עבור לתוכן

ניתוח אף

Featured Replies

פורסם

שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5.

יש לי כמה שאלות:

1.מה המחיר של זה?

2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת?

3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם.

איציק

izhak1990@hotmail.co.il

• תגובות 52
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לחץ חברתי?

פורסם

1.אני מניח שבכל מקום זה מחיר אחר ובכל מקרה זה מחיר אחר

2.רוב הסיכויים שאם יהיו כאלה שימליצו ברצינות אז כל אחד יגיד משהו אחר. יש המון מקומות מומלצים בארץ ולכל אחד יש ניסיון רע עם מקום מסויים וטוב עם אחר וזה לפעמים מתנגש

תרים טלפון למס' מקומות מפורסמים אצלכם באזור תברר בערך מחירים ותבקש עוד פרטים,שאל שאלות וכו'

פורסם

בגיל הזה תוכל לעשות ניתוח רק באישור של הורים.

פורסם

אפשר תמונה של הכריש שנראה במה מדובר? ;D

פורסם

מאוד מאוד לא מומלץ לעשות ניתוח אף בגיל כזה...

פורסם

מאוד מאוד לא מומלץ לעשות ניתוח אף בגיל כזה...

מחזק מאוד

אתה צריך להבין שניתוחים כאלה אף פעם לא מוצלחים כמו הטבע

ויכולים להיות סיבוכים וחלק מהניתוחים צריך לעבור כמה פעמים בתקופת החיים

ככה תיתבגר קצת ואז תחליט

לדעתי עדיף לך לעבוד על הביטחון העצמי לפני שאתה חושב לעבור ניתוח

פורסם

אל תעשה! ועל תעשה! במיוחד לא עכשיו!

פורסם

אם רק היה לי כסף גם אני הייתי עושה, אני שונא את האף שלי, אני נראה כמו מכשפה יהודית :silly:

פורסם

עזוב אותך שטויות אחי, אתה לא איזה דוגמנית.

ראה Michael Jakson.

פורסם

אנשים אתה דפוקים! גם האף שלי לא משהו אבל חיים עם זה...חוץ מזה שאני לא ישלם 10K בישביל זה!

היה להורים שלי חברה שעשת ניתוח עף האי הלכה עם "גבס" על האף איזה חודש...הקול שלה השתנה...היה לה כאבים מאוד חזקים..........

בקיצור חרא!

פורסם

"אתה צריך מוצרים שיש בכל בית, תחבושות , פינצטה ופסנתר"

פורסם

אנשים אתה דפוקים! גם האף שלי לא משהו אבל חיים עם זה...חוץ מזה שאני לא ישלם 10K בישביל זה!

היה להורים שלי חברה שעשת ניתוח עף האי הלכה עם "גבס" על האף איזה חודש...הקול שלה השתנה...היה לה כאבים מאוד חזקים..........

בקיצור חרא!

:lol: צודק..

יש לך פרטית.

פורסם

אם אתה הולך למנתח אז תלך למשהו רציני שידוע שהוא טוב כי אם לא האף שלך יתפרק כמו של מייקל ג'קסון...

פורסם
  • מחבר

בקיצור חרא!

פעם הבאה שלא תעשה ניתוח אף בשוק

http://nose.co.il/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים