עבור לתוכן

מה אתם חושבים על חילוץ נעדרים?

Featured Replies

פורסם

בעקבות כתבה ב-YNET על חילוץ המטיילים בצ'ילה, ראיתי תגובות של אנשים מצד אחד שמתמרמרים על כך שהמדינה מבזבזת כספים על חילוץ מטיילים ומצד שני תגובות של אנשים שגאים לחיות במדינה שדואגת לאזרחיה השוהים בחו"ל.

חשוב שכל משלמי המיסים ידעו שהמדינה לא מוציאה שקל על אותם מטיילים, כל החיפוש נעשה על חשבון הביטוח וכשהכסף שם נגמר- על חשבון המשפחות המסכנות.

מה אתם חושבים על המדינה שלכם עכשיו?

פורסם

זאת לא המדינה... זאת היתה חברת ביטוח הראל.

(על מה המהומה?)

פורסם

מה יש כאן לחשוב? אי אפשר לצפות מהמדינה שתממן כל טיפול בתאונה של אזרחים מעבר לגבול. זה לא שהם בשליחות המדינה או נחטפו, הם הלכו על דעת עצמם.

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק... מצד אחד אתה אומר

בעקבות כתבה ב-YNET על חילוץ המטיילים בצ'ילה, ראיתי תגובות של אנשים מצד אחד שמתמרמרים על כך שהמדינה מבזבזת כספים על חילוץ מטיילים

ומצד שני

חשוב שכל משלמי המיסים ידעו שהמדינה לא מוציאה שקל על אותם מטיילים, כל החיפוש נעשה על חשבון הביטוח וכשהכסף שם נגמר- על חשבון המשפחות המסכנות.

תחליט .

פורסם

זה לא היה אחראי מצד המטיילים לצאת לטייל במזג אויר כזה, אבל לפחות הם עשו ביטוח טוב שדאג להם. במקרים אחרים צעירים מוותרים על הביטוח ואח"כ האמא הפולניה שלהם מתקשרת למשרד החוץ שהולכים באמת לחפש אותם או להוציא אותם מבית סוהר כזה או אחר על חשבון המדינה.

פורסם

^^

בדיוק (הקדמת אותי). אני לא רואה שום דבר פסול לגבי ההתנהלות של המדינה לגבי המטיילים.

פורסם

בעיניין בתי משפט /סוהר בחו"ל 90% מהמקרים זו טעות אנוש הרבה ישראלים נעצרו בהודו בגלל כדור רובה בתרמיל שלהם.

פורסם

ומצד שני

תחליט .

בעיה קשה בהבנת הנקרא?

פורסם

ומצד שני

תחליט .

מה לא ברור?

בYNET יש תגובות של אנשים שמתעצבנים על זה שהמדינה מבזבזת כסף על חילוץ מטיילים, אז הוא אומר שזה לא נכון כי המימון הוא על חשבון הביטוח.

פורסם

זה לא היה אחראי מצד המטיילים לצאת לטייל במזג אויר כזה, אבל לפחות הם עשו ביטוח טוב שדאג להם. במקרים אחרים צעירים מוותרים על הביטוח ואח"כ האמא הפולניה שלהם מתקשרת למשרד החוץ שהולכים באמת לחפש אותם או להוציא אותם מבית סוהר כזה או אחר על חשבון המדינה.

לא תמיד מעריכים נכון את מזג האויר, במיוחד כשנמצאים במדינה זרה ולא מכירים את מזג האויר שם.

מזג האויר יכול להיות מאוד הפכפך במקומות האלה.

מה שכן למזלם, זה קרה להם בצ'ילה ולא במקומות כמו פרו או בוליביה שהם הרבה יותר בעייתים.

ובגדל, מטיילים לא מצפים שהמדינה תדאג להם כשהם נתקעים או נעלמים, בשביל זה הם עושים ביטוח.

מה שכן, הם כן מצפים שהמדינה תעזור להם, כשהם נעצרים בגלל שלל סיבות שיכולות להיות שהן לא באשמתם, כמו ההיא שנעצרה בהודו לא מזמן.

פורסם

אני רק מקווה שגם לי ולכם יעזרו אם חלילה יקרה דבר מה ויותר מזה, שלא יקרה כלם.

פורסם

איזה תקיעה....

פורסם

אל תשכחו אחרי ה'מקרה' בסיני הממשלה אינה מבטחת נפגעי טרור לתושבי ישראל אחרי שהיא מגדירה מקום מסויים מועומד לפיגוע טרוריסטי

פורסם

שמע כאשר אומרין לך שצפוי להיות פיגוע במקום מסוים ואתה בכל זאת הולך לשמה- אני לא חושב שמגיע לך משהו

היית מפגר-נדפקת

פורסם

שם אמצע הקיץ ולא היה צפוי שום שלג. זה גורם סיכון שלא היה ניתן לצפות מראש.

זוהי סופת שלגים שבאה בהפתעה גמורה.

ושוב, מדינת ישראל לא הוציאה שקל, הכל על חשבון פוליסת הביטוח שקונים במיוחד למקרים כאלה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים