עבור לתוכן

מאמר מעניין של רון בן ישי על מלחמת האיסלאם הקיצוני במערב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דוגמא אחת גם אני יכול להביא, לא משנה על מה זה - זה יכול להיות גם הדבר הכי מפגר והזוי ונדיר - דוגמא אחת זו לא בעיה לתת, השאלה היא האם יש עוד מקרים מעבר לאותה דוגמא?

אוי, נו באמת... ::)

עזוב, אתה לא באמת מחפש רפרנס למה שאמרתי. אתה סתם מנסה לקטול בדמגוגיה. אין לי כוח לזה... :-\

• תגובות 69
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שאמרתי בעצמי בהודעה שלי.

lהדרישות שלך כל שניה להוכחה מראות את זה שאתה דמגוג זול.

אני קורא ובוכה, אין לך מה להגיד אז אתה דורש הוכחה. זו לא דרך לשלול טענות או להוכיח משהו בתגובה.

פורסם

וואי, עכשיו זה נראה כמו פורום פוליטיקה ב-YNET. אף אחד כבר לא מדבר על פוליטיקה, כולם עסוקים בלקלל אחד את השני.

פורסם

אני עוד לא ראיתי כאן קללות.

פורסם

נראה לי שמישהו צריך לשקול מילים עכשיו...

:cool2:

פורסם

או לשקול שיניים :-X

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חסינות :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי!

אם ככה בוא תסביר לי איך ב1300 שנים הצילחו המסולמים לכבוש יותר מ40 מדינות?!@#$

אני מוכן להתערב שאם אתה חוזר לשורשים של רוב המוסלמים היום הם היו יהודים.

אתה יכול להמשיך להגיד ,כן כן יש לנו" חסינות "מה זה הם חייבים לך משהו?

"דין מוחמד בחרב"

ציטוט מהקוראן.

המוסלמים עשו טבח ביהודים ולא חסר,

מעוראות 1929

כל התקופה של המנדט הבריטי.

תמשיך לחיות בחלום שלך.

אתה זה שחולם לגבי המוסלמים לא אני- המוסלמים לא כבשו את כל המדינות כי חלק פשוט היו שלהם וחלק פשוט הדת היא השולטת(אינדנזיה ואירן למשל)

ואם אתה מביא מהקוראן תטרח לדייק- לבני עם הספר מותר לחיות כל עוד משלמים ג'יזה( שד"א זה פחות מהמיסים שמשלמים למדינת ישראל)

מה שיש לנו עם הערבים זה סכסוך על השטח

וההרוגים שהיו בגלל הערבים זה כאין וכאפס למה שהרגו הנוצרים(שים לב שלכל אורך ההיסטוריה היה הרבה יותר טוב אצל הערבים מאשר אצל הנוצרים)

פורסם

אבל הנצרות, בפועל, אינה דת אלימה וישו בכלל היה פצפיסט (להפנות את הלחי השניה, לעומת עין תחת עין). אלה היו אנשים בורים שכביכול האמינו בישו ומורשתו, אבל בפועל הם רק השתמשו בזה כתעמולה. הביזות אחרי חגים נוצריים - זה משהו שהם היו עושים גם כשהיו עובדי אלילים. כרגע אנחנו מתקיימים בזכות נוצרים והעולם הערבי הוא זה שמת לשסות בנו שיניים. אתה ממש רוצה? אתה יכול לגור באיראן ולשלם להם פרוטקשן. אני לא משלמת פרוטקשן לאף אחד. בשביל זה יש ביטוח לאומי.

פורסם

ספרי את זה ליהודי אירופה

אצל הערבים לשם השוואה הגלייה זה היה אקט ממש חריג

גם המוסלמים שעכשיו הורגים אותנו זה אנשים בורים אשר מפרשים באופן מוטעה את השריעה

פורסם

aqua - שים לב למה שאתה כותב.

היום זה לא פעם, היום זה היהדות והנצרות כנגד האיסלאם - תרצה או לא תרצה.

הנצרות בעולם רק מועילה ליהדות ועוזרת לה, חבל שאתה לא רואה את זה.

פורסם

אני לא משלמת פרוטקשן לאף אחד. בשביל זה יש ביטוח לאומי.

:lol:

פורסם

אני רואה את זה אך אני בטוח שלפני שנים בדיוק חשבו ההפך שזה הנצרות כנגד האסלאם והיהדות- בסה"כ רציתי להראות פרספקטיבה שונה

פורסם

מה שלא ברור לי איך יישמו את העסק הזה של בן ישי, הרי לעולם כמו שאמרו, האיום רחוק (לדעתו) ולכן הוא משאיר את הטיפול לבאים אחריו.

כלומר, זה רק אנחנו לבד ואולי ארה"ב, שהם גם למרות שהם עוזרים, אבל לא בצורה הכי חכמה...

איראן עשתה לעולם שח מט, וגם עם אחרי 60 יום שהסנקציות יופעלו היא תצפצף וארה"ב לא תפעל כי הוא תקועה בעיראק ואין לה מספיק משאבים לטפל בשתי מדינות...

פורסם

הלו אל תאבד תקווה -איראן בסה"כ הזיזה את הרץ החזק

פורסם

אה, לא התכוונתי שח מט לנו-התכוונתי לארה"ב ולאו"ם.

לנו קשה לעשות שח מט, כי אנחנו גם מצפצפים על החוקים...ברגע שיהיה להם כוח אטומי הם יכולים להגיד שלום לכל המדענים שלהם ולמתקנים שלהם במבצע מזהיר שלנו(בלי לפתוח פה לשטן)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים