עבור לתוכן

XP-HOME שיתקין את עצמו ללא התערבותכם - לאחר הגדרתו מראש כרצונכם.

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט.

ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש.

מתחילים:

כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם.

מה שאתם מתבקשים לעשות , זה להוריד את העותק הזה יש להדגיש שזה עותק מקורי שיבקש ויעבוד רק אם יש לכם סריאל חוקי.

ערכה זו כוללת :

1. Answer File - קובץ תשובות לשאלות שצצות במהלך ההתקנה , אני הכנתי אחד , ובכל זאת יש אפשרות שתשנו את זה ותתאימו אישית לפי הצורך שלכם.

2. THEMES ורקעים מובנים , ללא כל תוכנה נוספת כמו STYLE XP שמאיטה ומכבידה על המערכת. ( מאוד יפים )

3. קובץ טריקים (קובץ ריג'סטרי) , שכולל כמה אפשרויות כמו:

א. הפיכת אתר חיפוש ברירת המחדל ל GOOGLE - הרי הרוב משתמשים בזה

ב. הגדלת מס' ההורדות המקסימלי מ 3 ל 10 הורדות.

ג. האצה בכיבוי והפעלת המערכת.

*. קובץ זה אתם יכולים לערוך , ולבטל כרצונכם.

4. מסך BOOT מיוחד , שמאפשר כניסה ל"דוס" לביצוע FORMAT או FDISK .

הנה דוגמה למסך פתיחה של הבוט:

67c4094311.JPG

לאחר הורדת העותק של הוינדוז , יש צורך בהורדת תוכנת ה-EASY BOOT , על מנת שתוכלו לקבל את אותו בוט ( חייבים לצרוב את הדיסק מהתוכנה ) ואסביר איך בהמשך.

כדי לקבל את התוכנה , עליכם להוריד אותה מאתר הבית שלה http://www.ezbsystems.com/easyboot/download.htm

לאחר שהכל כבר במחשב שלכם , מה שנותר זה התאמה אישית לקובץ התשובות ואח"כ צריבה ע"י תוכנת ה EASY BOOT שגם באמצעותי תוכלו לעצב לטעמכם את מסך הבוט שייראה.

קובץ התשובות נמצא בתיקיה I386 בשם winnt.sif , יש לפתוח אותו באמצעות פנקס הרשימות ואז יופיע כך:

37e74bf511.JPG

המשך...

71191b5435.JPG

והTHEME החדש , כך ייראה ( יש לציין שגם הת'ים הרגיל הננו , ועוד ת'ימים נהדרים)

2866895e82.bmp

לאחר עדכון קובץ התשובות , כמעט והכל מוכן , צריך לצרוב את הדיסק כך שיכלול כל מה שציינו למעלה , וזה חייב להתבצע מתוכנת הEASY BOOT עצמה , אחרת הדיסק יידפק.

קודם כל עלינו להתקין את התוכנה.

וכך עושים : לאחר חילוץ קבצי מערכת ההפעלה , יש תיקיה בשם "ezboot" נכנסים אליה , ומשם פותחים "cdmenu"

ואז מופיע כך :

537a6c6323.JPG

לוחצים על MAKE ISO , ואז מופיע :

ועוקבים אחר ההוראות בתמונה.

4658b1bc90.JPG

לאחר מכן לוחצים MAKE ,

ולסיום , בוחרים ב BURN , ואז יש לכם דיסק משלכם , מותאם אישית , ומתקין לבד

מקווה שנהנתם ממדריך צנוע זה , ומקווה שאכן תשתמשו בזה.

הערה:

מי שרוצה את קבצי מערכת ההפעלה , שיצור קשר בפרטי ואתן לו קישור ( כי כנראה אסור כאן ).

פורסם

יותר קל ונוח לעשות את זה עם NLITE

(ויש גם יותר אפשרויות)

פורסם
  • מחבר

כן , אבל כך יותר פשוט מהתוכנה , בנוסף שכאן יש בוט אחר.

פורסם

לא מסכים עם זה :-\

ובנוסף, הבוט הזה מיותר מבחינתי

מי לעזאזל צריך FDISK?

פורסם
  • מחבר

אני למשל משתמש ב FDISK , כך יותר נוח לי לחלק ( במידה ומדובר ב FAT32 ).

שנית , יש את הבוט , ת'ימז יפים ללא תוכנה . והשיטה בעצמה.

וגם יש כאלה שיש להם רשיון ואין להם עותק לדיסק ההתקנה , ובכן זה יעזור גם להם.

בגדול , לך זה לא חידש , לא עניין ... אולי לאחרים כן יחדש.. כן יעניין.

פורסם

יותר נוח וקל למחוק מחיצות דרך ההתקנה של WINDOWS

כך אתה לא מוגבל בגודל ובסוג מערכת הקבצים.

פורסם
  • מחבר

יש לי דיסק קשיח 160 גיגא , ואני מחלק דרך FDISK לכל גודל אשר ארצה.

אמנם מוגבל בסוג הקבצים , אבל בגודל? - ממש לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים