עבור לתוכן

שאלה לגבי שיינה בריאותית

Featured Replies

פורסם

אמרו כאן דברים יפים אבל נוסיף זה לא משנה כזה מתי אתה הולך לישון אבל הרציפות של השעות דיי חשובה

האופטימלי שהאדם צריך לישון זה 6 שעות. קורה שם תהליך מעניין

יש 4 מחזורים כל שעה וחצי הגוף מפריש חומר הבונה את הגוף (עצם,שריר) כל מחזור חזק יותר מהשני נגיד השני יותר חזק מהראשון ...

ואם נגיד התעוררת אחרי שעתיים והמשכת עוד 4 שעות זה לא ימשיך זה יתחיל מחדש שזה לא ממומלץ .

מומחים אומרים שהזמן האידיאלי לאדם זה 8 שעות כי קורה עוד איזה משו (לא זוכר) ...

טוב אבל כל הפרטים זה בערך על הנייר אני אישית אוהב לישון כמה שיותר חח

עוד משו אתה אוכל לפני השינה??

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן מה הבעייה עם זה?

ואני לא מבין אז זה כן משנה באיזה שעות יושנים או לא?

פורסם

זה לא כזה משנה מתי ישנים אלא כמה...

אוקי זה לא בריא לאכול לפני השינה וזה גם מעייף

עיכול זה תהליך המכביד על הגוף וצורך הרבה אנרגיה כשה אתה הולך לישון עם בטן מלאה המוח שלך כאילו מתנתק אך הכיבה ממשיכה לעבוד הרבה יותר איטי מהרגיל

אבל עדיין בגלל זה יוצא שכאילו ישנת אבל הגוף המשיך להתאמץ ולא כזה נח ואחרי זה מתבטא לאורך היום

נסה פעם לאכול בערך שעתיים לפני שאתה הולך לישון ואחרי זה תספר איך תרגיש

פורסם

זה משנה גם מתי ישנים (הסברתי למעלה), וגם כמה ישנים

ואני מחזק את מה שאמרת לגבי עיכול.

פורסם

אם העיכול נעשה איטי יותר,זה אומר שבעצם החילף חומרים גם נעשה יותר איטי לא? אז זה עלול לגרום לעלייה במשקל? ???...מוזר כי יש דבר כזה שקוראים לו ארוחת לילה וחוץ מזה קשה ללכת לישון על בטן ריקה...וגם לא בריא כי אז הצום של הלילה מתארך...חוץ מזה גם הייתה כתבה איפשהוא של'נמנם' אחרי ארוחה כבדה זה בריא...וגם עוזר לעיכול מוזר

פורסם

זה גורם לפחות תאבון.

פורסם

זה באמת גורם לעלייה במשקל אבל זה גם תלוי במבנה הגוף שלך אצל בנות זה יותר קריטי מהבנים

אתה יכול לקחת פרוסת לחם אם אתה כל כך רעב

תבין מה שאתה אוכל ואחרי זה מתעכל רק אז תהליך של הפחמימות מתחיל לעבוד לא לפני אז תחשוב הלכת לישון עם אוכל בפנים זה סתם מכביד כל התהליך עד שזה מגיע לפירוק

חממ לגבי הכתבה אולי נמנום ולא שינת לילה

כי באמת אחרי ארוחת צהריים מלאת פחמימות הגוף נעשה דיי ישנוני

אבל עדיין לא כזה מומלץ

פורסם

אולי תחשוב לפני שאתה מדבר?

יוסי ודני אכלו כריך בשבע בבוקר.

הקיבה של דני סיימה לעכל את המזון ב9 בבוקר והקיבה של יוסי ב10 בבוקר. דני יהיה רעב ב9 ויוסי יהיה רעב ב10. הקיבה של יוסי תעבוד יותר, ולכן תשרוף יותר קלוריות מאשר הקיבה של דני.

עכשיו, בהנחה והם אוכלים אותו סוג מזון, מי שמן יותר ומי רזה יותר?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרבה שטויות כתבת כאן גוף האדם זה לא מטמטיקה וזה לא עובד כך

ומי אמר לך כשה הכיבה מסיימת לפרק אתה נעשה רעב

ואיך לעזאזל אתה יכול להחליט מי שמן יותר זה תלוי בגופם ואיך המערכות שלהם פועלים

ואיך אתה יודע כיבה של מי תשרוף יותר קולוריות עוד שטות אם אצלו הכיבה עבדה יותר מהר ואצל זה יותר לאט ויותר זמן איך הגעתה למסקנה שהוא שרף יותר קולוריות הם שרפו אותו דבר שתדע....

יש לי שאלה אלייך ארז רץ אלפיים 7 דקות שלומי הלך אלפיים 20 דקות מי שרף יותר קולוריות????????? :bash:

פורסם

אבל מדובר באותו בן אדם!!! הבאתי את יוסי ודני רק בתור דוגמא! גם אם הוא מעכל יותר לאט - הוא עדיין שורף אותה כמות קלוריות לדקה, אבל הוא עושה את זה הרבה יותר זמן! ומבחינה פיזיולוגית, אתה מרגיש רעב בהתאם למצב המזון שבקיבה שלך.

:bash: :bash: :bash:

פורסם

אוקי אז מה אתה מנסה להוכיח?

מה אמרתי שאתה כל כך מנסה לתקן??

פורסם

שטעית.

טעות.

פורסם

במה צטט אותי בבקשה

פורסם

זה באמת גורם לעלייה במשקל

פורסם

אאאההה הבנתי אוקי אני יכול להסביר את זה (חשבתי שהתכבנת למשו אחר..)

אז הגוף צריך גם לקלוט את מה שהו מפרק ולא רק פירוק כי הגוף תכלס לא כזה צריך את כל האוכל כשה הוא לא עושה שום פעולה (נכון חלק נהפך לקקי)

כשה אתה עושה את מתוך שינה הקליטה נעשת בצורה גרועה

והרבה גושים שלא התעקלו כראוי נהפכים לשומן (פחממימות => שומן ,חלבונים=> שומן שומן אינו נהפך לחלבון או פחמימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים