עבור לתוכן

מאמר מעניין של רון בן ישי על מלחמת האיסלאם הקיצוני במערב

Featured Replies

פורסם

אצל הנצרות זה גם מצווה להכריח את הכופרים להתנצר או להיהרג רק שאצל האסלאם יש לנו חסינות

• תגובות 69
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאמרתי לVITNIR. אתה מעלה לדיון טענה כלשהי(בעיקר כאשר היא נשמעת הזויה לחלוטין ולא קשורה למציאות) - תוכיח אותה.

פורסם

את זה לומדים כבר בחטיבת ביינים אבל נעתיק מויקי

"הקמת מדינה לא-אסלאמית באזור של דאר אל-אסלאם מהווה בעיה קשה בהשקפת העולם המוסלמית, ויש מוסלמים הסבורים כי אי אפשר להשלים עם מצב כזה, אלא באופן זמני ומוגבל. השריעה מטילה מגבלות על לא-מוסלמים החיים במדינה מוסלמית. רק בני דתות מונותאיסטיות (ובעיקר נוצרים ויהודים) רשאים לחיות במדינה מוסלמית והם מוגדרים כ"בני חסות" החייבים במס גולגולת ונתונים להגבלות"

הנומרים לעומת זאת טבחו ביהודים לכל אורך קיומם עד לשנים האחרונות

פורסם

את זה לומדים כבר בחטיבת ביינים אבל נעתיק מויקי

"הקמת מדינה לא-אסלאמית באזור של דאר אל-אסלאם מהווה בעיה קשה בהשקפת העולם המוסלמית, ויש מוסלמים הסבורים כי אי אפשר להשלים עם מצב כזה, אלא באופן זמני ומוגבל. השריעה מטילה מגבלות על לא-מוסלמים החיים במדינה מוסלמית. רק בני דתות מונותאיסטיות (ובעיקר נוצרים ויהודים) רשאים לחיות במדינה מוסלמית והם מוגדרים כ"בני חסות" החייבים במס גולגולת ונתונים להגבלות"

הנומרים לעומת זאת טבחו ביהודים לכל אורך קיומם עד לשנים האחרונות

בנוסף, לא רק.

פורסם

זה כבר הבנת הנקרא.

השריעה זה מקיף לכול המוסלמים

פורסם

נכון. אתה חולק על מה שאמרתי?

השריעה לא אומרת דבר לגבי הקמת מדינה לא אסלאמית בדאר אל-אסלאם.

פורסם

אני אומר שפשוט יש לנו חסינות מהערבים ובינתיים מי שהכי הזיקו לעם ישראל זה הנוצרים

פורסם

אז אין כאן ויכוח.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

אצל הנצרות זה גם מצווה להכריח את הכופרים להתנצר או להיהרג רק שאצל האסלאם יש לנו חסינות

חחחח, הצחקת אותי... אז כל האלו שמעיפים עלינו קאסאמים ומתפוצצים באוטובוסים הם בטח נוצרים ואחמדניג'אד הוא האפיפיור... אין אזכור אחד בברית החדשה בנושא התעללות ב"כופרים", בקוראן לעומת זאת, על ימין ועל שמאל. תל-חיי anyone?

סוכריה על מקל, פשוט תגיד שאתה היפרקטיבי ושונא לקרוא. זה לא סתם ציטוטים מה שיש שם, זה פסוקים מהקוראן נטו:

8:12-13,17 Remember thy Lord inspired the angels (with the message): "I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them." This because they contended against God and His Apostle: If any contend against God and His Apostle, God is strict in punishment. ... It is not ye who slew them; it was God

9:29 Fight those who believe not in God nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by God and His Apostle, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya [tribute] with willing submission, and feel themselves subdued.

אה, ותנחשו מי זה people of the book?

פורסם

אין לי בעיה לקרוא, אבל יש שם מאות ציטוטים מהקוראן. מהתנ"ך לא קראתי כ"כ הרבה(מרצוני החופשי), אז מהקוראן?

פורסם

אני רוצה להיות בקיאה במה שנראה לי חיוני, וחיוני לי לדעת שיש 1.4 מיליארד אנשים בעולם שמתים להרוג אותי ואותך ואת כולם כי איזה פדופיל מדברי אמר ככה לפני 600 שנה (אחת מנשותיו של מוחמאד התחתנה איתו כשהיתה בת 7. באיסלאם אין גיל מינימום לחתונה ואפילו ישנה הלכה שאומרת שאם מישהו מתחתן עם תינוקת שעודנה יונקת, אז אחת הנשים האחרות שלו צריכה להניק אותה - יא, איזה התחשבות...).

פורסם

כבר אמרתי שזה לא יותר מ2 מיליון.

פורסם

ויטניר- מהקוראן אין לך מה לדאוג כי יש לך חסינות

ואני לא זוכר שהערבים טבחו ביהודים בצורה כל כך מרשימה כמו בנוצרים

הם ברגע שאנחנו ניתן להם את מדינת ישראל הם יהיו מוכנים לתת לנו לחיות בתור בני חסות(משהו כמו היהודים באיראן)

אני לא זוכר שהנוצרים נתנו אפילו את זה

פורסם

כל עוד אתה משלם ג'יזיאה אתה בסדר, כלומר כל עוד אתה משלם פרוטקשן (דימי), אתה מוגן.

People of the book הכוונה שם לנוצרים ויהודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים