פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים שלום!יש לי מחשב נייד compaq presario 1700 בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה עובדת.איך אני יכול להתקין מערכת הפעלה?(לא משנה איזה)אפשר להתקין עם mp4 שעליו אני ישים את הקבצים למשל של הוינדוס ואז איכשהו עם דיסקט אתחול לעשות boot לusb ?אם כן איך?תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים תנסה לבדוק בביוס אם יש אפשרות לעשות BOOT מה USB... אני לא מאמין שיש אבל שווה בדיקה
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים גם אם יש אפשרות כזאת, אתה צריך לפרמט את הUSB כBOOTABLE ואז להעתיק אליו את הקבצים
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים יש אפשרות !!!אם יש לך FLOOPY במחשב נייד, תעשה BOOT DISK WIN98, תפעיל בביוס LEGACY DEVICE SUPPORT, אז הוא יזהה בדוס את הUSB.תפעיל קובץ SMARTDRV, שנמצא בדיסק של WIN98, כמובן שליםניכן תעתיק אותו לדיסקט, ואז תכנס לUSB, לתיקיה I386, ובפקודה WINNT תתחיל את ההתקנה.בהצלחה.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר העתקתי את הקבצים מדיסקט אתחול של win98 ושמתי בדיסקט שלי. העתקתי את הקובץ SMARTDRV מהדיסק ש win98 .הפעלתי על הנייד וכתבתי את SMARTDRV וזה כותב ליSMARTDrive cannot be loaded because the XMS driver, HIMEM.SYS is not loadedCheck the CONFIG.SYS file for a device=himem.sys command line
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים עשית דיסקט הפעלה של WIN98 או העתקת קבצים וזהו ?בלוח בקרה (לא זוכר כבר איפה) יש אופציה ליצור דיסקט איתחול של WIN98 ולא דרך פירמוט דיסקט.הוא בונה את הדיסקט עם HIMEM.SYS ועם CONFIG.SYS, ועם AUTOEXEC.BAT.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים פייי איזה סיבוך.... אתה לא יכול לחבר לו כונן cd rom כדי להתקין וזהו? מה אתה צריך דרך ה USB לנסות תתקין כונן סי די רום ממחשב אחר או שתקנה לו באיזה 100 שקל וזהו סגרת את העניין
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים פייי איזה סיבוך.... אתה לא יכול לחבר לו כונן cd rom כדי להתקין וזהו? מה אתה צריך דרך ה USB לנסות תתקין כונן סי די רום ממחשב אחר או שתקנה לו באיזה 100 שקל וזהו סגרת את העניין פייי לא ראית שזה מחשב נייד? איך בדיוק הוא יחבר כונן? לגבי הUSB בביוס- כשהמחשב עולה תלחץF2 ואז תכנס לביוס, שם בלשונית ADVANCED יש אפשרות לסמן V ליד תמיכת USB בביוס. אחרי זה בשונית BOOT יש BOOT SEQUENCE - שם תדא שREMOVEABLE DEVICE יהיה ראשון מקווה שיעזור
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר יצרתי דיסקט אתחול של win98 והעתקתי אליו את הקובץ smartdrvונכנסתי לקובץ בפעם הראשונה הוא לא כתב כלום בפעם השניה הוא כתבMicrosoft SMARTDrive Disk Cache version 5.02Copyright 1991,1993 Microsoft corp.Cache size: 2,097,152 bytesCache size while running Windows: 2,097,152 bytes Disk Caching Status drive read cache write cache buffering---------------------------------------------------------A: yes no noB: yes no nowrite behind data will be committed before command promt returns.ועוד שורה פקודה בשביל לקבל עזרה.מה זה אומר הדבר הזה?לא נראה לי זה זיההצריך לפרמט את הmp4 כbootable?אם כן אז איך?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים כדי לפרמט כדיסק אתחול :המחשב שלי-> מקש ימני על הנגן->format (או אתחול בעברית)-> create MSDOS startup disk (או צור דיסק אתחול או משהו כזה)->start (התחל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.