עבור לתוכן

ארץ נהדרת, "טלקרב"- פשוט זוועה

Featured Replies

פורסם

אני צחקתי, אמנם לא כמו בעונות הקודמות, אבל היה מצחיק.

בקשר לטלקרב, זאת סאטירה, זה אמור להעביר ביקורת ומסר על פגם שהיה במערכת הפיקודית של צה"ל במלחמה האחרונה, אמנם אני האחרון שיכול להעביר ביקורת על צה"ל, אבל זה נראה פגום כאשר מפקדים יושבים להם בחמלים מרוחקים במקום להיות בשטח עם החיילים ולהוות דוגמא אישית כמו במיתוסים של צה"ל.

תמיד יש מפקדים שיושבים בחמ"לים מרוחקים, לא כל צמרת הפיקוד יכולה להיות בכל נקודה בשטח בכל רגע נתון. המשתנה היחידי הוא רמת הפיקוד שיושבת בחמ"לים, ובהתחשב בכך שבמלחמה האחרונה מדובר היה ברמה של מח"ט ומעלה (המג"דים היו בשטח), זה לא כזה משנה כי החטיבות ממילא לא התקדמו לשום מקום.

ובחזרה לנושא של ארץ נהדרת - העונה הנוכחית נוראית בהשוואה לעונות הקודמות. אפשר לומר שזה משחק מכור #2. בהתחלה זו הייתה תוכנית סאטירה נוקבת (לובה, כדוגמא) אבל בעונה האחרונה הם התדרדרו לבדיחות כל כך רדודות שזה ממש עצוב (וואו בואו נצחק על בלוגים ונעשה דיבוב מפגר לטלנובלה ערבית.. על מה לעזאזל הם חושבים??).

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמיד יש מפקדים שיושבים בחמ"לים מרוחקים, לא כל צמרת הפיקוד יכולה להיות בכל נקודה בשטח בכל רגע נתון. המשתנה היחידי הוא רמת הפיקוד שיושבת בחמ"לים, ובהתחשב בכך שבמלחמה האחרונה מדובר היה ברמה של מח"ט ומעלה (המג"דים היו בשטח), זה לא כזה משנה כי החטיבות ממילא לא התקדמו לשום מקום.

ובחזרה לנושא של ארץ נהדרת - העונה הנוכחית נוראית בהשוואה לעונות הקודמות. אפשר לומר שזה משחק מכור #2. בהתחלה זו הייתה תוכנית סאטירה נוקבת (לובה, כדוגמא) אבל בעונה האחרונה הם התדרדרו לבדיחות כל כך רדודות שזה ממש עצוב (וואו בואו נצחק על בלוגים ונעשה דיבוב מפגר לטלנובלה ערבית.. על מה לעזאזל הם חושבים??).

מחזק :xyxthumbs:

מאידך אף פעם לא הייתי צופה אדוק של התוכנית אבל הם בהחלט ידעו ימים טובים יותר.

פורסם

שמישהו יגיד לי בבקשה מה קרה לעזאזל לצוות ארץ נהדרת. המערכון על "טלקרב" היה פשוט דוחה. שראיתי את הכותרת בתחילת המערכון ציפיתי למשהו שנון ומקורי, יש לדבר הזה פוטנציאל

במקום זה קיבלתי בדיחות שחורות מגעילות ונדושות

"אתה נשמע קטוע"

"אני קטוע!"

ובכלל השורה בסוף שגרמה לי לרצות לתת למישהו שם אגרוף- "לדבר עד שיגמרו לך החיילים"

העונה האחרונה מלאה בבדיחות גרועות, חוסר מקוריות, ודברים שפשוט לא צריכים לשדר בטלויזיה

אם אתה לא מצליח להבין סאטירה, זה כנראה לא בשבילך

תוותר, תראה נאור ציון/שמש

למעשה, זה היה אחד הקטעים הטובים היחידים בתוכנית.

למי שלא ראה ורוצה לראות (לא בטוח שזה עובד עם FF

http://www.keshet-tv.com/nehederet/LobbyVideo.aspx?MediaID=11030&CatID=2052&Level3=2216

פורסם

תאמת שהקטע עם החיילים הפריע גם לי. עזבו את זה שזה לא היה מצחיק, זה היה פשוט לא לעניין.

פורסם

ראיתי עכשיו את הקטע - הביצוע באמת מצחיק, אבל הרעיון שהם מעבירים הוא שגוי ופופוליסטי.

פורסם

זה סאטירה- זה מוקצן בכוונה

פורסם

ברור, וזה גם מצחיק, לא אמרתי שלא. אבל:

הרעיון שהם מעבירים הוא שגוי ופופוליסטי.

פורסם

כל התכנית הייתה גרועה

לא צחקתי אפילו פעם אחת

פורסם

ברור, וזה גם מצחיק, לא אמרתי שלא. אבל:

הרעיון שהם מעבירים הוא שגוי ופופוליסטי.

אתה מוכן לפרט?

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מצליח להבין סאטירה, זה כנראה לא בשבילך

תוותר, תראה נאור ציון/שמש

למעשה, זה היה אחד הקטעים הטובים היחידים בתוכנית.

למי שלא ראה ורוצה לראות (לא בטוח שזה עובד עם FF

http://www.keshet-tv.com/nehederet/LobbyVideo.aspx?MediaID=11030&CatID=2052&Level3=2216

מבין סאטירה טוב מאוד. אבל בדיחות דוחות פשוט לא עושות לי טוב בבטן, מה לעשות. תקרא לי משוגע, אבל לדעתי לחיי אדם יש ערך, עד כמה שזה נשמע מטורף.... ולצחוק על חיילים שנפצעים בקרבות בגלל הנהגה כושלת, זה לא מצחיק. על ההנהגה תצחקו, סבבה, אבל לא על אלו שמתים בשדה הקרב.

פורסם

סאטירה טובה צריכה להעביר ביקורת

סאטירה עוד יותר טובה עושה את זה תוך כדי שהיא בועטת.

לא צריך להיות רגשי

אולמרט לא באמת מנסה למכור דירה לכל מי שמדבר איתו, ליברמן לא באמת רוצה שיפנו אליו בהיי ליברמן ומועל יד, בוגי לא באמת עושה טרקים בהודו

פרס לא באמת מבלה בוויסקי א גוגו, ומרגול לא באמת כזאת עצבנית...

פורסם

אתה מוכן לפרט?

מהות הסאטירה היא למתוח ביקורת על החברה והמדינה כשיש סיבה מוצדקת לכך. במקרה של המערכון "טלקרב", עורכי התוכנית החליטו שהם יודעים יותר טוב ממפקדי החטיבות, האוגדות והמטכ"ל היכן נכון למקם את החפ"קים והחמ"לים כדי לקבל תמונה רחבה עד כמה שניתן של המצב בשטח. לדעתי המערכון הזה עושה עוול לכל הקצינים בצה"ל שהשתתפו במלחמה.

פורסם

לא מצחיק אותכם? אל תראו !

סעמק כמה תלונות אפשר לשמוע, במקום לראות את התוכנית ולפתוח נושא בו אתם מתלוננים כמה זה לא היה מצחיק, פשוט תעבירו ערוץ ! לחיצה אחת קטנה בשלט במקום 10 לחיצות על העכבר וכתיבה של עשרות מילים.

פורסם

אז בעצם אי אפשר להעביר "ביקורת" על הצבא

כי מפקדי האוגדות והחטיבות תמיד ידעו יותר טוב מהכותבים.

אי אפשר להעביר גם ביקורת על הממשלה, כי מן הסתם אין לכותבים את כל המידע שיש לראש הממשלה.

כמובן שאי אפשר להעביר ביקורת על המשטרה כי זה עושה עוול למפכ"ל (שגם הוא יודע טוב יותר מכותבי התוכנית)

מי נשאר לנו? מרגול?

פורסם

אתם כל הזמן מתייחסים לסאטירה.. סאטירה.. ועוד סאטירה.. אבל נו באמת, העונה הנוכחית, נכון לעכשיו, רחוקה מלהיות התוכנית המבריקה שהיינו רגילים אליה. שימו לשנייה את הסאטירה בצד, רמת ההומור פשוט התדרדרה.

גם אסי כהן, שהוא תוספת מאוד מבורכת, עדיין לא מספיק. כל השחקנים מבריקים ומצחיקים כמו תמיד, אבל המערכונים עצמם רחוקים מהרמה של הארץ נהדרת שאנחנו מכירים.

כאילו שהכותבים והיוצרים של המערכונים כבר מסתמכים אך ורק על ההברקות של השחקנים עצמם, ופחות ופחות על הומור טוב, וחבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים