עבור לתוכן

יש לי 40000 שקל מה כדאי מאזדה 323 שנת 2000 או איביזה שנת 2003 ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני בן 22 אל תעשו אותי נשוי :hat:

• תגובות 119
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי נזהר מהאיביזה, פשוט בגלל שזה נחשב אוטו "לצעירים", כלומר - כזה שילדים טיפשים קרעו לו את הצורה.

למצוא איביזה שמורה זה דבר נדיר.

בשנתון 2003 ? לא כזה נדיר... הייתי אומר לך להזהר ב95,96, דברים שצעירים כן יכולים להרשות לעצמם.

פורסם
  • מחבר

התלבטתי גם בין הונדה סיויק שנת 98

אבל אני גר בדרום ובדואים אתם יודעים אוהבים הונדות..

פורסם

אישית גם אני אוהב הונדה קנה אחת שנת 95 ומטה האוטו ממש יפה לעומת שאר הדגמים לא כלכך יקר משהו בסיבות ה30+- תשקיע בה על מגנזיום ספולייר חמוד מערכת טובה תשים In Da Club וכניראה שתקבל אבן לשימשה של האוטו מאיזה ילד בן 13 שירוץ אחריך ויצעק ערבי ערבי!!!! ואז תיצא ותוריד לו מכות

פורסם

כי הוא ילד ואין לו אפילו רישיון, שלא נדבר על הכסף בשביל להחזיק (ואני בכוונה לא אומר "לקנות") מכונית כזאת.

ברגע שראיתי ת'רד על מכוניות ישר חיפשתי איפה התגובה של bmw5.

LOL.

אוקיי, בואו נראה...

לקחת רכב שנת 1996 שזולל דלק הביטוחים/חלקים/טסטים/טיפולים מחיר בשמיים ולהחליף צמיג יחורר לך את הכיס אבל המנוע עושה רעש יפה או רכב נורמלי שנת 2003 עם תחזוקה במחיר סביר שיספק כל מה שאתה רוצה? המממ....

אוקיי, אז כולנו פה כבר מזמן שמנו לב לזה שאתה מגה-פאן בוי של BMW, שדוחף הצעות ל BMW לכל אחד שרק מעז לשאול על מכונית (או דוחף את הוולוו הישנה וזוללת הדלק שלך למישהו שביקש רכב חסכוני...)

הנקודה שלי- תפסיק להיות דפקט, תתחיל להיות שקול.

"יוקרה יוקרה יוקרה"

לפני יוקרה באים עוד דברים-

בטיחות, אמינות, תמורה לכסף, זמינות חלפים/שירות, ועוד.

40,000 שקל זה לא תקציב ל BMW, נקודה.

פותח הדיון- אני אשאל את אבא שלי מה הדבר הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב שלך, הוא מנהל סניף חיפה וסמנכ"ל של קל-אוטו, אם אתה מכיר, ככה שהוא יודע איפה למצוא דילים. יש העדפות מסוימות?

אתם נגדי נכון? אני אפילו לא יגיב למה שאמרתם. המילים שלכם פשוט מגעיל לישמוע אני פאן בוי אני ילד אני זיבי(אתם לא יודעים כלום) אבל אני יותר חכם ממכם וחושב בצורה יותר מוסמכת ממכם.

אבל זה לא מזיז לי אני יודע כבר מה אני רוצה ובקרוב יהיה לי BMW אני יראה לכם ולכולם שאם משכורת של 4 אלף שקל +- וקצת עזרה מהבנק ואפילו מאבא שלי אפשר להחזיק אחלה אוטו בונבוניירה ולא שמרטוטים כמו מאזדות וכל החרטה ברטה הזה זה לא בליגה שלי אני לא ישב על בד אני ישב על עור . אני יתפנק לי מהנהיגה לא כמוכם אני לא רוצה לדבר אפילו.

אני חושב שהבחור חושב בדיוק ברמה הזאת ולא ברמה שלכם. מגיע לבחור לינסוע על מכונית ברמה ולא על השמרטוטים האלו שלכם. הבחור שווה יותר ממה שאתם חושבים.

זה אוטו של צעירים זה הזמן אני אומר כדי מאוד להתחיל בה בשביל ההתחלה.

אני חושב שאמרתי מה שאמרתי וזהו מספיק תעשה חושבים עם עצמך!

ורציתי להגיד כמה מילים ל AsD[eyal]

שאני חולה על הבחור הזה פשוט בחור לעיניין זה לא שאני לא אוהב מרצדסים אני מת עליהם פשוט יקרים כמובן ברמה העליונה כמו BMW !!

אם הם היו במחירים של BMW זה היה יותר טוב :smile1:

ודרך אגב אתה צודק בכל מילההה

link=topic=227906.msg1998317#msg1998317 date=1167159033]

אז אתה יודע מה?! חפש איזה מרצדס שנת90+ אפילו שהייתה מונית האם אתה עושה לאוטו הזה טיפולים בזמן אתה מסודר הביטוח שלו זול מאוד חלקים זמינים מאוד במיוחד 200+ אני יכול להגיד לך שמחירון של מרצדס 250 שיש לנו הוא בסיבות ה40k אבל לא מציע לך להיתקרב לאוטו הזה יש את ה220 בנזין שהוא אוטו מעולה וגם זול יחסית למרצדס זה רק אם אתה רוצה איכות נוחות וכו...

ד"אbmw5 שכחת את הבחורות שיקפצו לאוטו... :smile1

כן בדיוק הוא לא יודע ולא מתאר לעצמו עד כמה הוא יהיה מסודר, חיים טובים.

אם אתה לא בקטע של פוזה של אוטו וכאלה לך על איזה 323 שיהיה לך מקום לילדים.... :jump:

בדיוק! :lol: אני אומר לו זה אוטו של צעירים זה הזמן כשתיתחתן תימכור אותה ותביא סידרה 5 חח או מרצדס S הארוכות האלו אני חולה עליהן מדהימות.

תמונה:

1_1_1_54185_20061224001232.jpg

שנת 92 סתכלו מה זה מכונית זה פאר של ממש! ולא יונדאי אקסנט חחח הרגתם אותי מצחוקקקקק עם כל המכוניות האלו שאתם מציעים. :lol:

אייל או איך שקוראים לך אני אומר לך ניצא לסיבוב מתי שהוא. ;D

פורסם

^^^

בתור אדם כל כך משכיל אתה טועה כל כך הרבה.

סמרטוטים*

אתה מתלהב ממשכורת של 4K? אתה מרוצה מעצמך שתקנה BMW שנת 95 עם עזרה מאבא + בנק, גם כן בנאדם בוגר, עצמאי שכמותך, אני כבר רוצה לראות אותך יוצא מהבית ונכנס לחובות מיידית :silly::lol:

פורסם

מרצדס?! ב.מ.וו?! אתם רציניים?!

לא סתם מרצדס, אתה מציע לו מונית? שהרוב זה מנוע דיזל שעבר מאות אלפי קילומטרים?!

בחיי שאתם מצחיקים..

דבר אחר אני יכול להגיד לך על היונדאי. זה אחלה אוטו. תטפל בו טוב הוא ישמור עליך..אם תזניח אותו אפילו לקצת הוא יתחיל לעשות לך בעיות וחבל.. ה-323 לא תעשה לך בעיות כאלה...אחד המכוניות הכי אמינות שאני מכיר..

פורסם

תבין הוא צעיר אולי זה ישמע קצת מפגר אבל זה נכון

הוא צריך לחוות ולא לצאת בן אדם של חווה יום מוסך בחיים שלו וחוץ מיזה יש הרבה "מוניות" שלא עברו את 100k קילומטראז אנחנו קנינו את שלנו אם 132k קילומטרז[אני לא מאמין שאני זוכר :kopfpatsch: פשוט היתרגשתי כלכך שאבא שלי הביא את האוטו]

ואתה יודע מה אל תיקנה מרצדס או bmw למרות שמחירים היום מחירים טובים תיקנה איזה פ'גו 106 או הונדה סיוויק אבל למרות שאתה יכול לקבל איכות ונוחות בכזה מחיר... תאמת גם אני הייתי הולך על bmw כל עוד הכל בסדר איתה בגיר כי אני זוכר שראיתי כמה כאלה אם גיר שחוקקק

עכשיו לbmw5 יללאה בכיף אני חוסך כבר עכשיו לגאנטים שאני הולך להשים לאוטו ראיתי אחת כזאת[250] אם 17inch נידהמתי כלכך כמה המכוניות הזאתי יכולה להיות יפה ד"א היא אחלה בדריפטים חחחח ששש שאבא לא ידע....

פורסם

bmw5 - אתה ילד קטן. לא תהיה לך BMW, וגם אם כן, היא תשב מושבתת אחרי חודש בגלל שלא יהיה לך כסף לגיר חדש.

אתה עוד לא רוצה להכניס לראש שלך ששכיר מסכן שעושה 4K בחודש לא יכול להרשות לעצמו BMW ? את יכול לחלום כמה שאתה רוצה, אבל BMW לא תהיה לך - כי פשוט לא יהיה לך כסף לתחזק אותה ואת הביטוח. תעשה לכולנו טובה ותפנטז על משהו שתוכל בשלב כלשהוא להרשות לעצמך...

פורסם

BMW5 בשביל מה הוא צריך את המכוניות האלה??

המאזדה תתאים לך בול ותשאיר אותך עם ראש שקט אין לי שום ספק ששתאים לך בגיל שלך כרגע ולעוד 4שנים בערך.

Go For it! ושלא יפליצו לך פ'גו 206 או משהו כזה :bash:

פורסם

bmw5 אתה אידיוט.

אף אחד לא נגדך, פשוט יש לנו קצת בעיה עם אהבלים שמנפצים כל היגיון בשביל שטות מוחלטת, ודיבורים על מושבי עור ובלה בלה במקום לחשוב על הכיס ועל העתיד. מכונית זה לא לשנתיים.

אתה רוצה BMW? שיהיה לך בכיף, אבל אל תדחוף את זה לאחרים שאין להם רצונות כמו שלך.

פותח הדיון- דיברתי עם אבא שלי

אפשר להשיג 323 שנת 2000 במצב מעולה עם קילומטראז' לא מנופח, או יונאי אקסנט שנת 2000-2001 גם, עם קילומטראז' נמוך יחסית

לאמא שלי יש את האקסנט, אוטו ממש חמוד, לא זולל דלק, נוח, לא יקר לתחזוקה, ובקיצור אופציה טובה.

אני אומר- 323 או אקסנט. אם תצטרך עזרה באיתור דילים, שלח לי הודעה בפרטי.

פורסם

323 אין מה לדבר לעומת אקסנט,המאזדה יותר איכותית

פורסם

לי יש נסיון קצת עגום עם יונדאי

לי יש אקסנט 2003, לאבא שלי יש אלנטרה

שתיהן לא ממש חסכוניות בדלק

ולשתיהן הלך אותו חיישן (שאחראי על הפליטה) שבמוסך רוצים עליו 5000 שקל (ולכן אני ואבא שלי לא נחליף אותו כנראה לעולם)

אבל חוץ מזה, אין להן בעיות :)

פורסם

כנראה כן.

אתה חושב כל אחד כמונו אנחנו מיוחדים רוצים מרצדסים BMW הוא בקטע של מזדה 323 . :lol:

תראה איזה הבדל.

מה אתה מחפש במכונית?

יוקרה?

איכות?

אמינות?

ביצועים?

מהירות?

.............

יש עוד הרבה פרמטרים אבל מה אתה בדיוק רוצה? זה השאלה.

לפחות אם אתה רוצה משהו רגיל קח BMW סידרה 3 שנתון עד 96 אפילו יותר.

עזוב אותך ממכוניות פשוטות. אם אתה מעריך את עצמך שאתה שווה איזה מזדה 323 או סיאט איביזה אז שיבושם לך בהצלחה.

תגיד לי אתה ברמה של המכוניות המעפנות האלו? למה אתה רוצה להיות כמו כולם? למה לא להיות מיוחד למה לא להיות מקורי?

יש הצעות מדהימות באינטרנט מצאתי לך:

זה מיד2 סתכל בדיוק מה שאתה רוצה!!

והינה תמונה...

1_1_1_83775_20061215221241.jpg

1_1_2_83775_20061215221242.jpg

1_1_3_83775_20061215221243.jpg

יפיוף ולפי התמונות נקי ושמור מאוד.

בחיית בנאדם אתה לא תהנה ממזדה 323 אל תעשה צחוק מעצמך.

תקשיב לי כנס ליד2 יש לך ים אפשרויות.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=7&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=2000&Hand=&Auto=&fromPrice=30000&untilPrice=45000&Info=

זה כלום תחפש עוד ...

שמע שיהיה לך בהצלחה ואל תיבחר מכוניות של פושטקים תהיה מיוחד כמו שאמרתי. BMW לבחור צעיר זה הכי סבבה זה לא ביגלל השם זה ביגלל ההנאה ממזדה 323 לא תהנה כמו שתהנה מBMW 316 מבין. בהצלחה.

מקווה שההצעה שהראתי לך מספיק משכנעת. ;)

די כבר לזיין ת'שכל עם ה BMW שלך....

לא כול אחד רוצה/צריך BMW

פשוט נהיה מטרד

אתה לא אמור להשקיע בלימודים?

דיייי כבר!!!!

אתה חושב שאתה מבין כול כך בBMW אבל אתה לא......

אני לא בא כדי להעליב אני בא להגיד בשם הרבה אנשים כאן.... די עם הBMW

קח תראה את זה:

תבין לאיזה קבוצה שייכים אלה שסוגדים לBMW

ד"א חשבתי ששלחתי את ההודעה אבל לא שלחתי... ובנתיים 6 אנשים הגיבו :smile1:

--

אני נסעתי לא פעם ולא פעמיים בBMW סדרה 5 ובאמת אבל באמת שאין על מה להתרגש

פורסם

עומרי- האקסנט לא הכי חסכונית, אבל היא גם לא זוללת. מבחינת תצרוכת דלק, היא סבירה פלוס.

בצפר- נכון שה 323 איכותית יותר, אבל גם יקרה יותר בהתאם.

גם לאמא שלי הלך איזה חיישן לא מזמן (אחרי 3 שנים שהאוטו אצלנו)

אבל ההחלפה עלתה סה"כ 400 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים