עבור לתוכן

ניתוח אף

Featured Replies

פורסם

^^^זה באמת היה מצחיק :lol:

• תגובות 52
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך קוראים לו ?

הוא שיחק בסרט הזה אם 3 ילדים שנחטפים ואז אחד מהם מת לא זוכר איך קוראים לסרט מישהו מכיר?

**עריכה**

סרט מ1993 מייק מיטשל ביים אותו [זה כל מה שזכור לי]

מת לראות את הסרט עוד פעם , סרט אימה

[attachment deleted by admin]

פורסם

^^^תשנה את החתימה, זה גדול פי 3 ממה שמותר.

פורסם

נו למה לדבר ככה? :nixweiss:

אז מה לעשות שהוא פגע בול?!???

אמרתי לך נפלת על מנתח לא טוב... זה קרה גם לגדולים ביותר... כמו שהוזכר בנוגע למייקל... למרות שפה התוצאות טובות יותר אך לו יש המון כסף למנתחים טובים.

זה יכל להיות מצחיק אם בכלל הייתי עושה ניתוחים בחיים שלי, ואם לא היית מדגיש את זה כמה פעמים.

חמולה של צרפתים?! באמת יש דבר כזה?! LOL

אחרי זה באו חמולה של איטלקים שניסו 30 פעם לדחוף לי 10 אגורות כמו 10 שקל ואני 20 פעם אמרתי להם שזה לא שקלים, זה "סנטים" והם אמרו שאני משקרת ומה לא. גם הם עם מאד מאד מאאאאאד קמצן.

פורסם

זה 28 וזה נארוטו ביפנית לא החראה שמשדרים בערוץ הילדים

אני בן 17 עוד חודש, וכבר הפסקתי לראות נארוטו ביפנית מפרק 130 בערך, כי הסדרה פשוט הפכה לזבל טהור. עברתי לבליץ', ומשם לסדרות איכותיות יותר, כמובן שאין לזנוח את GITS

D:

ואפשר לדעת למה ההתחלה עם הירידות הייתה דרושה? :S

בכל מקרה, חזרה לנושא-

אם אני לא טועה, אי אפשר לעשות ניתוח פלסטי לפני שהגוף סיים את הגדילה שלו, כי אז זה גורם עיוותים וכו'.

פורסם

אני בן 17 עוד חודש, וכבר הפסקתי לראות נארוטו ביפנית מפרק 130 בערך, כי הסדרה פשוט הפכה לזבל טהור. עברתי לבליץ', ומשם לסדרות איכותיות יותר, כמובן שאין לזנוח את GITS

D:

בכל מקרה, חזרה לנושא-

אם אני לא טועה, אי אפשר לעשות ניתוח פלסטי לפני שהגוף סיים את הגדילה שלו, כי אז זה גורם עיוותים וכו'.

אצל הבנות בגיל 14-15 האף מגיע לכ90% מהתפתחותו

אצל הבנים בגיל 16 האף מגיע לכ90% מהתפתחותו

אפשר לעשות ניתוח אף בגיל 16.

פורסם

אחרי זה באו חמולה של איטלקים שניסו 30 פעם לדחוף לי 10 אגורות כמו 10 שקל ואני 20 פעם אמרתי להם שזה לא שקלים, זה "סנטים" והם אמרו שאני משקרת ומה לא. גם הם עם מאד מאד מאאאאאד קמצן.

:lol:

תראי להם את המקום שרשום בו באנגלית "agorot"...

פורסם

D:

בכל מקרה, חזרה לנושא-

נגמרו הפילרים

פרק הבא ב11 לינואר זה פרק חזרה לסדרה וחבורת כפר החול תיהיה שם, אני חושב משהו על השוקקו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים