עבור לתוכן

כמה פעמים אפשר לפרמט ולהתקין וינדוז XP HOME עם רשיון חוקי ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל?

או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף?

תודה

פורסם

לא נראה לי שיש הגבלה. אני פרמטתי את המחשב עשרות פעמים והתקנתי אותו שוב ושוב ולא הייתה בעיה, עכשיו גם התקנתי אותו על עוד מחשב שיש לי בבית והוא רץ בלי שום בעיות. ממה שאני יודע רק בויסטה יהיה בעיה, יהיה איזה שהיא הגבלה שאחרי ההתקנה הראשונית אם תחליף לוח אם או משהו רציני הוא לא יתן לך להתקין אותו שוב ותצטרך להתקשר למייקרוסופט או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אני שואל כי לפני הרשיון הזה שקיבלתי עם מחשב נייד , קיבלתי פעם מנטויג'ן במחיר מבצע , אקס פי הום מקורי עם רשיון חוקי , ולאחר כמה פרמטוים ( לא זכור לי כמה) אבל מעל 10 בטוח... ולאחר מכן , הסריאל ננעל. יש לציין , שהותקן על מספר מחשבים.

אז , לא יודע למה זה קורה , והשאלה אם זה גם יקרה עם הרשיון שמודבק על מחשבים ניידים, כדי שאקח בחשבון לא לפרמט יותר מדיי. (לא שצריך)

פורסם

בד"כ יש לך אפשרות של 5 או 10 הפעלות דרך האינטרנט, לאחר מכן אתה תתצטרך להתקשר למיקרוסופט (מספר חינמי) בשביל לעשות הפעלה דרך הטלפון. הxp לא ננעל פשוט יותר כאב ראש להפעיל אותו (כשתשמע את ההקלטה שלהם תבין).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים