פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים טוב אני שידרגתי את שלי מהעגלה שלי למה שיש לי עכשיו והמחשב השני קיבל את החלקיםעשינו פירמוט התקנו וגילינו שהלוח אם תקול (בלי הצעות לבדיקה הלוח כבר לא פה...)אמא שלי הלכה לטכנאי לידנו והוא החליף ללוח FOXCONN וקנינו עוד סטיק של 512 זיכרון DDR400עכשיו הבעיה זה שהמחשב קורס הרבה בזמן האחרון ולא בגלל חוסר RAM לדעתי (760 בערך) אולי יש צורך בפירמוט?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים למה אתה חושב שהמחשב שלך קורס בגלל חוסר בראם?על איזה ראם אתה מדבר פיזי או וירטואלי?יש מסכים כחולים או שהמחשב ישר עושה ריסטרט?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר redead- עשינו שידרוג ואז החלפנו לוח אם שוב ולא עשינו פורמט אחרי ההתקנה ויש בעיית קריסותמשתמש כבד- פיזי... ידוע שחוסר בRAM פיזי יכול לגרום לקריסות ואין מסך כחולKeman- תפעיל היגיון פשוט אני מדבר על 2 מחשבים שונים
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים קריסה של מחשב יכולה להיגרם ע"י מספר גורמים שונים. בין היתר:- לוח אם פגום (במקרה שלך החלפתם לחדש אם הבנתי)- אמנם רכשתם עוד זיכרון, האם הזיכרון שהיה ברשותך לפני כן היה תקין? תוכל לבדוק את זה בעזרת Windows Memory Diagnostics- טמפ' גבוהה של המעבד יכולה לגרום לכיבוי המחשב. תבדוק טמפ' (לדוגמא ב-Everest) ותדווח על התוצאה.- בנוסף, אם הבעיה היא לא בעיית חומרה, ניתן לבצע התקנת תיקון של הווינדוס ע"י התחלת התקנה רגילה ופשוט בחירה באפשרות upgrade במקום התקנה חדשה.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים redead- עשינו שידרוג ואז החלפנו לוח אם שוב ולא עשינו פורמט אחרי ההתקנה ויש בעיית קריסותמשתמש כבד- פיזי... ידוע שחוסר בRAM פיזי יכול לגרום לקריסות ואין מסך כחולKeman- תפעיל היגיון פשוט אני מדבר על 2 מחשבים שוניםמזה השטויות האלה, אין דבר כזה קריסות בגלל חוסר בראם.המחשב יעבוד יותר לאט אבל לא יקרוס, מאיפה הבאת את השטויות האלה?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים 1. החלפת לוח לאותו דגם אותו ציפסט כי אם לא אז בוודאי לפרמט זה לא שאלה אפילו 2. וראם תקול יכול לגרום לבעיות תנסה להריץ את המחשב בלי החדש ולהפך ותראה מה קורה אבל אם זה מה שאמרתי בחלק הראשון פורמט חובה , אפשר לעשות כל מיני שטויות אבל עדיף פורמט כבר
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים ben צודק- זאת שאלה שחוזרת הרבה בפורום.כשמחליפים לוח אם צריך לפרמט - אם לא מפרמטים לא להתפלא שיש בעיות.תתחיל בזה .
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים כן, וזה סימן שהזיכרון שלך פגום.תריץ MEMTEST ותבדוק אם יש לך שגיאות, אם כן הזכרון שלך פגום.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר כן, וזה סימן שהזיכרון שלך פגום.תריץ MEMTEST ותבדוק אם יש לך שגיאות, אם כן הזכרון שלך פגום.אני לא מדבר איתך על פעם אחת אני מדבר איתך על כמה מחשבים כמה זכרונות וכמה שנים...---ולעניין אחר... החלטתי לפרמט מצאתי דיסק של XP (מקורי)הפעלתי את ההתקנה מסך כחול...SETUP IS LOADING FILES..SETUP IS STARTING WINDOWS....ואז בחירה בין לחיצה על אנטר להתקנה R לRECOVERY וF3 ליציאה...אני לוחץ על אנטר ושום דבר לא קורה
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים רשום לך למעלה מה האפשרויות שאתה יכול לבחור בהםאחרי שלחצת אנטר תקיש F8 או ESC אני לא בטוח כל כך, תבדוק מה האפשרויות למעלה...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר רשום לך למעלה מה האפשרויות שאתה יכול לבחור בהםאחרי שלחצת אנטר תקיש F8 או ESC אני לא בטוח כל כך, תבדוק מה האפשרויות למעלה...זה מאוד מאוד מאוד פשוט... אני בחלון שהבחירות זה או R או F3 או ENTERניסיתי כמה דיסקים שונים ובכולם זה נתקע שמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.