עבור לתוכן

ארץ נהדרת, "טלקרב"- פשוט זוועה

Featured Replies

פורסם

שמישהו יגיד לי בבקשה מה קרה לעזאזל לצוות ארץ נהדרת. המערכון על "טלקרב" היה פשוט דוחה. שראיתי את הכותרת בתחילת המערכון ציפיתי למשהו שנון ומקורי, יש לדבר הזה פוטנציאל

במקום זה קיבלתי בדיחות שחורות מגעילות ונדושות

"אתה נשמע קטוע"

"אני קטוע!"

ובכלל השורה בסוף שגרמה לי לרצות לתת למישהו שם אגרוף- "לדבר עד שיגמרו לך החיילים"

העונה האחרונה מלאה בבדיחות גרועות, חוסר מקוריות, ודברים שפשוט לא צריכים לשדר בטלויזיה

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המערכון היה טוב, לי דווקא נראה שהבעיה אצלך

פורסם

כל התכנית הייתה גרועה

לא צחקתי אפילו פעם אחת

פורסם

pika אתה פשוט צודק.המערכון עבר כל גבול.הם לפעמים פשוט לא מבינים כמה הם הולכים רחוק..יש דברים שלא צוחקים עליהם! :nono:

ובנימה זו-העונה הנוכחית פשוט גרועה..

פורסם

אוף איזה יפי נפש, כל דבר מפריע לכם, היתה תוכנית מאוד מצחיקה וצחקתי מהכל. תמיד יש את האלו שהכל מפריע להם!

פורסם

לא קשור יפי נפש. זה פשוט לא הצחיק.

חלאס עם הדויד ברוזה הזה. הם צוחקים עליו שהוא מעצבן אבל מה שיוצא שבמקום לצחוק, גם החיקוי שלו מעצבן.

אותו דבר לגביי חנה לסלואו

פורסם

פשוט קרע אותי הקטע עם רועייייי(!!!!!!!!!) והגמד ההוא :lol: נראה לי שזה הדבר היחיד שמחזיק אותם השנה.

פורסם

גם הקטע עם הערסים בצימר היה ממש חזק :lol:

פורסם

טוב נו, ילד בן 14... :-X

פורסם

מזה קשור לגיל, מגיל 18 מפסיקים לצחוק?

פורסם

הקטע עם הערסים בצימר היה חזק

ובאת הקטע עם "רועייי" גם חזק.

פורסם

אני צחקתי, אמנם לא כמו בעונות הקודמות, אבל היה מצחיק.

בקשר לטלקרב, זאת סאטירה, זה אמור להעביר ביקורת ומסר על פגם שהיה במערכת הפיקודית של צה"ל במלחמה האחרונה, אמנם אני האחרון שיכול להעביר ביקורת על צה"ל, אבל זה נראה פגום כאשר מפקדים יושבים להם בחמלים מרוחקים במקום להיות בשטח עם החיילים ולהוות דוגמא אישית כמו במיתוסים של צה"ל.

פורסם

שמישהו יגיד לי בבקשה מה קרה לעזאזל לצוות ארץ נהדרת. המערכון על "טלקרב" היה פשוט דוחה. שראיתי את הכותרת בתחילת המערכון ציפיתי למשהו שנון ומקורי, יש לדבר הזה פוטנציאל

במקום זה קיבלתי בדיחות שחורות מגעילות ונדושות

"אתה נשמע קטוע"

"אני קטוע!"

ובכלל השורה בסוף שגרמה לי לרצות לתת למישהו שם אגרוף- "לדבר עד שיגמרו לך החיילים"

העונה האחרונה מלאה בבדיחות גרועות, חוסר מקוריות, ודברים שפשוט לא צריכים לשדר בטלויזיה

תכירו

הומור שחור - פיקע

פיקע - הומור שחור

:hi:

פורסם

לדעתי הם ממש לא מצחיקים לאחרונה... לא ראיתי את התוכנית הנ"ל, למרות שעל פניו המערכון נשמע לי די מצחיק (מצד שני, צריך לראות כדי לצחוק :P )

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון- הקטעים עם רועיייי ועם העארסים בצימר באמת מוצלחים.

אבל- יש גבול להומור שחור. משפט כמו "לדבר עד שיגמרו לך החיילים" פשוט לא מתקבל, אצלי לפחות.

לצחוק על ההנהגה- בסדר. לצחוק על הפיקוד- בסדר. לצחוק על ההתנהלות- בסדר.

לצחוק על זה שחיילים מתים ונפצעים בצורה נוראית- לא.

שני המשפטים שהפריעו לי שם בעיקר זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי.

כמו שאמרתי- יש לזה הרבה פוטנציאל, אבל הביצוע פשוט דוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים