עבור לתוכן

באסה חברה פוטרתי מהעבודה ...

Featured Replies

פורסם

אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד .....

כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ...

ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות :pissed:

בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס :nixweiss:

כי צריך להגיע הבייתה

היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'(

חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך ::)

אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב

ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ...

אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד ....

שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :s07:

:-[

פורסם

המעסיק חייב לשלם לך נסיעות לעבודה וממנו או להסיע אותך וזה כולל הוצאות נסיעה שהם מחויבות בגדר העבודה

פורסם

רק אל תתאבד !

אני יודע שזה מדכא שמפטרים אותך, אבל לא נורא ! לפחות לא פיטרו אותך אחרי 10 שנים שעבדת בתור רופא במיון בטענה ש"אין תקן" - ובמקומך הכניסו מישהו שלמד איתך והוא ממש גרוע ! בסך הכל אתה צודק - ויפה שקמת והלכת. רק תכתוב לו מה אתה חושב עליו - ותעיף את זה מלבבך.

ברור שכולם חברים עד שמגיעים לכסף - אבל גם ההפך קורה - ואם תשלם לי 1000 ש"ח אני אהיה חבר שלך ליום אחד ! (המחיר לא כולל מע"מ)

ועכשיו ברצינות - ברגע שזה נהיה עסק - נגמרת החברות. ומי שאומר שזה לא ככה משקר לעצמו ! אני מכיר מנהלי חברות כוח אדם שמנצלים את זה כדי לגנוב מהעובדים שלהם כמה שקלים. זה לא אמור לעבוד ככה.

תעשה קצת עבודות פרטיות, ותחפש עבודה בחנות אחרת. תמיד יש מצב למפעל - אבל אתה תהיה תקוע.

מצד שני : הרבה דלתות נפתחות כשאתה לא מחוייב לעבודה : אולי תשפר בגרויות ותלך ללמוד משהו באוניברסיטה ? אולי תעשה טיול ותתנתק ממחשבים ומהחרא הזה לשבוע ? תתנתק מהחברים ותזרוק את עצמך איפהשהוא לשבוע - למרות שחורף ?

וחוצמזה - יצא לך לעשות מסיבת פיטורים ????

נ.ב.

יש מצב שאתה מספר לנו של מי התמונה ששמת בפרופיל שלך ?

פורסם

תטבע את הבנזונה! מה זאת אומרת לא משלם נסיעות?! גם לי מעסיקים עשו בעיות שנתיים אבל עכשיו כל פיפס אני ישר אומרת שאני מתקשרת לעו"ד והם מחרבנים במכנסיים. עם המעסיק הנוכחי לפחות לא צרייך... קודם כל - לך לבית דין לעבודה. הם יעזרו לך. זה יקח זמן, לא תמיד הפיצויים שהם נותנים שווים אפילו את הטרחה אבל לפחות בשביל העקרון. 90% מהמעסיקים בארץ פוגעים בצורה כזאת או אחרת בעובדים שלהם וכמעט אף אחד לא משלם לפנסיה ולא לקופת גמל ולא כלום כך שרובינו, בעת זקנה, לא נוכל אף לחיות בכבוד ונסתפק בגרושים מביטוח לאומי. אחרי זה, טכנאי זה מקצוע דיי נדרש ובלי ספק תמצא מקום עבודה בזמן הקרוב (הלוואי). בהצלחה.

פורסם

תיהיה חזק תמשיך לחפש עבודה על תיתיאש :xyxthumbs:

פורסם

ובקשר לנסיעות

אם יש אפשרות תארגן איזה רנו קנגו יד שניה במחיר מציאה

ויכול להיות מאוד שאיזה חנות מחשבים תשמח להעסיק אותך

ולשלם לך דלק ביד נדיבה

פורסם

מצטרף ליהודה : העסקים מזוכים במס על הוצאות כגון דלק...

פורסם
  • מחבר

מצטרף ליהודה : העסקים מזוכים במס על הוצאות כגון דלק...

חברה תודה על העידוד ...

התמונה זה סתם תמונה מצאתי בנ'ט למה ?

כרגע אני מחפש עבודה נראה מה יהיה איתי :-\

פורסם

תיהיה חזק

בכל מקרה יש לך אולי איזה כישורים מיוחדים?

פורסם

כמו מה? כיפוף כפיות? צעקה מחרידה של "שלוש!"? :S

פותח הדיון, תתבע את המניאק הזה על הרעה בתנאי עבודה, תוציא סכום חביב, וחפש עבודה אחרת, אין עוד הרבה מה לעשות.

פורסם

תיהיה חזק

בכל מקרה יש לך אולי איזה כישורים מיוחדים?

שמע, היה לי ידיד שעשה אחלה כסף מלהיות ג'יגולו. :smile1:

פורסם

Got fired... again. Time to start drinking!

;D

פורסם

מה קשור

התכוונתי כמו ידע ברשתות או משהו דומה

פורסם

מה קשור

התכוונתי כמו ידע ברשתות או משהו דומה

אתה לא מבין בדיחות? ניסיתי להצחיק. אבל הסיפור אמיתי.

פורסם

אולי הגיע הזמן לקורס/לימודים ? :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים