פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים ^^^מורפיקס ואני איתך.אני צריך תרגום :-[ :-\למתחילים, קצת תרגולת:שיר קומוניסטי עליז!הבוקר בא, הבוקר בא, אז תגיד תודה!דה! דה! דה!הבוקר בא, הבוקר בא, אז תגיד תודה!דה! דה! דה! דה! דה!אתה חייב את זה למס הכנסה! אתה חייב למכבסה!אתה חייב את זה למס הכנסה! אז שלוש ארבע... ותגיד תודה!תגיד תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים :errrr: :errrr: :errrr: במחשבה שניה, אני לא רוצה לדעת. :lol: http://piposh.tripod.com/lyrics.html כפותח הת'ראד אני מבקש לנעול. הת'ראד מיצה את עצמו. חבל.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים ומה זה שווה אם אין לינקים לשירים? היה לי ספאמר היה לו לינק היה לו לינק אוך כמה חבל הוא לא רצה להביא לי לינק אז את הקישקע הוצאתי לו את הקישקע! את הקישקע! אוקי אז אני לא כל כך מוצלח אבל תביא ת'לינק!
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים פסטרמה תגיד לפוסטמה, לא לי. תסתכל קצת ימינה, עוד טיפה. כן, כן, תעצור שם. תרד קצת, כן, כן, עוד קצת, יאוול! יאוול! הגעת!חוץ מזה, אצלי זה מתחרז.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים היה לי ספאמרהיה לו לינקהיה לו לינקאוך כמה חבלהוא לא רצהלהביא לי לינקאז את הקישקע הוצאתי לואת הקישקע! את הקישקע!אני ממליץ פעמים ביום פגישה עם הפסיכולוג, כמובן בתור התחלה.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים פסטרמה תגיד לפוסטמה, לא לי. תסתכל קצת ימינה, עוד טיפה. כן, כן, תעצור שם. תרד קצת, כן, כן, עוד קצת, יאוול! יאוול! הגעת!חוץ מזה, אצלי זה מתחרז.כן חזה עוף (אתה מתחיל לעשות אותי רעב...)אבל הלינקים באתר המוזר הזה לא עובדיםAngelfire does not allow downloadingof certain file types to protectvisitors from computer viruses.אני ממליץ פעמים ביום פגישה עם הפסיכולוג, כמובן בתור התחלה.הפסיכולוג האחרון שהלכתי אליו התאבד... וגם הקודם... אף אחד לא רוצה לקבל אותי יותראולי אתה רוצה לאהוב אותי?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים כן חזה עוף (אתה מתחיל לעשות אותי רעב...)אבל הלינקים באתר המוזר הזה לא עובדיםAngelfire does not allow downloadingof certain file types to protectvisitors from computer viruses.י'לולו, אז תגיד ככה.http://www.kropnick.up.co.ilהפסיכולוג האחרון שהלכתי אליו התאבד... וגם הקודם... אף אחד לא רוצה לקבל אותי יותראולי אתה רוצה לאהוב אותי? :'(. נוגע ללב... :'(
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים או תודההיה לי ספאמרהיה לו לינקהיה לו לינקהוא הביא לי את הלינקאז את הקישקע לא הוצאתי לואת הקישקע! את הקישקע!נ.ב.הודעה ראשונה כתבתי בכלל לפני שנתת את הלינקטוב גם שם לא עובדלא צריך אני פשוט ישב לי פה בחושךלבדבלי שירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.