פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/The_Doors(לא יכול להיות שלא שמעת עליהם/ על ג'ים מוריסון)דרך אגבאינפקטד הרסו את השיר יום הולדת של ברי
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים דרך אגבאינפקטד הרסו את השיר יום הולדת של ברילמה?אני האמת אהבתי, זו הייתה גירסה מעניינת לשיר, פשוט לא יוצא מהראש.ואני בד"כ לא אוהב שינויים כאלו.כמובן שזה לא רעש לבן או כמה יוסי אבל... לדעתי יצא טוב.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מזרחי כבד.סתם, מה פתאום. (לא סובל)לבד - רוקאחרים - בדרך כלל כלום או רדיו.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים דרך אגבאינפקטד הרסו את השיר יום הולדת של ברילהיפך, הם הכניסו חיים בשיר מלנכולי ומת.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים נכון, הוא יכול להיות סתם שיכור או אחד שמתלהב שהוא קנה רדיו חדש או כבד שמיעה.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים קודם שיהיה רישיון אחר כך שירים...אבל שאני עם המשפחה אז או רדיו או דיסק רגוע של בוב מרלי....
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בדרך כלל :Psychedelic רוב אם לא כל הסיגנונות P:בעיקר פול און ונצחונות ודארקשחורהאינדסטריאל (Rammstein)מטאלרוקמדי פעם מזרחית (ממש ממש לא דיכאון,זה עושה לי דיכאון)OMRIJ אתה מזכיר לי חבר שלי,שאני משמיע לו טראק כל מה שהוא שומע זה חפירות וציפצופים,המכנה המשותף לשניכם שאתם לוקחים את המוזיקה הזאת as it is,ולא מתעמקים בה.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בדרך כלל :Psychedelic רוב אם לא כל הסיגנונות P:בעיקר פול און ונצחונות ודארקשחורהאינדסטריאל (Rammstein)מטאלרוקמדי פעם מזרחית (ממש ממש לא דיכאון,זה עושה לי דיכאון)OMRIJ אתה מזכיר לי חבר שלי,שאני משמיע לו טראק כל מה שהוא שומע זה חפירות וציפצופים,המכנה המשותף לשניכם שאתם לוקחים את המוזיקה הזאת as it is,ולא מתעמקים בה.בקיצור הייתה רושם שאתה בחור להיטים[שומע מה שהוא שומע הרבה=/]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.