עבור לתוכן

ארץ נהדרת, "טלקרב"- פשוט זוועה

Featured Replies

פורסם

אוי נו באמת זאת תוכנית בידור!

יש גם הומור שחור, ביג דיל.

אני מניח שלא ראית את הרצועה פיקה... :)

בוא שהמשפט ששבר אותך עם החיילים זה רק קצה המזלג ממה שהולך שם...

בכל מקרה, לפי דעתי ממש הגזימו פה, כיאילו בעונות הקודמות כל קטע היה קורע מצחוק...

וחוץ מזה העונה עוד לא נגמרה אז אל תקטלו אותה ישר. :P

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כושי זה לא אחד שהגיע מכוש? :nixweiss:

ושמן תינוקות לא מיוצר מתינוקות???

אני סתם ניסיתי להראות שאם רוצים-כושי זה אפילו מחמאה( זה כיף לנסות לחפש דברים טובים גם כשנדמה שאין)

פורסם
  • מחבר

אוי נו באמת זאת תוכנית בידור!

יש גם הומור שחור, ביג דיל.

אני מניח שלא ראית את הרצועה פיקה... :)

בוא שהמשפט ששבר אותך עם החיילים זה רק קצה המזלג ממה שהולך שם...

בכל מקרה, לפי דעתי ממש הגזימו פה, כיאילו בעונות הקודמות כל קטע היה קורע מצחוק...

וחוץ מזה העונה עוד לא נגמרה אז אל תקטלו אותה ישר. :P

רואה הרצועה, הדברים עשויים שם הרבה יותר בשנינות, ופחות בהומור שחור פשטני ומגעיל. היה להם קטע מוצלח על גולדה מאיר.

פורסם

אז אני מניח שלא צפית בפרק שמגיעים חיילים נאצים ויורים למוות בכל דמויות התוכנית?

הנקודה היא, שכל תוכנית סאטירה בשלב מסוים יורדת ל"הומור שחור פשטני ומגעיל". אפשר לצחוק ממנו, ואפשר להעביר ערוץ. אבל להפוך שולחנות בגלל שאתה צנון לא ישיג לך כלום

פורסם
  • מחבר

אז אני מניח שלא צפית בפרק שמגיעים חיילים נאצים ויורים למוות בכל דמויות התוכנית?

בטח שראיתי

וראיתי גם את הפרק שסלים טועמה מתארח שם, ולקראת הסוף מודה שהוא מחבל ומפוצץ את האולפן. אבל לפחות יש בזה פן מצחיק, שלא כמו הטלקרב שבקושי מעלה גיחוך קל.

פורסם

חוץ מזה שזה קצת מטופש להשוות תוכנית נישה כמו הרצועה (או "המחשוף", למשל), פופולרית ככל שתהיה, לתוכנית שמשודרת בשיא הפריים טיים של יום שישי..

פורסם

לפי דעתי, המערכון לא היה מצחיק בכלל...לא שהוא פגע בריגשותיי, אלא סתם מערכון יבש,

שלא הושקעה בו מחשבה מיוחדת.

אפילו המערכון שכן עיצבן אותי, על ליברמן ש"עשו" ממנו היטלר של ממש, אמנם פגע בריגשותי

אבל הצחיק אותי.

פורסם

באמת יפי נפש...

באמריקה / מעצמות אחרות צוחקים על דברים יותר גרועים ואתם באים ומתנגדים למערכון...

מצחיק או לא מצחיק זה משהוא אחר אבל זה באמת הגזמה

פורסם
  • מחבר

אתה טוען שהאינטלקט שלך באותה רמה כמו של האמריקאים?

הרגע העלבת את עצמך קשות. אל תשווה אותנו לאמריקה. אולי אנחנו טיפשים, אבל הם זה סיפור אחר לגמרי

פורסם

לפי דעתי, המערכון לא היה מצחיק בכלל...לא שהוא פגע בריגשותיי, אלא סתם מערכון יבש,

שלא הושקעה בו מחשבה מיוחדת.

אפילו המערכון שכן עיצבן אותי, על ליברמן ש"עשו" ממנו היטלר של ממש, אמנם פגע בריגשותי

אבל הצחיק אותי.

רואה הרצועה, הדברים עשויים שם הרבה יותר בשנינות, ופחות בהומור שחור פשטני ומגעיל. היה להם קטע מוצלח על גולדה מאיר.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים