פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה).ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה.כיצד לאפשר לו לשמור?תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים לא יודע מה בידיוק הבעיה עם תיקיית הדאמפ...אבל מה שכן אולי יוכל לתת לך כיוון למקור הבעיה שלך זה "מציג האירועים"כנס להתחל > הגדרות > לוח הבקרה > כלי ניהול > מציג האירועיםותבדוק בלשוניות "Application" ו- "system" איזה שגיאות היו באותו זמן שקרתה הבעיה...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה).ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה.כיצד לאפשר לו לשמור?תודה! זאת נראה לי בעיה הכי קטנה שיש לך עם המחשב ;D
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים לחצן ימני על My Computer>Properties>Advanced תחת Startup And Recovery תלחץ על Settings וב System Failureתסמן הכול ותאשר כמו כן תוודא כי התייקיה בה הוא אמור לשמור את הקבצים הינה:%SystemRoot%\Minidump
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.