עבור לתוכן

שיחה הזויה (נראה לי) שהיתה לי עם אחד מרמאי Torrentleech

Featured Replies

פורסם

כן יחס מחיר\מהירות = חסכון עבודה של 400 אחוז.

סיבה אחת.. אני יכול לחשוב על עוד אלף..

זאת דוגמא חוזרת בשביל להבהיר לך שזה שונה מאחד לשני ולא ניתן לחשב דברים כשהם בתוצאה לא שווים תמיד,

אם התוצאה יוצאת שונה איך תחשב?

• תגובות 45
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן יחס מחיר\מהירות = חסכון עבודה של 400 אחוז.

או לחלופין: לשלם פי 3 יותר.

פורסם

חפרתם...

פורסם

מה שנכון, נכון. באמת חפרנו יותר מדי :silly:

פורסם

זה כמו להגיד שאתה משלם פי 50 אלף בין רכב לאופניים... מה התוצאה?

אז עכשיו תגיד מה אתה משווה... לשניהם "ביצועים" שונים.

ואני אגיד לא נכון.... :smile1: אם זה שבאופניים נוסע מת"א לחיפה וזה עם הרכב בכלל ללא רשיון?

כל החוכמה בחישובים זו התוצאה... ואם התוצאה משתנה לך בכל פעם (כמו שאתה בעצמך שיניתי [ quote author=lollipop15 link=topic=227149.msg1990817#msg1990817 date=1166827649]

או לחלופין: לשלם פי 3 יותר.

פורסם

רד ממני, כבר עשית לי כאב ראש. :behead:

פורסם

:lol:

אתה יכול להסתכל על זה בזוית כזו...

אני יכול להסתכל על זה בזוית שאין לך מה להגיד והעובדה שהוא אמר שחפרנו הביאה לך אפשרות התחמקות ולהגיד שיש לך כאב ראש.

מה שבטוח אני לא יכול לבצע את החישוב הזה כי אין לי את כל הנתונים ואני לא יכול לדעת האם באמת ובתמים יש לך כאב ראש (אגב זאת גם אם\ו תמציא לי מסמך רפואי, כי הבנתי שיש לך "קומבינות" עם רופא שמשאיר לך אישורים אצל המזכירה).

:jump:

פורסם

לא, באמת יש לי כאב ראש. אבל לא בטוח שזה קשור, כבר שבוע יש לי מיגרנות שזה פשוט משהו לא נורמלי.

וזאת לא קומבינה. סה"כ רופא משפחה חביב שמחלק אישורים בכל רגע שהוא מתבקש לעשות כן.

אם אתה מתעקש, נמשיך את הדיון הזה מחר. רק שיש לי הרגשה שעד שאני אתעורר מחר, הדיון הזה כבר יהיה נעול :P

פורסם

למה שינעלו?

אתה אומר את דעתך ואני את דעתי וכל עוד אנחנו שומרים על דיון נקי אני לא רואה בעיה...

בכל מקרה לכאב ראש הכי טוב זה שקט+חושך (ואם יש גם אקמול או משהו)..

אגב פה אפשר לבצע חישוב כי התוצאה היא זהה... 36_1_19.gif

פורסם

"קצת" חרגנו מהנושא המקורי, אתה לא חושב?

ותאמין לי, לכאבי ראש האלה, מינימום בונדורמין+מודל+נורופן.

אגב פה אפשר לבצע חישוב כי התוצאה היא זהה...

תזהר, בסוף אני ארצח אותך. :angryfire:

פורסם

כנראה שאתם לא מבינים את הקנה מידה ,בשביל לעלות 3 ג'יגה גם עם חצי מגה אפלוד יקח לילה.

באירופה וארצות הברית יש אפלוד של 5 מגה +

לא נדבר על ההורדה אבל כבר ראיתי פירסומת לחיבור של 16 מגה הורדה ו 8 מגה אפלוד באנגליה.

הם מעלים ג'יגה באיזה 5 דקות ולי לוקח לילות שלמים להעלות את מה שאני מוריד והמקסימום של האפלוד שלי זה 16 קילובייט.

פורסם

16MB זה כלום ביחס למה שיש באירופה.

פורסם
  • מחבר

הפואנטה שלי היתה שהבן אדם חי בסרט... זהו

לא האמנתי שיש מישהו מספיק דביל לחשוב ש-TL תומכים ב-Client שמזייף upload.

אלא אם כן הוא יודע את האמת ואז במקרה הזה הוא חרא!!!

פורסם

אי ידיעה לא פוטרת מאחריות, ככה שבכל מקרה הוא זבל.

פורסם

יש משהו שאני לא מבין בכל העניינים האלו (כי אני די חדש בעסק) יופי הורדתי מלא קבצים במהירות ואני רוצה גם לשתף אותם לאחרים וגם כדי שהיהיה רטיו טוב בלילה ,ולי אפלאוד סביר של 512kbit , למה זה מעלה לי רק ב 3-10 K לשניה? אז מה זה שווה שהגדלתי את האפלאוד אני לא רואה שזה בכלל מנוצל :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים