פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים ספיר, באנגלית ישנה עצם שנקראת ככינויfunny bone. תיקון טעות קטנה: זו לא עצם ממש, זו תחושת עקצוץ בעצםbite me.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים אתם לא מבינים את התחכום שלו, זה הפוך על הפוך. הוא צוחק עליכם שהוא הביא את הרשימה הזאת, משחק אותה מטומטם כדי לצחוק על התגובות העתידיות שלכם ואתם קונים את זה .
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים הצלחתם להרוס את הבדיחה, הדיון ואת החיים שלי כל הכבוד אתה חושב שזה נקרא להרוס בדיחה - תראה בתרד על הבדיחות איך כותשים בדיחות ואני אמשיך בהרס- הערבים באמת תרמו לאדריכלות- ערבסקות ואפילו הם המציאו כמה דברים גאוניים כמו אלגברה אצטרולוב ו......טיח
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים הצלחתם להרוס את הבדיחה, הדיון ואת החיים שלי כל הכבוד :-* אני מוכן לעזור בטיפול הפסיכולוגי :'( אני לא. אתה חושב שזה נקרא להרוס בדיחה - תראה בתרד על הבדיחות איך כותשים בדיחות מה שנכון, נכון.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים הצלחתם להרוס את הבדיחה, הדיון ואת החיים שלי כל הכבוד זה לא עצוב שת'רד בזון יכול להרוס את החיים שלך?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא אמור להיות כזה איסור, שיאסור לפתוח ת'רידים כאלה? אפילו אם אין, מה עם האיסור של ספאם? לאן הוא נעלם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.