פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסךיש לי amd 64 3000 ga-k8ns1gb ddrgeforce660040gb wd160gb wdכשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים,המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DELזה קרה כל פעם ששיחקתי בהם.המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nightsשניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה?(אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים תריץ בדיקה עם 3Dmark? תבדוק אם הכרטיס עובר תבדיקה..מעבר לזה תעדכן את הDX9 ותנסה להוריד מההגדרות של המשחק..
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר הרצתי 3DMARK, למרות שלא ממש הבנתי מה התוצאות, נראה שהוא עבר את הבדיקה (היה לי את גרסת הטרייל אז עשיתי רק את הדיקה הבסיסית)גם הדריוורים וגם הDX מעודכניםההגדרות לא גבוהות במיוחד, המשחק רץ חלק. עד שהוא נתקע.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים הייתה לי בעיה זהה במחשב של אחותי לא מזמן. משחקים היו קופאים לאחר כמה זמן של משחק.הבעיה הייתה במקרה הזה- זיכרון פנימי פגום.תריץ בדיקה עם Windows Memory Diagnostics ותבדוק אם הזכרונות תקינים.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים תוריד RivaTuner , ב RivaTuner ישנה אפשרות להקליט את הנתונים של הכרטיס מסך( מהירות שעון / טמפרטורות)בדגש את הטמפרטורה תקליט ותריץ את המשחק עד שהמחשב ייתקע ולאחר מכן תבדוק מה הטמפ' המקסימלית שאליו הגיע הכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.