עבור לתוכן

בעיה חריגה בפתיחת קבצי ZIP

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה.

כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה.

אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ.

ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים דבר.

הפנו אותי להשתמש בתוכנות מעקב מכאן http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx אבל לא נראה לי שאלך כה רחוק.

בהקשר אפשרי, יצוין כ מזה זמן מה (לא יודע להגיד אם הבעיה התחילה יחד) לחיצה כפולה על הסל מחזור בתוך תיקיית RECYCLER מתוך ה EXPLORER לא פותחת אותו ואני יכול לגשת אליו רק מהאייקון שבדסקטופ (שבשגרה הסרתי אותו משם). בנוסף, עשיתי סריקה מקיפה של וירוסים/MALWARE וכו' והתגלו מעט תוצאות אותם ניקיתי.

לא סוף העולם אבל בהחלט מרגיז, תודה על הקריאה ואשמח לדעת האם יש רעיונות נוספים מלבד התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים