עבור לתוכן

בעיית ריסטים לא רצויים+הודעה מוזרה בעת ....

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה..

אז ככה, הבעיה:

1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב

מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין).

2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא

"C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה...

ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו שהיה בעבר....

למשהו אולי יש מושג מה הבעיה?

איך אומרים, שברתי שיניים בניסיו למצוא את מקור הבעיה אך ללא כל תוצאה.......

אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי... תודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור.....

פורסם

שלום לך

דבר ראשון- תנסה לסרוק וירוסים + ספאמים במחשב

דבר שני - תבצע בדיקת זכרון עם תוכנה memtest

דבר שלישי - תבצע בדיקת מעבד עם תוכנה prime 95

ואם כול זה לא עזר אני ממליץ לבצע פירמוט למחשב.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נמצאה טולעת.. נמחקה אבל נראה איך.. בכל מקרה אני יפרמט..

עכשיו בקשר לבעיה השניה.. הריסטים הלא רצוניים האלה יש לך אולי מושג מה הבעיה?? והוחלף ספק כוח פעם...ואחרי זה הייתה בעיה שלי פירמוט.. לא יכלתילפרמט והתברר שהלך כרטיס זכרון.. וגם הוא הוחלף..עכשיו אני כמעט בטוח שיש איזה חלק במחשב שעושה לי קצר או משהו שדופק לי תזכרון.. השאלה מההה.

תודה מראש

פורסם

תבדוק עם התוכנה Memtest לבדיקת הזיכרון, ב FAQ של פורום תמיכה טכנית ישנו מדריך איך להשתמש בתוכנה במידה ואינך יודע

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לעוזרים...

מכאן אני מאמין שאסתדר...

תודה רבה (הבעיה של הוירוס וההודעות זיכורן נפתרה...תודה רבה עוד פעם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים