עבור לתוכן

דואר ישראל

Featured Replies

פורסם

המשלוחים שלהם בסדר גמור מבחינת משלוח אקספרס. המשלוחים הרגילים שלהם מפגרים ממש.

הבעיה היא שהתורים בדואר ענקיים. בחדרה למשל, התור ענק גם לחבילות וגם לתשלום חשבונות. פשוט ביזיון. היום אני צריך ללכת לדואר ולבנק, עם התור בדואר אני לא בטוח בכלל שאני אספיק לבנק.

Anatoli.

אני מניח שאתה מתכוון לסניף הראשי? התור של החבילות תמיד קטן פי 2 לפחות מהתור של התשלומים, לפחות כשאני מגיע לדואר. גם פיזית המסלול שלו יותר קצר באיזה פי 3.

• תגובות 105
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וגם יש בו פי 3 פחות עובדים, אז מבחינת זמן זה כמעט אותו הדבר בדר"כ.

Anatoli.

פורסם

רק לי זה מזכיר פרק של סיינפלד? :smile1:

אתה מודע לזה שאפשר לשאול את השאלה הזו על כל דבר שקורה לכל אחד, נכון? S:

אין משהו בחיים שלא היה בסיינפלד.

פורסם

וגם יש בו פי 3 פחות עובדים, אז מבחינת זמן זה כמעט אותו הדבר בדר"כ.

Anatoli.

צודק, לא חשבתי על זה. :s07:

פורסם

אתה מודע לזה שאפשר לשאול את השאלה הזו על כל דבר שקורה לכל אחד, נכון? S:

אין משהו בחיים שלא היה בסיינפלד.

וואלה, אז בגלל זה זה מזכיר לי !

פורסם

LOL מה שהלך היום בדואר פשוט סיפור.

אני למזלי סיימתי תוך 10 דקות בערך, אבל התור אחריי היה מפוצץ, והתחילו לצרוח שם אחד על השני, עוד שנייה היו שם מכות (קללות כבר היו שם). אחחחחח איזה כיף זה לגור בחדרה ;D

Anatoli.

פורסם

בעיירה שלי אין בעיה עם הדואר בכלל

אבל לפי מה שאני שומע ממכם זה ביזיון שהדואר לא מתחשב באזרחים ממש ביזיון :screwy:

פורסם

LOL מה שהלך היום בדואר פשוט סיפור.

אני למזלי סיימתי תוך 10 דקות בערך, אבל התור אחריי היה מפוצץ, והתחילו לצרוח שם אחד על השני, עוד שנייה היו שם מכות (קללות כבר היו שם). אחחחחח איזה כיף זה לגור בחדרה ;D

Anatoli.

אתה מספר לי? פעם בחודשיים בערך אני אוסף את כל הכסף הקטן בבית ומחכה שיגיעו חשבונות לשלם. כשמגיע משהו לשלם - אבא שלי נותן לי כסף בשטרות, לשטרות אני מוסיף את הכסף הקטן והולך לשלם את החשבונות בדואר. קודם אני נותן את הכסף הקטן ואחרי זו מוסיף מהשטרות כמה שצריך. מה שנשאר - שלי. פעם אחרונה זה יצא 450, פעם קודמת 600. ועכשיו תחשוב שבדרך כלל יוצא לי להגיע בשעות הסגירה כשהכי עמוס ולמפגרים האלה אין מכונה לספירת מטבעות... :smile1:

בעיירה שלי אין בעיה עם הדואר בכלל

אבל לפי מה שאני שומע ממכם זה ביזיון שהדואר לא מתחשב באזרחים ממש ביזיון :screwy:

כן, אפילו מכונה לספירת מטבעות אין להם... הם מביאים לך כוסות של אשל ואתה צריך לספור מאות מטבעות בזמן שכל התור מאחוריך רוצה לשחוט אותך והפקידה הזקנה "מחייכת"... מטבעות של 10 - 10 בכוס. מטבעות של שקלים - 100 בכוס. מטבעות של חצי שקל - 20 בכוס. מטבעות של 10 אגורות - 100 בכוס...

פורסם

לא מה איתכם אבל אותי זה מעצבן :pissed:

לא סובל תורים :s07:

פורסם

המצב כבר בלתי נסבל עם התורים שצריך לחכות איזה שעה בישביל בול קטן.

בגלל זה אני לא אוהב ללכת לדואר, למרות שיש אפשרות להכנס בלי תור לחיילים :cool2:

פורסם

מי מחכה בתור בשביל לקנות בולים? לא שמעו אצלכם על מכונות אוטומטיות?

פורסם

יש הרבה סניפים שלא שמעו על הקידמה

פורסם

אתה מספר לי? פעם בחודשיים בערך אני אוסף את כל הכסף הקטן בבית ומחכה שיגיעו חשבונות לשלם. כשמגיע משהו לשלם - אבא שלי נותן לי כסף בשטרות, לשטרות אני מוסיף את הכסף הקטן והולך לשלם את החשבונות בדואר. קודם אני נותן את הכסף הקטן ואחרי זו מוסיף מהשטרות כמה שצריך. מה שנשאר - שלי. פעם אחרונה זה יצא 450, פעם קודמת 600. ועכשיו תחשוב שבדרך כלל יוצא לי להגיע בשעות הסגירה כשהכי עמוס ולמפגרים האלה אין מכונה לספירת מטבעות... :smile1:

כן, אפילו מכונה לספירת מטבעות אין להם... הם מביאים לך כוסות של אשל ואתה צריך לספור מאות מטבעות בזמן שכל התור מאחוריך רוצה לשחוט אותך והפקידה הזקנה "מחייכת"... מטבעות של 10 - 10 בכוס. מטבעות של שקלים - 100 בכוס. מטבעות של חצי שקל - 20 בכוס. מטבעות של 10 אגורות - 100 בכוס...

וואי! אתה גרוע כמו הזקנה הזאתי שאני נתקעת מאחוריה בתור בסופר - זאת שבאה עם קופת החסכון שלה וחצי שעה סופרת את האגורות שלה.

פורסם

נו, מה את רוצה שאני אעשה עם 500 שקל במטבעות, ועוד כשרבע מזה במטבעות של 10 אגורות?

פורסם

תשלם עם זה דו"חות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים