פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא ערכתי את ההודעה ההיא, אז כתבת אחרי.היה לי נקניקהיה לי נקניקהוא רצה לינקהוא רצה לינקאז הבאתי לו את הלינקאבל הנקניק אמר שלא הבאתי לינקלא הבאתי לינקלא הבאתי לינק, אז את הקישקע הוצאתי לו!את הקישקע! את הקישקע!
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים באמת יש רק מכונת שתייה אחת בחדרה????? אפילו אצלי בביה"ס יש יותר תזכיר לי לתת לך קישור לבלוג של ידיד שלי ומה יש לו לומר על חדרה.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים טוב, אז מה אמרנו בקשר לדואר? תראו, הם מקצצים בסניפים, אין הרבה עובדים, ויש תורים ארוכים. כל דבר שאני יכול לעשות לא בבנק הדואר אני עושה, בגלל זה אני מנסה להמנע מדוחות חניה ...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים לא שמעו על כלובים כאלה שאפשר לבנות מסביב למכונות שתיה? שהייתי בחטיבה הערסים היו מתעללים במכונת פחיות...או שהאתיופים היו שמים שם חתיכות נייר איפה שמכניסים ת'מטבעות, וכמובן כל הזאטוטים היו מנסים להכניס מטבע למכונה והמטבע לא היה יורד אלא נתקע שם ובסוף היום הערסים היו בועטים במכונה עד שיוצא כל הכסף שנתקע שם LOL
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים שמתם לב שעובדי רס"ר הם בד"כ ערסיםמה הקשר?שמתם לבם שאם תהפכו את המילה רס"ר ייצא LOLלא.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים את הרי"ש תסובב נגד כיוון השעון עד שתתקבל האות L ואת הסמ"ך אני מניח שרושמים עגול (כמו O ...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.