עבור לתוכן

דגימה גנטית של זדורוב נשלחה לארה"ב(ynet(

Featured Replies

פורסם

היו מקרים מעולם, מה שבטוח בכל המקרה הזה שאף אחד לא סומך על המשטרה במיוחד אחרי בני סלע...

אפשר לפתח תאוריה מכאן ועד קץ הזמן, אז?

לא יותר מטריד אותכם זה שאתם לא סומכים על המשטרה של המדינה שלכם?

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדג מסריח מהראש. אני לא אומרת שהוא אשם או זכאי, אבל לאור ממצאים קודמים של המשטרה - חפים מפשע שנעצרו על לא כלום, כי אחד היה הומלס ואחד השד יודע מה, גורמים לי לחשוב שהמשטרה מנסה לעשות כסת"ח על הפאדיחה עם סלע ועכשיו הם רק מגבירים את הלחץ על הנאשם כדי להוציא הודעה כי גם פאדיחה שעצרו חפים מפשע. לא דיי בכך, אך עצורים קודמים, שמם ותמונתם נתפרסמו בתקשורת עוד לפני שהיה בכלל משפט!

ובאמת, כיצד ניתן לדקור מישהו כתריסר פעמים מבלי לצאת מגועל ולו בטיפת דם?

לפי מה שהבנתי, לנאשם יש אישה ותינוק. בנאדם נורמטיבי לא יכול לבצע רצח ככה סתם ועוד של ילדה קטנה. צרייך לעשות בדק בית - אם הוא הכה אי פעם את אישתו וכו'. התפרסם לפני זמן מה שהוא תקף פעם קרוב משפחה, זה מוציא את הנאשם מהקטגוריה של בנאדם נורמטיבי.

תיאוריות הקונספירציה פה הן לא בגדר הבלתי אפשרי. איך אומרים - הסתברות - אין 100%, יש גם 0.00001% וגם זה משהו. יכול להיות שילד עשה את זה, יכול להיות שלא. מה שכן, הנוער של היום כבר לא תמים ונערים כבר רצחו בשביל סיגריה, פלאפון, 100 שקל... למה שלא ירצחו ילדה שנגיד... לא רצתה את חברתם? עיינתי לפני זמן מה בפורום של הבית ספר ומצאתי תגובה מעוררת זעם שאומרת "למי אכפת בכלל מהדוסית הזאת?". אם נמצא מישהו נמוך מספיק להגיד דבר כזה על המנוחה, שלא היה אכפת לו אם תירצח ועוד יותר לא אכפת לו שזה קרה ועוד שואל מה לא בסדר בזה, אז בוודאי שיש מישהו שהיה מעוניין ברצח שלה.

פורסם

נשמע כאילו אני בטוח בעצמי, אבל ממש לא ככה -

זה כבר נראה שקוף מדי שתופרים עליו תיק, במקרה רצח כזה קשה, עם התערבות תקשורתית מטורפת, חייבים למצוא אשמים.

הרי אם לא, זאת פאדיחה למשטרה.. [לא שאני מחדש למישהו כאן משהו...]

הברירה הטבעית שלהם תהיה לתפור תיק, הופה, מצאו פרופיל "מושלם", בנאדם "עלום שם" ומה עוד יש להוסיף עליו?

הכל כבר ידוע....

ובאמת, למי שלא מודע, בימינו בחקירות המשטרה מרביצים, ועוד איך...

יש לי חברים שעל דברים קטנים ובמקרים מסוימים על לא עוול בכפם, זומנו לחקירות...

ותמיד, מה שמחפשים מהם זה להתוודא..

במידה ולא, עלית שלב.. זה מתחיל בדיבורים, מנסים להיות סחבקים איתך.. אבל ככל שאתה נשאר צמוד לגירסתך

"מטפלים" בך כמו שצריך... השוטרים לא חוסכים במכות, אל תראו אותם כתמימים.. לפעמים זה רצוי, לפעמים לא.

בנימה של החשוד, אני מקבל רושם שהוא מדבר בכוח, מבולבל ולא מבין מה רוצים ממנו...

מצד אחד זה כבר נשמע כמו הכרחה מסוימת של בנאדם להודות בדבר שלא ביצע... מעניין מה אומרים לו שם בחדרי חדרים..?

לפעמים, החיים מקבלים אפקט של סרט, מצבים שלא תאמינו שתמצאו את עצמכם בתוכם..

האמת שבעניין הזה קשה לשפוט...

אבל בכל אופן אני אמרתי את דעתי בנושא - ואני מאמין שהרבה חושבים ככה... הזמן יעיד?

פורסם

אבל זה חוקי להכות את העצירים?אני כמעט 100% בטוח שלא, בנסיבות כאלה לפחות.

אי-אפשר להגיש תביעה נגד השוטרים?

אני זוכר שפעם אחת עצרו אותי על-"השגת גבול", (סה"כ עברנו מעל גדר באמצע הלילה ושחינו בבריכה ציבורית :smile1:, [לא גילו את השאר], ולמען האמת שמענו אזעקה אבל היינו בטוחים שהיא לא בשבילנו :kopfpatsch:) אז אותי זה דיי הצחיק, סיפרתי בדיחה לחבר וזה, אז השוטרים צועקים לי לסתום, שבכלא לא יהיה מצחיק וכ"ו, בככל מקרה הקטע הוא שהם "משחקים על הרגש", למרות שחשבתי שזה מצחיק, הם מתייחסים לזה ברצינות כדאי לגרום לי בלבול, ככה נראה לי הם עושים בחקירות, רגע מספרים לך בדיחה, כאילו הם חברים שך - אתה לא אשם, אז אתה מרגיש בטחון, שניה אחר-כך שואלים בטון מאשים: אז למה עשית את זה? או משהו, ככה הם מבלבלים את הרגשות שלך מה שגורם לך להיות שביר פסיכולוגית. גם בסרט THE INSIDE MAN יש הדגמה של זה למי שראה.

אז אם אתה יודע מה הם מנסים לעשות לך זה ממש מצחיק, אני חושב שאם היו חוקרים אותי הייתי נשפך מצחוק, כל עוד לא מרביצים לי ממש חזק :-X

[/סוף חפירה]

פורסם

ממש ככה, באמת שאתה קולט את זה אתה פשוט לא יודע איך להתמודד עם זה [צחוק?]

אבל מצד שני אתה יכול לעשות עם זה ממש כלום...

יש לי חבר שהתלונן ששוטר הכה אותו בחקירה, אבל מה.. משטרה זה עולם תחתון.. מי שם על זה בכלל תגיד לי ?

אולי מה שיעזור זה עוד איזה ספין תקשורתי שיעיר קצת את האנשים האלה...

מעבר לזה, סיפרו לי חברים שיש להם שיטות לא מעטות לגרום לך לכאב וסבל רב ומבלי להשאיר עליך סימן פעוט אחד.

[מה שתופס ברגע שמגיעים לשלב הראיות..]

פורסם

אבל מקליטים את כל ה"שיחות", לא?

אין מי שמפקח על המשטרה?

:o

פורסם

אני אברר על זה עם חברים שעברו את החוויות למיניהן חחח.. [וואלק..]

בכל מקרה, לא נראה לי שאכפת להם, הם בוודאי תומכים בזה וזה חלק מהשיטות שלהם.

פורסם

חחחח.. גדול.. זה איפשהו מוכיח תטענות שלי..

פורסם

הנה תגובה שנראת לי הגיונית:

"מי שלא עבר חקירה לעולם לא יבין זאת. מי שעבר - חייו משתנים לעולם. הוא פתאום קולט מה יכול לקרות לאדם חף מפשע שלא מורגל בלחצים ובסיטואציה מפחידה של חקירה - והכל בשל אי התיעוד. מי שקורא את ה"הודעות" (לא - לא בא` אלא בע`) שכותבים החוקרים מפי הנחקרים, לא מאמין שאנאלפאבתים כאלו יכולים בעצם לגזור את גורלו של אדם. רק לאחרונה - ורק בכמה יחידות משטרתיות - הכניסו את השימוש במחשב, כדי שהנחקר לפחותיוכל לקרוא את מה שמייחסים לו ומחתימים אותו עליו.

תיעוד בווידאו יוכיח למי שלא מכיר עדיין את אמיתות הקלישאה בדבר הצורך בזוגות שוטרים - אחד שיכתוב ואחד שיקרא. לא להאמין."

:'(

פורסם

כן זה די ידוע שיש קאסט לא קטן במשטרה של דיסלקטים כאלו ואחרים וזה דבר די מתסכל...

לפני שנה בערך הייתי בביקור במעצר באשקלון[לא אפרט יותר מדי על-כך] והבנתי איזה אנשים מתפקדים שם..

על סף גבול חולי נפש.. יחס חולני לגמרי, וגם ביניהם.. זה פשוט מחריד..

כמו שאמרו רבים לפניי ויאמרו רבים אחריי - לראות ולא להאמין.

פורסם

הנה עוד כתבה על זדורוב:

http://zone.walla.co.il/?w=/2702/1029722

איזה עולה חדש, איזה איגור, בוריס, דימיטרי, אחד מאלה. לחלץ ממנו הודאה וודאי לא יהיה קשה במיוחד.

לי אישית נראה שהוא הפתרון הקל של המשטרה והרוצחים האמיתים הם ילדים מבית הספר.

פורסם

נשאר על מי לסמוך במדינה הזאת בכלל? כבאי אונס, שוטר מכה... חכו, בסוף ביבי יפריט גם את המשטרה ותהיה לנו מיליציה.

פורסם

מהכתבה ההיא בהארץ:

"מלבד הסיבה התקציבית, במשטרה חוששים שצילום בחקירות יעלה בגידול במספר התלונות למח"ש על אלימות שוטרים"

אני חושב שהמשפט הזה מדבר בפני עצמו...

התחושה שלי היא גם שהם נטפלים לחלשים ותופרים להם תיק.

פורסם

כמו תמיד שחכתם שמדברים על משטרת ישראל.

אני לא מאמין שהבנאדם הזה הוא נרוצח.

המשטרה תופסת חשוד כמו תמיד רק כדי להראות שהיא מתקדמת בחקירה (מה שהיא לא ) וכדי להרגיע את הציבור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים