עבור לתוכן

יש לי 40000 שקל מה כדאי מאזדה 323 שנת 2000 או איביזה שנת 2003 ?

Featured Replies

פורסם

לי יש 1500

הייתי אומר חסכונית מינוס

:)

• תגובות 119
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תן לי להוסיף לך משהו שכדאי לך לשקול:

ע"פ סקר של החדשות שהיה היום הגנבים גונבים הרוב מאזדה (בדר"כ מאזדה 3), זה נמצא במקום הראשון ברשימת הטעמים של הגנבים....

שקול את זה.... יש גם את פיג'ו 206 מכונית אחלן :xyxthumbs:

פורסם

כך את המאזדה 323 וזהו.

אני אפילו לא אתייחס לטיפשות של BMW, כי היא פשוט עוברת כול גבול.

פורסם

מה הקטע הגאוני להשוות בין סופר מיני למשפחתית?

פורסם

מה הקטע הגאוני להשוות בין סופר מיני למשפחתית?

כן הא?

חשבת אולי אל גולף?

פורסם
  • מחבר

סתם יקר בגלל השם

אין הבדל בינה לבין האיביזה שנת 2000 ומעלה

ונ.ב

תודה "Pika007 "

פורסם

^^^

בתור אדם כל כך משכיל אתה טועה כל כך הרבה.

סמרטוטים*

זה לא הכוונה תשווה אותם לרמה של BMW ומרצדסים ואז תבין איזה סמרטוטים הם.

אתה מתלהב ממשכורת של 4K? לא אתה מרוצה מעצמך שתקנה BMW שנת 95 עם עזרה מאבא + בנק,לא גם כן בנאדם בוגר, עצמאי שכמותך, אני כבר רוצה לראות אותך יוצא מהבית ונכנס לחובות מיידית :silly::lol:

חובות? :lol: בנאדם שעובד לא ניכנס לחובות אתה לא מבין ולא תבין אתה חושב אנשים עובדים וחיים מ4 אלף וזהו, זה לא ככה. כל אחד והדרך שלו אתה לא יודע מי אני ומה יש לי אתה מדבר באוויר אני מקווה שאתה מבין את עצמך?! הורים יכולים לעזור לך יש עוד דרכים מהצד להביא כסף זה לא הולך כמו שאתה חושב הכל נדמה לך במוח. אני עוד יראה לכם שיהיה לי BMW סידרה 5 יפייפה רק בשביל להוציא לכם תעיניים. :o

עוד כמה ימים שנה חדשה 2007 ! החיים לא כמו פעם, היום הכל אפשרי אם עושים זאת בצורה נכונה.. מצליחים.

הכל עיניין של רצון. אני אמרתי לעצמי שאני בחיים לא יקנה רכב פחות מBMW בחיים שלי . ואני יקיים ואני ינסה כמה שיותר להגיע לזה כמה שיותר לעשות את הכסף בשביל להגיע לזה יש לי מטרה הצבתי לעצמי מטרה להגיע לאותו מקום ואני יגיע ביום מן הימים. ואיך שמישהו חכם אמר לי בפורום הכל עיניין של תיזמון!

וזה רק בעיניין של המכונית שלא תחשבו שזה רק מה שבראש שלי גם שאר הדברים. אני רק אומר בקטע של המכונית..

זה עיניין של סיגנון זה עיניין של מודעות עצמית של חשיבה שאין לכולם כאילו שהוצאת פטנט משלך.

זה הדרך שלך ואתה תצליח ועוד איך! אתה תראה לכולם שהם טעו ויש מקרים שפשוט יהיה לך והם יגידו בסוף "וואו אני לא מאמין"

צריך להבין שזה לא העיניין של הכסף זה לא יגביל אותך אתה תמשיך להעשיר את החיים שלך ותמשיך לעבוד ולעשות כסף ותיתן את המקסימום בשביל המטרה שלך הרי אם לא הצבת לעצמך מטרות איך תצליח? אתה לא כי מה שאתה עושה זה פשוט לחיות את החיים כמו שהם תן לזה דוגמא תקרא לזה סטנדרט עכשיו אם אתה רוצה להיות מעל הסטנדרט/הממוצע תתחיל לילמוד את המטרות שלך ומה אתה רוצה ככה יהיה לך למה להגיע. זה כמו הבחור עם ה40 אלף שקל שהיתה לו מטרה למשהו(מכונית) אבל הוא פשוט לא ידע איזה. למה? כי הוא עדיין לא הבין מה הוא רוצה מה מתאים לו אתם ראיתם איך כשהצעתי לו BMW הוא חשב אבל לא ידע מה להחליט צריך לילמוד את כל הדברים האלו אני הייתי פעם אוהב הונדות סיווק מכונית ספורט עד שלמדתי והבנתי שזה לא אתה זה פשוט לא אתה זה לא מיתחבר אליך . אני רק לדוגמא יגיד שאני הבנתי שמה שאני רוצה למכונית שלי זה איכות,יוקרה,פאר,שתהיה מבפנים סלון עור בצבע האהוב עליך בסיגנון שלך אני האמת לא אוהב מכוניות ספורט אני אוהב יותר סיגנון חיים,עיצוב,מודרניות מה שזה אומר סתכלו מה שיש בתוך מרצדס S500 לדוגמא או ב.מ.וו 5/7 זה מה שאני אוהב.

בקיצור צריך להבין שכל אחד צריך ליבנות לעצמו מטרה אבל לפני המטרה צריך לילמוד את האפשרויות של אותה מטרה אתה צריך ליראות להיסתכל על כל אפשרות ליבחון אותה ולאט לאט להגיע למטרה זה לא שאני הגעתי למטרה כל כך מהר שאני רוצה BMW זה לקח זמן, אתה לומד להבין את עצמך מה אתה רוצה מעצמך.

מצטער אם זה יצא ארוך מקווה שתבינו אותי . :)

link=topic=227906.msg1998418#msg1998418 date=1167162140]

תבין הוא צעיר אולי זה ישמע קצת מפגר אבל זה נכון

הוא צריך לחוות ולא לצאת בן אדם של חווה יום מוסך בחיים שלו וחוץ מיזה יש הרבה "מוניות" שלא עברו את 100k קילומטראז אנחנו קנינו את שלנו אם 132k קילומטרז[אני לא מאמין שאני זוכר :kopfpatsch: פשוט היתרגשתי כלכך שאבא שלי הביא את האוטו]

ואתה יודע מה אל תיקנה מרצדס או bmw למרות שמחירים היום מחירים טובים תיקנה איזה פ'גו 106 או הונדה סיוויק אבל למרות שאתה יכול לקבל איכות ונוחות בכזה מחיר... תאמת גם אני הייתי הולך על bmw כל עוד הכל בסדר איתה בגיר כי אני זוכר שראיתי כמה כאלה אם גיר שחוקקק

עכשיו לbmw5 יללאה בכיף אני חוסך כבר עכשיו לגאנטים שאני הולך להשים לאוטו ראיתי אחת כזאת[250] אם 17inch נידהמתי כלכך כמה המכוניות הזאתי יכולה להיות יפה ד"א היא אחלה בדריפטים חחחח ששש שאבא לא ידע....

:xyxthumbs: בדיוק אנחנו פשוט באותו ראש !

bmw5 - אתה ילד קטן. לא תהיה לך BMW, וגם אם כן, היא תשב מושבתת אחרי חודש בגלל שלא יהיה לך כסף לגיר חדש.

אתה עוד לא רוצה להכניס לראש שלך ששכיר מסכן שעושה 4K בחודש לא יכול להרשות לעצמו BMW ? את יכול לחלום כמה שאתה רוצה, אבל BMW לא תהיה לך - כי פשוט לא יהיה לך כסף לתחזק אותה ואת הביטוח. תעשה לכולנו טובה ותפנטז על משהו שתוכל בשלב כלשהוא להרשות לעצמך...

ניראה למי יהיה ולמי לא אתם חושבים הכל תלוי ב4 אלף אתם פשוט לא מבינים.

ותהיה לי ועוד איך תהיה לי BMW אני לא חולם אני בניתי תמטרה שלי, הדרך שלי כבר בתהליכים מתקדמים.

ותאמין לי אתם כולכם מיסכנים שכסף בשבילכם זה כל העולם לפחות אצלי זה כסף קטן לי לא חסר כסף ואם יהיה חסר תמיד אני יביא ויביא.

מקווה שהבנת? מר מאיר.

BMW5 בשביל מה הוא צריך את המכוניות האלה??

המאזדה תתאים לך בול ותשאיר אותך עם ראש שקט אין לי שום ספק ששתאים לך בגיל שלך כרגע ולעוד 4שנים בערך.

אבל היא מכוערת לא אוהב אותה אני הסיגנון שלי ארוכות כבדות ומפונקות מבין כל אחד והסיגנון שלו זה לא בסטייל שלי אני בחיים לא ינהג על רכב שלא ברמה שלי .

Go For it! ושלא יפליצו לך פ'גו 206 או משהו כזה :bash:

די כבר לזיין ת'שכל עם ה BMW שלך....

זה אתה להפך אתה הוא שמזיין את השכל אם האשמות המופרחות שלך

לא כול אחד רוצה/צריך BMW

אנשים לרמה שלך אתה מיתכוון.

פשוט נהיה מטרד

אתה לא אמור להשקיע בלימודים?

לא, להשקיע בעבודה ובמיקצוע של העבודה.

דיייי כבר!!!!

אתה חושב שאתה מבין כול כך בBMW אבל אתה לא......

בטח אתה יותר.

אני לא בא כדי להעליב אני בא להגיד בשם הרבה אנשים כאן.... די עם הBMW

אתה כבר מעלה תמילה שאתה מעליב אותי?! , מה די מה הקשר כאילו התחלתי לפרסם בכל הפורום BMW אני פשוט לא מבין אותך מה אתה מזיין תשכל?! :kopfpatsch:

קח תראה את זה:

תבין לאיזה קבוצה שייכים אלה שסוגדים לBMW

וואי ראיתי את זה גם לא בסירטון וזה לא מה שזה ניראה. מושפע אחד בטח תגיד לאלו המכובדים עם הסידרה 7 שהם כאלו :lol:

ד"א חשבתי ששלחתי את ההודעה אבל לא שלחתי... ובנתיים 6 אנשים הגיבו

--

אני נסעתי לא פעם ולא פעמיים בBMW סדרה 5 ובאמת אבל באמת שאין על מה להתרגש

אין לי מה להגיד לך בנושא פשוט בדיחת השבוע כניראה הבעיה אצלך לא במכונית.

פורסם

למה המנהלים לא נותנים באן על טיפשות?

פורסם

BMW - Buiesness, Money, Womens....הוא באמת צריך את כל זה? :kopfpatsch:

הוא היה מקבל תואר, לא באן. (הכל בצחוק וברוח טובה :xyxthumbs:)

פורסם

שמישהו יעיף את האידיוט הזה מהת'רד... הוא לא מועיל בגרוש......

bmw5 היקר, אתה אומר "חכו שתהיה לי bmw סדרה 5 לנקר לכם את העיניים איתה"

אתה לא מבין שדברים כאלו מנקרים את העיניים רק לטיפשים? תביא פורש קררה GT, תביא מרצדס מקלרן SLR, תביא גם מאיבאך, שום דבר מהדברים האלו לא מנקר לי, או לכל אדם עם שכל, את העיניים.

אני רק חושב "מי המפגר שמבזבז כל כך הרבה כסף על דבר כל כך לא דרוש". (אלא אם כן יש לך כמה מליונים מיותרים, ואז זה סיפור אחר)

תהנה לנסות לעמוד בעלויות התחזוקה, בזמן שאני אסע לי במכונית ממוצעת, ואהנה מכל רגע. למה? כי לא צריך יותר מזה. יודע מה אפשר לעשות בכמויות הכסף האדירות שאתה הולך לבזבז על מכונית לא דרושה? להשקיע בתחביב טוב. אני למשל חוסך עכשיו לאולטרא לייט. תמצא תחביב גם אתה, ובמקום לזרוק את כל הכסף שלך לעזאזל, שים אותו בצד עד שתמצא משהו טוב לעשות איתו. זו עצה, לא יותר.

פותח הדיון- בהצלחה :xyxthumbs: עם קצת מזל תמצא משהו טוב ולא יקר מדי.

הדעה האישית שלי- את הדיון הזה כבר מיצינו, מכל זה יצא- או איביזה כל עוד היא במצב טוב, או אקסנט, או מאזדה 323

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק איך זה לנהוג במאזדה ואיך באיביזה אם אני יהנה משניהם באותה מידה אני יקח את האיביזה בתנאי שלא זיינו לה תקילומטרג'

כי היא יותר חסכונית אבל אני בטוחל ב90 אחוז שבמאזדה יהיה לי יותר נוח וכיף ושאני בסוף יקח אותה

תודה רבה לכולם על העצות :yelclap:

פורסם

לקנות רכב ולא לחשוב על הוצאות הביטוח ותחזוקה, זה כמו לקנות כלב ולא לחשוב על הוצאות האוכל, חיסונים וכל מה שמסביב.

פורסם

מחזק... (מאוד)

אין דבר יותר כואב מאשר לראות את הרכב בבית, ואתה לא יכול לנסוע בו..

קח בחשבון יישור קו ושאר הוצאות שוטפות בעתיד (מתי הטיפול הקרוב, גדול? קטן?)

זה הוצאות..

זה לא לקנות וגמרנו..

פורסם

לקנות רכב ולא לחשוב על הוצאות הביטוח ותחזוקה, זה כמו לקנות כלב ולא לחשוב על הוצאות האוכל, חיסונים וכל מה שמסביב.

^^^

חחח מי זה היה עם הכלב ? גם bmw5? נכון?

חחח איזה אנאלוגיה מטורפת :silly:

פורסם

תביא איביזה עזוב אותך מכל החרטאות האחרות ואם אפשר אז גם ידנית יותר חסכוני בדלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים