עבור לתוכן

ניתוח אף

Featured Replies

פורסם

אני מסכים ^^

אין שום דבר רע בניתוחים פלסטיים במיוחד באף לדעתי.

ברור שבכל ניתוח יש סיכון אבל לפעמים הסיכון שווה את זה. אף לא יפה משפיע על כל הצורה של הפנים וזה יכול לגרום לחוסר נעימות גדולה אפילו מהכאבים שמתלווים לניתוח.

• תגובות 52
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם רק היה לי כסף גם אני הייתי עושה, אני שונא את האף שלי, אני נראה כמו מכשפה יהודית :silly:

גם אני. :smile1:

עזוב אותך שטויות אחי, אתה לא איזה דוגמנית.

ראה Michael Jakson.

רציתי שישנה את הניק שלו לזה :lol:

כמה בנות בתיכון שלי עשו. פעם שמעתי שצרייך ללכת עם גבס/תחבושות על האף איזה חודשיים, אבל מישהי מהתיכון שלי שעשתה אמרה שהיא רק הלכה 5 ימים.

פורסם

אם אתה עושה ניתוח אף אתה צריך להיות בטוח ב-100% כי אחרת אי אפשר להחזיר את האף הקודם, אם כבר אתה רוצה לעשות ניתוח תעשה את זה כי אתה מרגיש שאתה לא תצטער על זה..... ולא מתוך לחץ חברתי.... תלוי גם עד כמה מצב אפך חריג.....

פורסם

תשמע, אם הוא שואל בפורום מחשבים כאלה שאלות, אז המצב שלו מאוד מאוד מאוד חריג.

פורסם

אני כמעט בטוח שעד שהגוף לא סיים את הגדילה שלו אי אפשר (מבחינה המנתחים הפלסטיים למיניהם)

לעשות ניתוח פלסטי , תבדוק את זה אבל...

פורסם

אני מכיר מישהי שעשו לה ניתוח אף ועכשיו האף שלה יותר מכוער :lol:

פורסם

יש לי אחת בשכבה שעשתה ניתוח אף.

אני אף פעם לא מצליח להבין את האנשים האלה. בד"כ יש להם בעיות תדמית קשות.

פורסם

יש לי אחת בשכבה שעשתה ניתוח אף.

אני אף פעם לא מצליח להבין את האנשים האלה. בד"כ יש להם בעיות תדמית קשות.

בולשיט.

אני רוצה לעשות ניתוח אף(למרות שאני כנראה לא אעשה) לא בגלל ש"יש לי בעיות תדמית קשות" אלא ההפך, אני מסוגל להסתכל על המראה ולראות את מה שבאמת רואים ולא מה שאני רוצה לראות.

אני רואה שיש לי אף ארוך וזה בהחלט "הפיצ'ר" שהכי מציק לי בפנים שלי וזה לא בגלל שאני דיכאוני, זה בגלל שאני לא חי באשליה שאני מושלם ואני חושב, לא, אני יודע, שאני אראה הרבה יותר טוב עם אף קטן יותר וזה לא משנה את האישיות שלי או משהו כזה, אלא פשוט גורם לי להיראות טוב יותר, גם לעצמי וגם לחברה.

לפי מה שאתה אומר, גם איפור אומר על אדם(באתי לכתוב אישה, אבל בימינו מי יודע :x) שהוא בעל תדמית עצמית נמוכה...

פורסם

"אתה צריך מוצרים שיש בכל בית, תחבושות , פינצטה ופסנתר"

:lol:

פורסם

"אתה צריך מוצרים שיש בכל בית, תחבושות , פינצטה ופסנתר"

למה פינצטה?

פורסם

בולשיט.

אני רוצה לעשות ניתוח אף(למרות שאני כנראה לא אעשה) לא בגלל ש"יש לי בעיות תדמית קשות" אלא ההפך, אני מסוגל להסתכל על המראה ולראות את מה שבאמת רואים ולא מה שאני רוצה לראות.

אני רואה שיש לי אף ארוך וזה בהחלט "הפיצ'ר" שהכי מציק לי בפנים שלי וזה לא בגלל שאני דיכאוני, זה בגלל שאני לא חי באשליה שאני מושלם ואני חושב, לא, אני יודע, שאני אראה הרבה יותר טוב עם אף קטן יותר וזה לא משנה את האישיות שלי או משהו כזה, אלא פשוט גורם לי להיראות טוב יותר, גם לעצמי וגם לחברה.

לפי מה שאתה אומר, גם איפור אומר על אדם(באתי לכתוב אישה, אבל בימינו מי יודע :x) שהוא בעל תדמית עצמית נמוכה...

כן בטח

תיראה אני צופה ליפעמים בתוכנית של MTV על הניתוחים וראיתי וקראתי מספיק דברים בנושא

ואני חיב להגיד לך שתיספורת טובה תשפר לך הרבה יותר תמראה מניתוח פלסטי ברוב המיקרים

יש אומנם מיקרים מאוד חריגים שניתוח פלסטי זה דבר טוב ומיתבקש

אבל לאיזה ילדון רגיל בן 15 זה לא מומלץ נקודה

חוץ מיזה איזה בחורה אתה מכיר שניראתה יותר טוב אחרי ניתוח פלסטי?

כי אני יגיד לך שאני רואה בחורות שעברו ניתוח פלסטי לדעתי הן פחות יפות אחרי ברוב המיקרים

וירידה קטנה על דריה

ניתוח אחד? את לא צריכה איזה 100 רק כדי ליראות בסדר ;D ;D ;D

פורסם

פעם הבאה שלא תעשה ניתוח אף בשוק

http://nose.co.il/

התמונות לפני-אחרי באתר הזה פשוט מוצגות בצורה מאוד מקוממת.

במיוחד הבחורות...בתמונה של הלפני היא לא מאופרת, לא מסורקת ובקיצור לא נראית במיטבה בלי קשר לאף...

ז"א כל הפגמים מודגשים.

לעומת זאת בתמונות של אחרי הכל נראה יפה וורוד, המנותחות אופרו בצורה כבדה להפליא.

בקיצור, כל התעשייה הזו מקוממת ומרגיזה...במיוחד אחרי שראיתי את השידור של דנה וייס בערוץ 2 לא מזמן.

תראו את השידור הזה פעם אחת, אני מאמין שדי מהר תלמדו להשלים שאתם מכוערים ואין מה לעשות עם זה :)

כמו שאני השלמתי עם זה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן בטח

תיראה אני צופה ליפעמים בתוכנית של MTV על הניתוחים וראיתי וקראתי מספיק דברים בנושא

ואני חיב להגיד לך שתיספורת טובה תשפר לך הרבה יותר תמראה מניתוח פלסטי ברוב המיקרים

יש אומנם מיקרים מאוד חריגים שניתוח פלסטי זה דבר טוב ומיתבקש

אבל לאיזה ילדון רגיל בן 15 זה לא מומלץ נקודה

חוץ מיזה איזה בחורה אתה מכיר שניראתה יותר טוב אחרי ניתוח פלסטי?

כי אני יגיד לך שאני רואה בחורות שעברו ניתוח פלסטי לדעתי הן פחות יפות אחרי ברוב המיקרים

וירידה קטנה על דריה

יש עוד מלא שעשו ניתוח ועכשיו הם נראים הרבה יותר טוב

הא ומי שליכלך על האף שלי אז יש לי אף כזה:

[זה לא אני בתמונה]

http://img206.imageshack.us/my.php?image=s26xhd4xa.jpg

דרך אגב גם הוא עבר ניתוח זה איזה מפורסם.

הוא עכשיו:

http://joakill.com/bilder/Chad%20Michael%20Murray18.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

התמונות לפני-אחרי באתר הזה פשוט מוצגות בצורה מאוד מקוממת.

במיוחד הבחורות...בתמונה של הלפני היא לא מאופרת, לא מסורקת ובקיצור לא נראית במיטבה בלי קשר לאף...

ז"א כל הפגמים מודגשים.

לעומת זאת בתמונות של אחרי הכל נראה יפה וורוד, המנותחות אופרו בצורה כבדה להפליא.

בקיצור, כל התעשייה הזו מקוממת ומרגיזה...במיוחד אחרי שראיתי את השידור של דנה וייס בערוץ 2 לא מזמן.

תראו את השידור הזה פעם אחת, אני מאמין שדי מהר תלמדו להשלים שאתם מכוערים ואין מה לעשות עם זה :)

כמו שאני השלמתי עם זה! :xyxthumbs:

דבר בשם עצמך אני ממש אבל ממש ל-א מכוער והכל אצלי בסדר בפנים ,אין לי שום פגמים או משהו כזה פשוט אני לא מרגיש טוב אם האף שלי כולם אומרים שהוא נורמאלי אבל לא אכפת לי מה כולם חושבים ,אכפת לי ההרגשה העצמית שלי.

פורסם

וירידה קטנה על דריה

כשאתה גר עם ההורים בגיל 30 ורואה נארוטו אתה לא נמצא בעמדה שבה אתה יכול להביע דעה. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים