עבור לתוכן

דואר ישראל

Featured Replies

פורסם

מה שמצחיק 1/2 מהאנשים שבאים לדואר באים בשביל מיסים גם אם הם יכולים לעשות הוראת קבע בבנק או בכרטיס אשראי

• תגובות 105
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה אנשים מעדיפים לשלם במזומן או שאין להם כרטיס אשראי או שהם לא רוצים להשתמש בו - מה הבעיה עם זה?

פורסם

יש דבר כזה הוראת קבע בבנק , זה שווה ערך למזומן . במרבית המקרים התרוץ לשלם בדואר זה כמו התרוץ לנסוע בתוך ת"א ברכב פרטי ולא במונית . אבל זה בעיה שלהם

פורסם

אתה יודע, לא חסר אנשים עצמאיים שלא תמיד מוציאים קבלה ואז הם מעדיפים שלא להפקיד את הכסף בבנק... או כאלו עם חשבון חסום ועוד כל מיני הגבלות שונות ומשונות.

פורסם

הם בד"כ עשירית מכמות האנשים שמשלמים דרך הדואר וזה כולל תיירים ששוהים פה רק כמה חודשים.

פורסם

10%, 50% או 2% - מה אכפת לך?

פורסם

האמת לא מזיז לי . אני בודק דואר ולוקח חבילות בשעות שהם שעות עבודה של מרבית האנשים כך שדי נדיר שאני מחכה .

פורסם

אצלנו דווקא בתורים של המשלוח וקבלת חבילות בדרך כלל אין הרבה אנשים, אולי 5-6.

פורסם

לא כולם רוצים לשלם הוראת קבע כי זה עמלות ואם אין שקל על החשבון אז זה חוזר עם קנס שמנמן. אני מעדיפה לשלם בדואר. חוצמזה, ביטוח לאומי גם עדיף לשלם בדואר כי בביטוח לאומי עצמו אין להם בכלל אנשים שגובים כסף, רק אם יש לך מזל וההוצאה לפועל שותים קפה בבניין אז הם יעשו לך ג'סטה.

פורסם

אני דווקא מאוד מרוצה מהדואר של ישראל.

אין לי הרבה עסקים איתם, אבל במעט שהיה לי היה לי ניסיון מאוד טוב.

לאחרונה שלחתי משלוח לבריטניה ששוקל 4KG הם לקחו עליו כולל ביטוח ע"ס 5000 ש"ח 137 שקל והגיע תוך ארבעה ימים.

UPS רצו עבורו 120$ ותוך יומיים.

אז חיכיתי קצת יותר וחסכתי המון.

מה גם שהם מציעים מעקב מאוד מפורט דרך האינטרנט עבור המשלוח והעובדות היו מאוד עדיבות.

פורסם

המשלוחים שלהם בסדר גמור מבחינת משלוח אקספרס. המשלוחים הרגילים שלהם מפגרים ממש.

הבעיה היא שהתורים בדואר ענקיים. בחדרה למשל, התור ענק גם לחבילות וגם לתשלום חשבונות. פשוט ביזיון. היום אני צריך ללכת לדואר ולבנק, עם התור בדואר אני לא בטוח בכלל שאני אספיק לבנק.

Anatoli.

פורסם

המלצה חמה ממני אם צריך ללכת לדואר תלכו אמצע שבוע בבוקר . אצלי הרבה אנשים עוברים 5 ימים בשבוע אז יום שישי מפוצץ .

פורסם

הבעיה היא שהתורים בדואר ענקיים. בחדרה למשל, התור ענק גם לחבילות וגם לתשלום חשבונות. פשוט ביזיון. היום אני צריך ללכת לדואר ולבנק, עם התור בדואר אני לא בטוח בכלל שאני אספיק לבנק.

Anatoli.

אתה לא בטוח שתספיק להגיע לבנק? אני אתפלא אם בכלל תספיק להגיע הביתה לפני שמונה בערב

פורסם

LOL אל תגזים. הדואר נפתח ב-3 וחצי, אז עד 4 בערך אני אצא משם בעזרת השם, זה בעיה, אבל אפשרי.

Anatoli.

פורסם

רק לי זה מזכיר פרק של סיינפלד? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים