עבור לתוכן

יש לי 40000 שקל מה כדאי מאזדה 323 שנת 2000 או איביזה שנת 2003 ?

Featured Replies

פורסם

bmw5, תפסיק להיות מטומטם.

אני מטומטם? שתהיה לי בריא.

על סמך מה אתה אומר לי מטומטם? אתה יכול לענות על זה?

אבל אתה לא חושב שהביטוח של הBMW יותר יקר

יקר? שנת 96 :lol:

והחלקים יותר יקרים/טיפולים דלק וכו'...

זה לא תמיד נכון. דיי לדבר שטויות כיאלו הוא עומד להחליף לו חלקים כל חודש ויטפל אותו כל חודש יאללה מספיק להכניס לאנשים שטויות לראש, ודלק כמו כל 1600 יש לכם בעיה נגד BMW ? אני כבר מבין שאתם בקטע של מכוניות פשוטות ורגילות.

וBMW זה בסך הכל שם

לא נכון זה יותר ממה שאתה חושב תכניס לך למוח.

אני לא חושב שיש כל כך הרבה הבדל בינה לבין מאזדה 2002

יש הבדל בביצועים ובאיכות. ובעוד כמה פרמטרים.

שאתה לוקח BMW שנת 96

למרות שהתמונה של האוטו ששמת יפה אשששש

bmw5 האוטו הזה לא שלך במקרה?

לא היא לא שלי אבל הייתי שמח ליקנות אותה. זה הצעה מישתלמת מאוד.

ולפי דעתי אל תיקח את הBMW בגלל שהדלק+טסטים+ביטוחים+כל מיני כאלה יהיו ממש יקרים שזה לא ישתלם לך להחזיק אוטו....

אויש זה כל כך לא נכון !!! ומה ביגלל כל זה אז הוא לא יסע על רכב ברמה שהוא יהנה מימנו יותר מהמזדה 323 "ג'נרית" :lol: מה אתם חושבים כולם חושבים כמוכם?! [/ b]

שמע אל תקשיב להם אל תיהיה כמוהם !! תחשוב בצורה יותר טובה כשאתה תיסע בBMW לא תירצה בחיים שלך לינסוע במכוניות האלו שציינת. זה רמה אחרת. אתה מרגיש שאתה יושב על מכונית ברמה אחרת בקיצור יש לך יותר אנרגיה כשאתה נוהג בה. יותר הנאה על הכביש יותר כיף.

אתה בחור אינטלגנט מחשיב את עצמך בחור איכותי? וחושב על יוקרה? תתחיל מקטן בסוף אני לא יתפלא אם יהיה לך BMW סידרה 7 הכי מפנקת שיש :P אתה כבר תיסע על רמה כזאת החיים שלך הישתנו תתחיל לחשוב על יוקרה איכות תתחיל להיות בחור ברמה יאללה מספיק להיות כמו כולם שלא הגיעו לשום דבר בחיים שלהם. אם תיקנה את ה BMW הזאת אתה תרגיש שאתה בחור ברמה גבוהה. וגם אנשים יתיחסו אליך בצורה אחרת.

בקיצור שמע יש לך פה הצעה יפה תיקח אותה אם לא תפסיד זה לא רק אני אומר תילך לפורומים בחו"ל והם יגידו לך.

תחשוב טוב. יש לך היזדמנות אל תפספס אותה. אתה תמיד תידע שיש לך רכב ברמה. רכב ששווה משהו! לא כמו אצל כולם.

• תגובות 119
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה נשמע כמו איש מכירות של BMW :)

פורסם

אולי בעתיד . למה לא. תאמין לי אנשים כאלו פתטים שפשוט לא יאומן.

פורסם
  • מחבר

אחי אתה חייב להיות איש מכירות של bmw !!

אם זה כל כך פשוט אז למה לא כל אחד קונה אוטו כזה?

אם זה אותו מחיר ויותר טוב?

אני מפחד ללכת על אוטו כזה

ועוד שאלה

למה לך אין אחת כזאת? חחח

פורסם

כי הוא ילד ואין לו אפילו רישיון, שלא נדבר על הכסף בשביל להחזיק (ואני בכוונה לא אומר "לקנות") מכונית כזאת.

פורסם

אתה נשמע כמו איש מכירות של BMW :)

נכון. :lol: :lol: :lol:

פורסם

ברגע שראיתי ת'רד על מכוניות ישר חיפשתי איפה התגובה של bmw5.

LOL.

אוקיי, בואו נראה...

לקחת רכב שנת 1996 שזולל דלק הביטוחים/חלקים/טסטים/טיפולים מחיר בשמיים ולהחליף צמיג יחורר לך את הכיס אבל המנוע עושה רעש יפה או רכב נורמלי שנת 2003 עם תחזוקה במחיר סביר שיספק כל מה שאתה רוצה? המממ....

אוקיי, אז כולנו פה כבר מזמן שמנו לב לזה שאתה מגה-פאן בוי של BMW, שדוחף הצעות ל BMW לכל אחד שרק מעז לשאול על מכונית (או דוחף את הוולוו הישנה וזוללת הדלק שלך למישהו שביקש רכב חסכוני...)

הנקודה שלי- תפסיק להיות דפקט, תתחיל להיות שקול.

"יוקרה יוקרה יוקרה"

לפני יוקרה באים עוד דברים-

בטיחות, אמינות, תמורה לכסף, זמינות חלפים/שירות, ועוד.

40,000 שקל זה לא תקציב ל BMW, נקודה.

פותח הדיון- אני אשאל את אבא שלי מה הדבר הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב שלך, הוא מנהל סניף חיפה וסמנכ"ל של קל-אוטו, אם אתה מכיר, ככה שהוא יודע איפה למצוא דילים. יש העדפות מסוימות?

פורסם
  • מחבר

כן אחי

כולם המליצו לי על מאזדה323(לא רק בפורום) שנת2000

אני מתלבט בינה לבין סיאט איביזה שנת 2002

אני מחפש נוחות ואוטו שיחיזק לכמה שיותר

אם תוכל תשאל אותו מה צריך לבדוק לפני קניה,כמו מעל איזה קילומטרג' אסור לי להתקרב ועוד כמה טיפים שכדי לדעת

תודה :)

פורסם

פורד פוקוס

פורסם

הייתי נזהר מהאיביזה, פשוט בגלל שזה נחשב אוטו "לצעירים", כלומר - כזה שילדים טיפשים קרעו לו את הצורה.

למצוא איביזה שמורה זה דבר נדיר.

פורסם
  • מחבר

הייתי נזהר מהאיביזה, פשוט בגלל שזה נחשב אוטו "לצעירים", כלומר - כזה שילדים טיפשים קרעו לו את הצורה.

למצוא איביזה שמורה זה דבר נדיר.

הרבה אמרו לי את זה

פורסם

ההורים כרגע בקניות, שהם יחזרו אני אשאל.

לדעתי תוכל להשיג מזדה 323 אפילו חדשה יותר משנת 2000, או אוטו נחמד אחר כמו יונדאי אקסנט או רנו קליאו B

פורסם

אז אתה יודע מה?! חפש איזה מרצדס שנת90+ אפילו שהייתה מונית האם אתה עושה לאוטו הזה טיפולים בזמן אתה מסודר הביטוח שלו זול מאוד חלקים זמינים מאוד במיוחד 200+ אני יכול להגיד לך שמחירון של מרצדס 250 שיש לנו הוא בסיבות ה40k אבל לא מציע לך להיתקרב לאוטו הזה יש את ה220 בנזין שהוא אוטו מעולה וגם זול יחסית למרצדס זה רק אם אתה רוצה איכות נוחות וכו...

ד"אbmw5 שכחת את הבחורות שיקפצו לאוטו... :smile1

אם אתה לא בקטע של פוזה של אוטו וכאלה לך על איזה 323 שיהיה לך מקום לילדים.... :jump:

פורסם

כולכם לא ראיתם את הנתון הכי משפיע?

180K ק"מ

עזבו שזה בסביבות הממוצא (18K לשנה), זה פשוט הרבה

אני הייתי הולך על איביזה - פשוט חלום!

פורסם

קונים מכוניות יוקרה כאשר ההישיגים שלך מאפשרים זאת, מגיע לך אחרי הכל...

אבל לקנות אוטו "יוקרה" בן עשור בשביל הפוזה זה פשוט פתטי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים