פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים תחסוך את הכסף ולך לפסיכולוג במקום, אם אף אחד לא אומר לך שום דבר על האף אולי יש לך רגשי נחיתות.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים יש עוד מלא שעשו ניתוח ועכשיו הם נראים הרבה יותר טובהא ומי שליכלך על האף שלי אז יש לי אף כזה:[זה לא אני בתמונה]http://img206.imageshack.us/my.php?image=s26xhd4xa.jpgדרך אגב גם הוא עבר ניתוח זה איזה מפורסם.הוא עכשיו:http://joakill.com/bilder/Chad%20Michael%20Murray18.jpgאתה נורמלי?הבחור בתמונה הראשונה ניראה יותר טוב היתי מת ליראות איך שהוא ניראה (כמובן שאני לא יעשה ניתוח)אבל עזוב את זה תעשה לעצמך טובה ותילמד אנטומיה בסיסיתיש אפילו אתרים ברשת שאתה יכול ליקרוא בהם ולילמוד קצתואחרי זה תחליט אם אתה רוצה ניתוחכי שתבין מה זה אנטומיה אז תבין איך עובדים על אנשיםואיך הניתוחים האלו עושים יותר נזק מתועלת ברוב המיקרים כשאתה גר עם ההורים בגיל 30 ורואה נארוטו אתה לא נמצא בעמדה שבה אתה יכול להביע דעהזה 28 וזה נארוטו ביפנית לא החראה שמשדרים בערוץ הילדים
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים פותח התרד תשלח אימייל למיקל ג'קסון הוא יגיד לך איפה יש מנתחים טובים :lol: :lol:
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים וירידה קטנה על דריה ניתוח אחד? את לא צריכה איזה 100 רק כדי ליראות בסדר ;D ;D ;Dוירידה גדולה על העילג מכנען:אתה צרייך איזשהו הליך כירורגי כדי להוציא לך את אמא שלך מהתחת ולהכניס לך קצת מוח. אז אתה תהיה בנאדם.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים זה 28 וזה נארוטו ביפנית לא החראה שמשדרים בערוץ הילדים :lol: :lol: :lol: :lol: This, Is By Far, The Funniest Post I have ever seen.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים וירידה גדולה על העילג מכנען:אתה צרייך איזשהו הליך כירורגי כדי להוציא לך את אמא שלך מהתחת ולהכניס לך קצת מוח. אז אתה תהיה בנאדם.דריה תכניסי הומור בירידות שלךמה יש אני לא שווה קצת ירידות יותר חזקות?ובנימה של החזרה כנסי ללינק-http://dxraptor.freehosting.net/Suck%20It%20Logo%204.jpg ;D
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים לא משעמם לכם לרדת אחד על השני במשך כל החיים?ודריה - גולם גולם, אבל צודק. את באמת לא מצחיקה בשרשור הזה.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מה אני מופע בידור? הגולם הוא הפריק שואו של הקרקס הזה... אני עצבנית ואני עצבנית כי חיכיתי שעה פלוס לאוטובוס בתחנה בדרך לעבודה בקור אימים וכשהבנזונה הגיע אז הוא יצא רק רבע שעה אח"כ כי איזו משפחה של חרדים ספרו את הילדים שלהם כל הזמן הזה ואיחרתי ועכשיו יש לי חמולה של צרפתים קמצנים שאני צריכה להיות נחמדה אליהם (סמיילי מקיא), .
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אממ.. מה הטעות הזאת לשאול על ניתוח אף בפורום הזה ? לא חשבת לפני ש99% מהגולשים כאן מעדיפים מחשב חדש, מאשר אף חדש? :lol: טוב, אני בכל אופן , מרוצה משלי
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מה אני מופע בידור? הגולם הוא הפריק שואו של הקרקס הזה... אני עצבנית ואני עצבנית כי חיכיתי שעה פלוס לאוטובוס בתחנה בדרך לעבודה בקור אימים וכשהבנזונה הגיע אז הוא יצא רק רבע שעה אח"כ כי איזו משפחה של חרדים ספרו את הילדים שלהם כל הזמן הזה ואיחרתי ועכשיו יש לי חמולה של צרפתים קמצנים שאני צריכה להיות נחמדה אליהם (סמיילי מקיא), . את רואה את כן יכולה להצחיק אותי שאת באמת מנסה ;D > ;D
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מה אני מופע בידור?I know how you feel!בסביבתי הטבעית(הלא וירטואלית), עם החברים שלי אני נחשב לאחד מצחיק וכמה פעמים שיצאנו לא היה לי מצב רוח אז חברים שלי מתחילים "בונ'א היום אתה לא מצחיק!", לעעעע? באמת?, זין עליכם מה אינ חייב להצחיק אותכם?, לך תתקע את הכוס חיבוק של מקס ברנר בתחת חתיכת מתרומם.*אני צפונבון, אז מי שלא צפונבון אולי לא יבין את התסכול שלי עם ללכת כל פאקינג יום לאותו בית קפה של אותו קירח מזורגג שהוא בכלל שני אנשים! שני אנשים שהם כאילו אחד? זה לא קצת הומואי?*
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים וירידה גדולה על העילג מכנען: אתה צרייך איזשהו הליך כירורגי כדי להוציא לך את אמא שלך מהתחת ולהכניס לך קצת מוח. אז אתה תהיה בנאדם. נו למה לדבר ככה? אז מה לעשות שהוא פגע בול?!??? אמרתי לך נפלת על מנתח לא טוב... זה קרה גם לגדולים ביותר... כמו שהוזכר בנוגע למייקל... למרות שפה התוצאות טובות יותר אך לו יש המון כסף למנתחים טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.