פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים תריצו את הסרט ותספרו כמה פעמים הקבוצה הלבנה מסרה את הכדור. אחר כך תקראו מה כתוב. לא מוסיף פרטים כדי לא להרוס את הקטע.ללחוץ כאן לסרט
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים אתם צוחקים ? שמתי לב לגורילה בחיי חחח אבל הבנתי לספור...חחח חשבתי בהתחלה שכנראה הם ידפקו לה בראש איזה כדור או משהו חחח
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא הבנתי את הקטע.... דרך אגב באמת הרסת רק כי כתבת "גורילה" התחלתי לשים לב :kopfpatsch:
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים LOLבכלל לא שמתי לב לגורילה בהתחלהתאמין לי שאם הייתי יכול הייתי שם לך BAN על זה
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים בגלל שביקשו ממך להתרכז במסירות של הקבוצה הלבנה המוח שלך "מסנן" את הקבוצה השחורה, ואת הגורילה בין השאר.http://en.wikipedia.org/wiki/Inattentional_blindness:ם
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא יודע מה איתכם, אני גם ספרתי וגם ראיתי את הגורילה.באמצע הספירה ראיתי שהגורילה עוברת אבל חשבתי שהמטרה היא רק לספור את הכדורים.קורה לי לפעמים שאני קורא איזה משהו ארוך, ו"נרדם" - מאבד את הריכוז, ממשיך לקרוא אבל נמצא בעננים. מתעורר לאחר שקראתי כבר כמה פסקאות שלא זכרתי מהם כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.