עבור לתוכן

מאמר מעניין של רון בן ישי על מלחמת האיסלאם הקיצוני במערב

Featured Replies

פורסם

הם גם לא עשו שחמט לארה"ב ולאו"ם- הם פשוט התחילו לסכן("רץ חזק")

ואתה ממש נאיבי אם אתה חושב שישראל תפיק מבצע שכזה לבדה

• תגובות 69
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שח מט אחושילינג.

תגיד לי מה ארה"ב או האו"ם יעשו לאיראן שהיא תמשיך לצפצף על הסנקציות?

הרי ארה"ב תקועה בעיראק.

את הכור בעיראק שהפצצנו זה גם היה בעזרתו של מישהו?

נאיביות לחשוב שיש מישהו שבכלל מזיז לו מה שהולך לקרות בעולם בכמה שנים הקרובות.

פורסם

בשביל זה יש לאו"ם כוחות צבאיים

הכור בעיראק הוא הרבה יותר קרוב מהכורים שבאיראן ששמה למדו לא לשים את כל הביצים בסל אחד

פורסם

אל תשכחו שעכשיו איראן לא נותנת תמיכה צבאית וכלכלית רק לחיזבאללה, אלא גם לחמאס.

פורסם
בשביל זה יש לאו"ם כוחות צבאיים

בחייך, אתה באמת מאמין בצבא הבובות הזה? הרי בלבנון עכשיו הם לא עושים כלום וחיזבאללה מתחמש לו בכיף. שלא נדבר על מלחמות אחרות שהם גם פישלו בענק.

ארה"ב לא תוכל לעמוד בלוחמה עם שתי מדינות-ןאיראן יודעת את זה , בגלל זה היא מצפצפת וממשיכה.

מי שצריך לפחוד ראשון זה ישראל-אתה ואנחנו.

בשביל אחמידנג'אד, זה המטרה הראשונה בשביל להעיף את "הרוע" בעולם ולקדם את האיסלאם אל מול המערב.

פורסם

ארה"ב תוכל להמשיך בלחימה אם היא תתחיל גיוס חובה, אלא שלא נראה לי שהבטלנים האמריקאים ישמחו לשמוע על זה ויהיה שם מרד.

פורסם

את באמת מאמינה במה שאמרת שיהיה גיוס חובה או שארה"ב תחזיק שני צבאות גם באיראן וגם בעיראק?

פורסם

איך ארה"ב החזיקה את כל מערב אירופה במלה"ע ה-2 ועוד מול צבא הרבה יותר חזק טכנולוגית (חזק מה-camel jockeys, כמובן)? עם גיוס חובה.

אלא שהיום אף אחד לא מאמין במלחמות הללו, חוץ מצ'ייני וכל מיני אנשים שמרוויחים מהמלחמה כי יש להם מניות בחברות שמייצרות נשק והיום חוש הפטריוטיזם בארה"ב הוא לא כמו פעם והתחושה היא, כל פעם שנכנסים למזרח התיכון, זה כאילו הם נלחמים מלחמות בשבילינו ותנו לי לחדש לכם - חצי מהציבור האמריקאי חושב שיהודים וישראל שולטים בארה"ב כמו בובה ושהמיסים שלהם מממנים אותנו במקום ביטוח רפואי טוב, או במקום יצירת מקומות עבודה למובטלים. לאותו הציבור נמאס מישראל והם חושבים שהם צריכים לשים זין ולתת לנו להסתדר כמו שהסדרנו עד מלחמת יום הכיפורים - בעצמינו, ללא שום תמיכה, ואם אנו מרגישים שאיראן מאיימת עלינו, אז אנחנו צריכים להתעסק איתם ולא לערב את ארה"ב. עד היום נהרגו בעירק יותר חיילים, אזרחים וכתבים אמריקאים מאשר בכל אסון התאומים עצמו.

פורסם

תשמע, גם אם תבוא למוסלמי הכי פוליטיקלי קורקט ותחפור לו בנשמה, תבין שהוא מסכים עם זה כי זה מה שאמר הנביא המוחמד ה"קדוש".

את חוששת ללא סיבה. לא יודע מה נתפסת לאיסלם, אבל זה בקטנה.

יש סכנות יותר מוחשיות - מה בקשר להתחממות הגלובלית והשלכותיה ההרסניות? השלכות כגון מוות של מאות אלפי בני-אדם בכל שנה (וסבל איום במשך חודשים לכל השאר, כולל לך), התנמסות הקרחונים בקטבים והצפת היבשות ועוד.. מה בנוגע לזיהום האוויר (שגם ממנו מתים מליוני בני אדם כל שנה)? זיהום האוויר שיביא להתרחבות החור באוזון (סרטן המוני לכולנו), למוות כתוצאה ממחלות שונות ולבריאות כללית ירודה. וכריתת היערות? וזיהום מאגרי המים? אם לא ישארו מים בישראל בעוד 20 שנה, מה נעשה? נסמוך רק על התפלת המים? ואם המתקן להתפלה יהרס בפיגוע טרור מתכונן, מה אז? זה מוות וודאי למליוני בני אדם בתוך כמה ימים.

מה לגבי תאונות דרכים? עזבי את הטרור, יש לך סיכוי טוב יותר לההרג השבוע בתאונת דרכים. רגע, ומה עם תאונות רגילות? כמה פעמים בשבוע את שמועת ב-ynet על מוות כתוצאה משאיפת עשן, טביעה, נפילה ממקום כלשהו, תאונת סקי, הליכה לאיבוד בטרק איפשהו ועוד...

מה לגבי סרטן ואיידס? אז איידס עוד אפשר איכשהו למנוע, וגם סרטן, אבל זה לא וודאי. במיוחד מסרטן גם לא תמיד יודעים איך להמנע (מסרטן הריאות זה יחסית קל, לא לעשן, אבל זה לא מבטיח חסינות ב-100%).

בתכלס, אם תמותי לפני גיל 80 נגיד, וכנ"ל אני וכל השאר פה, הייתי מהמר שרק 20% שזה יקרה בגלל מלחמה או התקפת טילים, ו-5% שזה יקרה בגלל השתלטות של המוסלמים על ארץ ישראל (ז"א אטום איראני או שהם יבואו לכאן במליוניהם מהארצות השכנות, יעברו דרך כל בית וירו לאנשים בראש או ישחטו אותם עם סכין).

פורסם

היי, אני מאד מודאגת גם מבעיות אקולוגיות וגם מאכלוס יתר של הכוכב - לכן לא מדאיג אותי תאונות שהורגות אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים