידרה 5 זה בידיוק מה שאני צריך בשבילי ובשביל המישפחה. זה הכל. גם אמא שלי אוהבת עור בצבע קרם עץ וכל זה אני גם אמרתי אני יקנה כזה כמובן הBMW סידרה 5 בדיוק קולעת בול לדרישות שלנו אנחנו עובדים 3 במשפחה באותו עסק ואבא שלי מרוויח טוב מאוד. הוא קבלן אם אתם יודעים מה זה. ואין מצב שאנחנו לא נחייה ברמה ונביא לנו איזה BMW שתשלים לנו את הרמה בכללי. בקרוב גם אבא שלי קונה וילה אז למה לא.

אתם פשוט לא הבנתם אותי מהתחלה.

גם חקרתי את הדגם הזה דיי הרבה ובכללי זה רכב יוקרתי ומישתלם אם אתה משווה אותו לרכבים יוקרתיים אחרים כמו מרצדס ..

אח שלי רוצה X5 :lol: ואבא שלי מת ליקנות מרצדס הישנות האלו הארוכות והרחבות אבל בטוח אף אחד לא מוכר אותן .

הוא גם חושב להביא לעצמו מהדגמים של הS 320 500 וכאלה הוא מדבר איתי על מכוניות שעולות מעל 100 אלף אז המצב שלי עוד טוב עם הסידרה 5

הוא בעצמו אומר לי נדב אתה רואה אתה יכול להביא מרצדס כזאת ב100 אלף שקל אני אומר לו ניראלך?! אני רק BMW סידרה 5.

אני בטוח בזה שלהחזיק מרצדס זה יותר יקר מלהחזיק BMW.

יום טוב לכולם. :)

צרות של עשירים....
פורסם

תאחלס צרות של עשירים כשהייתי בבית ספר היה לי חבר שאבא שלו קנה לו MR2 אבל הוא היה בא עם היגואר של אבאל'ה

פורסם

אם היה לי חבר אם יגואר הוא עדיין היה חבר שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים