פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אהלן,אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה.כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה.אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ.ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים דבר.הפנו אותי להשתמש בתוכנות מעקב מכאן http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx אבל לא נראה לי שאלך כה רחוק.בהקשר אפשרי, יצוין כ מזה זמן מה (לא יודע להגיד אם הבעיה התחילה יחד) לחיצה כפולה על הסל מחזור בתוך תיקיית RECYCLER מתוך ה EXPLORER לא פותחת אותו ואני יכול לגשת אליו רק מהאייקון שבדסקטופ (שבשגרה הסרתי אותו משם). בנוסף, עשיתי סריקה מקיפה של וירוסים/MALWARE וכו' והתגלו מעט תוצאות אותם ניקיתי.לא סוף העולם אבל בהחלט מרגיז, תודה על הקריאה ואשמח לדעת האם יש רעיונות נוספים מלבד התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.