עבור לתוכן

שון פול מת?!!!

Featured Replies

פורסם

בלי קשר לשון פול, יש פה כמה אנשים ממש מתנשאים ויהירים. מקווה שיעבור לכם כשתתבגרו. ולפי מה שאני רואה פה, גם גיל 18 זה לא ממש בוגר במונחים שלכם ...

• תגובות 126
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שבן 20 יגיד לך ש-18 זה קטן ולא בוגר ומי שבן 18 יגיד לו ללכת להזדיין...

לכל אחד יש טעם שונה במוזיקה ומי שלא אוהב את שון פול מצדי שילך לשמוע "זקני צפת" או "איפה הילד?" וישב בשקט...!!

ומי שכן אוהב את שון פול אפילו לא יכול להגיד מילה אחת משירים שלו...

ועכשיו יבוא מנהל ויגיד שסתינו מהנושא המקורי ושהפורום הזה הוא לא בשביל הריבים המטופשים שלכם!

פורסם
  • מחבר

האמת יש קצת צדק במילים שלך שלא ממש מבינים אותו.

יש מילה אחת שחוזרת בקביעות בשירים שלו שאני מנסה להבין איזה חודשיים שלושה-משהוא סאנגאפל :P

פורסם

זה לא סאנגאפל זה Sean da Paul ..

פורסם

ראפ שמאפ, אין אף אחד שמבין "ראפ" , מה ביכלל יש להבין ב"מוזיקה" המסריחה חסרת משמעות,מוסר ותרבות הזו?

קחו למשל את 50סנט ותתחילו לתרגם את השירים שלו לעברית, " חרא..חרא..יו..סרסור..Slut..גטו..עוזי..nigga...כלבה..וכו' :nixweiss:

זה בני-אדם? :lol: ,זה קופים חסרי חינוך ותרבות שגדלו ברחובות וסחרו בסמים במקום לילמוד.

ועכשיו הם מיליונרים שעשו כסף על חשבון אנשים מושפעים ותמימים שחושבים שאם ישמעו פיפטי או דידי או חויבי אז הם "סופר מגניבים" =D

yo bitch!

[attachment deleted by admin]

פורסם

חרא..חרא..יו..סרסור..Slut..גטו..עוזי..nigga...כלבה..

:lol:

פורסם

קחו למשל את 50סנט ותתחילו לתרגם את השירים שלו לעברית, " חרא..חרא..יו..סרסור..Slut..גטו..עוזי..nigga...כלבה..וכו' :nixweiss:

:funnypost:

פורסם

אני בעד להעלות ראפר ישרלי פארודי לשוק, ולקרוא לו "שקל תשעים".

פורסם

^^

:lol: אני אומר את זה כבר הרבה זמן

ראפ שמאפ, אין אף אחד שמבין "ראפ" , מה ביכלל יש להבין ב"מוזיקה" המסריחה חסרת משמעות,מוסר ותרבות הזו?

זה בני-אדם? :lol: ,זה קופים חסרי חינוך ותרבות שגדלו ברחובות וסחרו בסמים במקום לילמוד.

ועכשיו הם מיליונרים שעשו כסף על חשבון אנשים מושפעים ותמימים שחושבים שאם ישמעו פיפטי או דידי או חויבי אז הם "סופר מגניבים" =D

yo bitch!

מה שמצחיק זה שאנשים שבאמת חושבים ככה מתחילים לאהוב ראפ ומוזיקה שחורה על כל צורותיה תוך שנה - שנתיים.. אז תיזהר, זה עלול לקרות גם לך!

Muahahahahaha, Biatch!

פורסם

מצויין :xyxthumbs::goodposting: :goodposting:

פורסם

אפשר לחשבו ששאר השירים בעולם יותר נורמאלי[מילים]........ ::)

פורסם

ממש לא.

ומה שאתה מדבר זה הכל שטויות, אם הייתה רואה איך הם חיים אז לא הייתה ככה מדבר, לכל מילה שהם שרים יש משמעות ענקית בשבילהם והם לא שרים סתם בשביל להרוויח כסף(לפחות אלה שלא עושים את זה בשביל כסף).

אני אחד שאוהב ראפ אבל שונא את שון פול, עוד לא הצלחתי להבין מילה ממה שהוא אומר...

פורסם

והם לא שרים סתם בשביל להרוויח כסף(לפחות אלה שלא עושים את זה בשביל כסף).

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אפשר לחשבו ששאר השירים בעולם יותר נורמאלי[מילים]........ ::)

עזוב הם רגילים ל mother fucker!!!!! ררררררררררר ווואאאאאא

של להקות מטאל

פורסם

אשמח שתביא לי דוגמא של להקת מטאל שמתמשת במילים כאלו. בבקשה ממך.

וכן, להקות רוק\מטאל(לא השיט שיש היום, דברים ישנים ואיכותיים) הרבה יותר טובות מכל ראפ שיט שיש בימינו ם_O

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים