עבור לתוכן

המחשב קופא

Featured Replies

פורסם

הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת).

אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא.

יש למישהו רעיון?

אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.

פורסם

הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת).

אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא.

יש למישהו רעיון?

אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.

אם בSAFE MODE הכל כמו שצריך אז כנראה שהבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה

תנסה לעשות שיחזור ותראה אם זה מסתדר למרות שמתוך נסיון הכי קל ומהיר לעשות התקנה חדשה

עריכה דרך אגב תריץ MSCONFIG ותנסה לבטל את כל התוכנות שעולות בהתחלה אם הוא עובד תתחיל להחזיר אותן אחת אחת

עד שיתקע ואז עליתה על הבעיה

פורסם
  • מחבר

לא סביר שזו תכנה.

אחרי שהמחשב "מתחמם" הוא מצליח לעבוד כמה שעות.

פורסם

אם בSafe mode הוא עולה בלי שום בעיות, אז לא רק ש-כן- סביר שזה בעיית תוכנה, אתה יכול אפילו להיות די בטוח בזה.

ייתכן ומדובר בווירוס, בעיות בקבצי המערכת (ווינדוס) עצמם, או בדרייברים (של כרטיס המסך לדוגמא, או כרטיס קול).

בד"כ אפשר לסדר את זה, אבל כמו שקודמי אמר לפני, הרבה יותר פשוט, קל, ומהיר, פשוט למחוק הכל ולהתקין מחדש.

פורסם

גם לי יש בעיות כמו שלו , ב safe mod עולה חלק וברגיל נתקע והיתה לי הודעה לגבי inv4 לגבי הכרטיס מסך במסך הכחול שעולה , איזה דרייברים היפתרו לי את הבעיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים