עבור לתוכן

שון פול מת?!!!

Featured Replies

פורסם

מה אתה מז**ן ת'שכל?

אני דיברתי על אלה שאין להם משמעות כמו שיש כאן אנשים שאומרים שללהקות ראפ אין משמעות בשירים

תקרא תבין תחכים תגדל ואז תכתוב תגובות

ברור, לשיר על זונות, סמים, אלכוהול, אחים ועוד נושאים מטומטמים כאלה זו ממש משמעות אדירה...

• תגובות 126
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

...

מי שאומר על ראפ דברים כאלה לא מבין שיט!

עכשיו אני לא אומר שבראפ אין להקות טיפשיות או אומנים מטומטמים שעושים שירי מועדון.... מעבר לזה יש גם אנשים ששרים על החיים שלהם

על הקשיים שלהם ועל היום יום שלהם...

אני לא מאותם טיפוסים שאוהבים סגנון מוזיקה 1 וכול השאר זבל... אני אוהב הכול אבל יוצא דופן- ראפ.

צודק ב100%.

זה נכון שיש את אלה שמתנשאים ואת האלה ששרים בשביל להרוויח כסף שאותם אני ממש לא אוהב, אבל ראפ אמיתי לא אמור להיות ככה ממוסחר,

הוא אמור להביע את הרגשות של מי ששר ואת מה שעובר עליו בחיים ויש את האנשים שתופסים על זה טרמפ ועושים את זה רק בגלל כסף

וזאת הייתה הכוונה במשפט שלי שאמרתי שיש את אלה שעושים את זה בשביל כסף

הדיון הזה הפך לוויכוח בסגנון של "אני אוהב ראפ אז כל שאר המוזיקה גרועה" :sleep:

ממש לא, אני שומע רוב היום מטאליקה וסיסטם, ואני ממש לא מתחבר למה שאתם אומרים.
פורסם

נו באמת

כאילו חסר להקות מטאל ששרות על דרקונים ושר הטבעות

או ראפרים ששרים על כסף, hoes ובלינג בלינג

בקיצור אם מחפשים מספיק טוב אפשר למצוא מפגרים (וגאונים) בכל ז'אנר

פורסם

ברור, לשיר על זונות, סמים, אלכוהול, אחים ועוד נושאים מטומטמים כאלה זו ממש משמעות אדירה...

תעבור לרוני סופרסטאר :smile1:

פורסם

לא רוצה לדבר על זה. :-X

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

למה אתם רבים? בכל כטגוריה של מוזיקה יש להקות גרועות ויש להקות טובות , גם במטאל וגם בראפ.

והמושג להקה טובה הוא סובייקטיבי מפני שזה תלוי אך ורק בטעמו של המאזין.

גם במטאל וגם בראפ שמעתי שירים חסרי משמעות שכללו ביטויים כמו motha fuka... bitch... shit השוני היחיד היה במוזיקה

שהתנגנה לה ברקע.

-אין צורך לריב לחינם

-אין צורך להכליל סתם

-אני אחזור על עצמי וארחיב, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח אבל אפשר לדון עליו ולבקר אותו.

פורסם

^^ בדיוק.

לכל המתווכחים כאן, מה זה משנה לכם? עוד כמה שנים פתאום תראו שאתם מתחילים לאהוב סגנונות מוזיקה ששנאתם לפני כן, ואז מה תגידו?

זאת הסיבה שזה ממש מטומטם לומר על מוזיקה שאתם שונאים שהיא בהכרח מוזיקה גרועה. בכל סגנון יש דבר יפה, וקל מאוד לראות שההכללות שלכם נובעות מבורות נטו.

פורסם

^^ בדיוק.

לכל המתווכחים כאן, מה זה משנה לכם? עוד כמה שנים פתאום תראו שאתם מתחילים לאהוב סגנונות מוזיקה ששנאתם לפני כן, ואז מה תגידו?

אני מסכים, הטעם שלי במוזיקה השתנה הרבה במשך השנים, וקפץ מכטגוריה לכטגוריה. ^ ^

פורסם

אני אוהב מוזיקה שחורה, אבל אותו אני שונא! הוא מבייש את התחום!

מה שכן אני בחיים לא ישמע מזרחית!!!!!!

פורסם

הדיון הזה עקר עד דמעות, אבל ההכפשות על "פריקים" ו"מטאליסטים" הן עצובות ומשוללות קשר למציאות, בניגוד לאופי השבטי והדבילי של חלק מחובבי ההיפ הופ.

פורסם

לא חסר גם פריקים כאלה U KNOW... ::)

פורסם

:nixweiss:

תגדיר פריק. פריק הוא לא בהכרח מי ששומע מטאל, אלא מי שאנשים אחרים הגדירו אותו כפריק. אני מטאליסט פר הגדרה, אבל על החיצוניות שלי אתה לא תראה את זה. אני לא פריק לפי כל אחת מידה שאתה תבחר בה.

ולכן אתה לא יכול להכפיש פריקים; מי ששומע מטאל הוא לא פריק. למעשה אין לי בעיה שתרד על so called פריקים, כי הם בסה"כ wannabe מושפעים כמו הערסים, רק שהם מושפעים מתרבות אחרת.

פורסם

תגדיר פריק. פריק הוא לא בהכרח מי ששומע מטאל, אלא מי שאנשים אחרים הגדירו אותו כפריק. אני מטאליסט פר הגדרה, אבל על החיצוניות שלי אתה לא תראה את זה. אני לא פריק לפי כל אחת מידה שאתה תבחר בה.

ולכן אתה לא יכול להכפיש פריקים; מי ששומע מטאל הוא לא פריק. למעשה אין לי בעיה שתרד על so called פריקים, כי הם בסה"כ wannabe מושפעים כמו הערסים, רק שהם מושפעים מתרבות אחרת.

מי שמדבר ככה הוא בדרך כלל פריק ;D

פורסם

צודק

אבל זה לא נכון להגיד שראפ זה אידיוטי מטומטם למוגבלים

ומי ששומע ראפ הוא אחד מהדמויות הנ"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים