פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים תקרא לזה קמצנות או איך שבא לך - אני לא שם כסף בקופות צדקה(הוכח שהרבה מהן בסוף מגיעות לידיים של איזה נוכל)הייתי בירושליים לפני בערך שבוע בקניון ליד הדסה יש שם סופרמרקט, קניתי שם קולה... הבן אדם נתן לי את העודף ואז מילמל לעצמו שנגמרו כל השקלים בקופה... בלי להתבלבל הוא לקח את הקופת צדקה שהיתה שם הפך אותה והכניס שקלים לקופה... :-X
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים שיר עם גרמני עתיקהיה לי שכןהיה לו מפעלהיה לו מפעלאוך כמה חבלהוא לא רצהלהלוות לי מלגזהאז את הקישקע הוצאתי לואת הקישקע! את הקישקע!הייתה לי שכנההייתה לה גזוסטרההייתה לה גזוסטרהמאוד מאוד גדולההיא לא רצתהלהלוות לי מגרפהאז את הקישקע הוצאתי להאת הקישקע! את הקישקע!היה לי אחייןהיה מאוד ביישןהיה מאוד ביישןהשייגץ הקטן!!הוא לא רצהלהלוות לי מריצהאז את הקישקע הוצאתי לואת הקישקע! הקישקע!
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא הבנת מה המסקנה?אם לא תוכיח לי; אני אוציא לך את הקישקע! את הקישקע!! את הקישקע!!!
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים שיר עם גרמני עתיקהיה לי שכןהיה לו מפעלהיה לו מפעלאוך כמה חבלהוא לא רצהלהלוות לי מלגזהאז את הקישקע הוצאתי לואת הקישקע! את הקישקע!הייתה לי שכנההייתה לה גזוסטרההייתה לה גזוסטרהמאוד מאוד גדולההיא לא רצתהלהלוות לי מגרפהאז את הקישקע הוצאתי להאת הקישקע! את הקישקע!היה לי אחייןהיה מאוד ביישןהיה מאוד ביישןהשייגץ הקטן!!הוא לא רצהלהלוות לי מריצהאז את הקישקע הוצאתי לואת הקישקע! הקישקע!אני צריך תרגום :-[ :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.